Προς το περιεχόμενο

Gaming Monitors News/Comparison

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 λεπτά πριν, prefuse είπε

Είδα λίγο δεν πρέπει να είναι το Detroit, το έχω τερματίσει κιόλας αλλά δεν θυμάμαι τίποτα.

Ίσως είναι το Alan awake 2,

@akoinonitos κατέβασε το και δοκιμάσε για vrr flicker

Και στο δάσος αλλά κυρίως στο 20 λεπτό είναι πολύ σκοτεινό με τα οράματα.

Το εχω παιξει στο παλιο μονιτορ, οταν θα εχω ορεξη θα το δοκιμασω αλλα δεν ειναι αυτο το παιχνιδι.

Οταν μπαινεις στο service menu μετα στο osd σου βγαζει αν το dsc ειναι enabled η disabled ,αν κατεβω στα 144hz μου το δειχνει disabled αλλα εξακολουθω να μην εχω επιλογη για dsr ,οποτε φταιει οτι η οθονη ζηταει απο την καρτα παραπανω απο 1 driver.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, akoinonitos said:

Γιαυτο αγαπαμε την dellαρα ,γτ ειναι πιο γρηγορη και απο την σκια της 

spacer.png

Καλορίζικη!

Καλά ρε έκανε λάθος ο courier και σου έφερε πάλι το σαπάκι πίσω;

Που είναι τo πάνελ το σωστό, το πάνελ το καλό;

Dellαρα θα λες και θα κλαίς κατά το 2026...τον μήνα τον ξέρεις εσύ.

Άντε πιάσε δουλειά και αυτή την φορά μην κάνεις το λάθος, κάνε το σωστό. Βάλε Alan awake 2 και βίντεο με slow mo στο κινητό με manual settings για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Επεξ/σία από prefuse
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, prefuse είπε

Καλορίζικη!

Καλά ρε έκανε λάθος ο courier και σου έφερε πάλι το σαπάκι πίσω;

Που είναι τo πάνελ το σωστό, το πάνελ το καλό;

Dellαρα θα λες και θα κλαίς κατά το 2026...τον μήνα τον ξέρεις εσύ.

Άντε πιάσε δουλειά και αυτή την φορά μην κάνεις το λάθος, κάνε το σωστό. Βάλε Alan awake 2 και βίντεο με slow mo στο κινητό με manual settings για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

που να φας την γλωσσα σου :lol:

ευχαριστω

παντως μπορει να ειναι refurb αλλα ειναι πενα απο αποψη εξωτερικη δεν εχει το παραμικρο σημαδακι και το πανελ αυτη τη φορα εκτος απο το προστατευτικο με τις φουσκαλες ειχε και ζελατινα

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

που να φας την γλωσσα σου :lol:

ευχαριστω

παντως μπορει να ειναι refurb αλλα ειναι πενα απο αποψη εξωτερικη δεν εχει το παραμικρο σημαδακι και το πανελ αυτη τη φορα εκτος απο το προστατευτικο με τις φουσκαλες ειχε και ζελατινα

Πότε το αγόρασες το αρχικό Dell? Καλορίζικο!

• Thanks 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

το πανελ αυτη τη φορα εκτος απο το προστατευτικο με τις φουσκαλες ειχε και ζελατινα

Επιτέλους, από ότι φαίνεται κατάλαβαν το λάθος τους να μην τοποθετούν ζελατίνα επάνω στο panel με αποτέλεσμα αυτές να έρχονται με microscratches.

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, music_lover είπε

Επιτέλους, από ότι φαίνεται κατάλαβαν το λάθος τους να μην τοποθετούν ζελατίνα επάνω στο panel με αποτέλεσμα αυτές να έρχονται με microscratches.

και εμενα η πρωτη ειχε microscratches αλλα μην νομιζετε οτι ειναι κατι το ιδιαιτερο δεν τα βλεπεις ποτε ουτε δημιουργουν καποιο θεμα ,πρεπει να ψαξεις πολυ για να τα δεις και μονο με την οθονη σβηστη.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

και εμενα η πρωτη ειχε microscratches αλλα μην νομιζετε οτι ειναι κατι το ιδιαιτερο δεν τα βλεπεις ποτε ουτε δημιουργουν καποιο θεμα ,πρεπει να ψαξεις πολυ για να τα δεις και μονο με την οθονη σβηστη.

Αν ρωτήσεις τα μυγάκια που κυκλοφορούν στην οθόνη σου επάνω μια χαρά τα βλέπουν. Αυτά βλέπουν και το burn in μην κοιτάς εσύ που κόλλησες με τις παλιό-oled και δεν βλέπεις τίποτα. 😂

• Haha 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Γιαυτο αγαπαμε την dellαρα ,γτ ειναι πιο γρηγορη και απο την σκια της 

spacer.png

Έστειλαν την νέα πριν παραλάβουν την παλιά?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, music_lover είπε

Έστειλαν την νέα πριν παραλάβουν την παλιά?

Ετσι κανει η dell ρε , πρωτα σου στελνει και μετα στελνεις το δικο σου. Γιαυτο και την προτιμω. Και εννοειται δεν ασχολεισαι με μεταφορικες κλπ ,ολα τα κανονιζουν αυτοι σου ερχεται το μονιτορ κολλας πανω το αυτοκολλητο με την ετικετα που σου εχουν στειλει μαζι με το νεο μονιτορ  και απλα παιρνεις την εταιρια να ερθει να το παρει.

Και παντα ειναι γρηγορη η αποστολη εκτος αν υπαρχει ελλειψη αλλα σε ενημερωνουν. 

Πχ εγω μιλησα μαζι τους την παρασκευη , αμεσως κανονισαν αντικατασταση αλλα μου ηρθε μνμ οτι θα εχουν την μοναδα αντικαταστασης την παρασκευη που μας ερχεται ,τλκ μου ηρθε εχθες μνμ οτι την εστειλαν και σημερα με πηρε κουριερ το πρωι να μου την παραδωσει ,και ειμαι επαρχια να φανταστεις. Ολα τα κανουν μπαμ μπαμ χωρις καθυστερησεις.

Ειναι το λεγομενο dell advanced exchange service που βλεπεις στο warranty 

Βεβαια μακαρι να μην το χρειαστεις ποτε αλλα ξερεις οτι αν το χρειαστεις δεν θα περιμενεις να παει η οθονη στο σερβις εκει να βρουν τι εχει και αν διορθωνεται να περιμενουν ανταλλακτικα κλπ.  Σε λιγες μερες θα εχεις αλλο μονιτορ αντι να περιμενεις ακομα και μηνα ξερω γω που περιμενεις σε αλλα μονιτορς

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Δεύτερη είναι αυτή που αλλάζεις αν θυμάμαι καλά; Να φτιάχναν και το qc…καλά θα ήταν.

2 φορα γενικα ,οχι το ιδιο μονιτορ. Το παλιο οταν το ειχα παρει ειχε βγαλει θεμα ,πριν πολλα χρονια. Το θεμα ειναι οτι ειναι τοσο γρηγορη η διαδικασια που δεν σε νοιαζει αν παθει κατι μεσα στην εγγυηση. Δεν ηταν ομως ουτε τοτε ουτε τωρα οτι ειχε θεμα απο την πρωτη μερα. Ειναι και περιεργα πραγματα οι οθονες.  

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@pirmen56 βαλε να παιξει στο μονιτορ σου το βιντεακι αυτο απο το interstellar με hdr και τραβα φωτογραφια με το κινητο σου  το σημειο αυτο και ανεβασε την αν εχεις ορεξη. Προσπαθησε οσο μπορεις να φτιαξεις την καμερα  του κινητου ωστε να βγει οσο το δυνατον κοντα σε αυτο που βλεπεις.

Screenshot_20241211_014956_SamsungInternet.jpg.5ed3a84ecff5eb2fa8590d12718d3da9.jpg

Επεξ/σία από akoinonitos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...