LLLEFTERIS Δημοσ. Σάββατο στις 02:41 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:41 μμ 32 λεπτά πριν, Arkin είπε Τι εννοείς δεν βολεύει? Όσοι έχουμε oled δεν διαβάζουμε κείμενα στις οθόνες μας? Για τις ώρες που θα είναι χωρίς να κλείσει ανοικτή.
Arkin Δημοσ. Σάββατο στις 03:00 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:00 μμ 18 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Για τις ώρες που θα είναι χωρίς να κλείσει ανοικτή. Ναι απλα παλι δεν καταλαβαινω το προβλημα. Εμενα δουλευει 12-13 ωρες τη μερα και εχω και split screen 3 παραθυρα ανοιχτα μονιμα. Το μονο που την εχω ειναι στο λεπτο να μπαινει σε stand by screensaver δηλαδη και καθε 4 ωρες να κανει ενα 7λεπτο pixel refresh. 1
plr77 Δημοσ. Σάββατο στις 04:30 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:30 μμ 21 ώρες πριν, Parapas είπε Στην τιμή αυτή εγώ τι κάνω 🫣 (μην απαντήσεις... ξέρω... αλλά κρατιέμαι) (για να προλάβω ερωτήσεις, έχω έξτρα έκπτωση από την εταιρεία που εργάζομαι (corporate benefits) και μπορώ να κολλήσω και 12 άτοκες paypal....) Πως θα τη φερεις απο Dell Γερμανιας?
Parapas Δημοσ. Σάββατο στις 09:23 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:23 μμ 4 hours ago, plr77 said: Πως θα τη φερεις απο Dell Γερμανιας? Εχμ, μένω στη Γερμανία. 1
Bourdoulas Δημοσ. Κυριακή στις 12:44 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:44 μμ 22 ώρες πριν, Arkin είπε Τι εννοείς δεν βολεύει? Όσοι έχουμε oled δεν διαβάζουμε κείμενα στις οθόνες μας? Μάλλον λόγω burn in το λέει. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα εν έτη 2024.
pirmen56 Δημοσ. Κυριακή στις 01:05 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:05 μμ 18 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Μάλλον λόγω burn in το λέει. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα εν έτη 2024. Σε ξέγνοιαστη χρήση και τουλάχιστον για κάποιους τύπους panel(π.χ. QD-OLED) είναι. Δεν θα βγει σε 6 μήνες λ.χ.. Αλλά σε κάποια χρόνια είναι απόλυτα ρεαλιστικό σενάριο.
Bourdoulas Δημοσ. Κυριακή στις 02:11 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:11 μμ 1 ώρα πριν, pirmen56 είπε Σε ξέγνοιαστη χρήση και τουλάχιστον για κάποιους τύπους panel(π.χ. QD-OLED) είναι. Δεν θα βγει σε 6 μήνες λ.χ.. Αλλά σε κάποια χρόνια είναι απόλυτα ρεαλιστικό σενάριο. Οι AMOLED που χρησιμοποιούνται χρόνια στα κινητά δεν είναι περισσότερο επιρρεπείς στο burn in; Δεν έχω παρατηρήσει να έχει αναφερθεί κάποιο γενικό πρόβλημα τόσα χρόνια. Θέλω να πω μήπως είμαστε λίγο υπερβολικοί με το θέμα του burn in; Είχα διαβάσει ότι οι qd OLED είναι λιγότερο επιρρεπείς στο burn in από τις AMOLED. Ισχύει;
thanosAIAS Δημοσ. Κυριακή στις 03:02 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:02 μμ 49 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Οι AMOLED που χρησιμοποιούνται χρόνια στα κινητά δεν είναι περισσότερο επιρρεπείς στο burn in; Δεν έχω παρατηρήσει να έχει αναφερθεί κάποιο γενικό πρόβλημα τόσα χρόνια. Θέλω να πω μήπως είμαστε λίγο υπερβολικοί με το θέμα του burn in; Είχα διαβάσει ότι οι qd OLED είναι λιγότερο επιρρεπείς στο burn in από τις AMOLED. Ισχύει; Στο κινητό δεν τη χρησιμοποιείς τόσο πολύ. Τον περισσότερο χρόνο είναι σβηστη. Συν του ότι δεν χρησιμοποιείς hdr, η δε φωτεινότητα προσαρμόζεται στο εξωτερικό περιβάλλον. Γενικά δεν είναι ίδιο πράγμα 1
camel555 Δημοσ. Κυριακή στις 05:40 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:40 μμ 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Καλο καλωδιο DP? https://www.skroutz.gr/s/13263221/Club3D-Cable-DisplayPort-male-DisplayPort-male-2m-CAC-2068.html
LLLEFTERIS Δημοσ. Κυριακή στις 05:43 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:43 μμ 2 λεπτά πριν, camel555 είπε https://www.skroutz.gr/s/13263221/Club3D-Cable-DisplayPort-male-DisplayPort-male-2m-CAC-2068.html Ευχαριστω αν υπαρχει κανενα 1 μετρο; 1
camel555 Δημοσ. Κυριακή στις 05:56 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:56 μμ 10 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Ευχαριστω αν υπαρχει κανενα 1 μετρο; Την Delock επίσης εμπιστεύομαι πέρα από την Club3D 1
benign Δημοσ. Κυριακή στις 06:25 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:25 μμ 2 hours ago, LLLEFTERIS said: Καλο καλωδιο DP? To χρησιμοποιησα μηνες.Πολυ καλο. https://www.e-shop.gr/hama-200505-displayport-cable-dp-14-ultra-hd-8k-alu-200-m-p-PER.942033 1
dimoskoutr Δημοσ. Δευτέρα στις 08:01 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:01 μμ Στις 16/11/2024 στις 3:00 ΜΜ, Arkin είπε Ναι απλα παλι δεν καταλαβαινω το προβλημα. Εμενα δουλευει 12-13 ωρες τη μερα και εχω και split screen 3 παραθυρα ανοιχτα μονιμα. Το μονο που την εχω ειναι στο λεπτο να μπαινει σε stand by screensaver δηλαδη και καθε 4 ωρες να κανει ενα 7λεπτο pixel refresh. Ελα πες την αλήθεια οτι τσιμπάς και ενα Xanax πριν καθίσεις μπροστά μην τυχόν και δεις burn in. 🤪
Arkin Δημοσ. Δευτέρα στις 08:12 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:12 μμ 10 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Ελα πες την αλήθεια οτι τσιμπάς και ενα Xanax πριν καθίσεις μπροστά μην τυχόν και δεις burn in. 🤪 Δεν εχω τετοια θεματα 3 χρονια εγγυηση εχει αν δω τιποτα τηλεφωνακι στην Dell και αλλαγη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα