Προς το περιεχόμενο

Gaming Monitors News/Comparison

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 ώρες πριν, pirmen56 είπε

Παίξε και αυτό να δεις τα τέρματά της και το εύρος των αποχρώσεων. Ο ορισμός του HDR1000:

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Έτρεξα αρκετά hdr ..έκανα και έλεγχο για τυχόν καμμένα πιξελ... ευτυχώς το πάνελ είναι τέλειο!..Η εικόνα της είναι εξαιρετική! Το μαύρο της σε απόλυτο σκοτάδι δεν ξεχωρίζει καν! Και όλα αυτά ξαναλέω στο dimming (medium) .Τα χρώματα είναι έντονα και ζωντανά σε dcl3 mode .δεν μπορώ να σας δώσω με εικόνες τι βλέπω...η εικόνα είναι σταθερή σαν κάδρο κανονικό.Εκατσα ένα 7 ωρο γεμάτο και μπορώ να πω ότι ήταν ότι καλύτερο...σε σχέση με το προηγούμενο VA panel που μου κουραζε αρκετά τα μάτια! Σε αυτά τα λεφτά πάρτε το με κλειστά μάτια!

Υγ σόρρυ για την ακαταστασία... έτρωγα εκείνη την ώρα! Lol

Screenshot_20241019_170523.jpg

Screenshot_20241019_170521.jpg

Screenshot_20241019_170535.jpg

Screenshot_20241019_170541.jpg

• Like 2
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Γιατι τα 34αρια ειναι ποιο φθηνα απο τα 32αρια;

Τα 32αρια ειναι 4Κ τα 34αρια 1440p. Τα 4Κ 34αρια ειναι ακομα πιο ακριβα. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Τα 32αρια ειναι 4Κ τα 34αρια 1440p. Τα 4Κ 34αρια ειναι ακομα πιο ακριβα. 

Καταλαβα. Παντως ειναι αρκετοι που δεν τους βολευει το ultrawide θα επρεπε να βγαλουν και 32αρια 1440p

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Καταλαβα. Παντως ειναι αρκετοι που δεν τους βολευει το ultrawide θα επρεπε να βγαλουν και 32αρια 1440p

Yπαρχουν και 32αρια 1440p αλλα ειναι κακιστα στo ppi οποτε δεν τα προτιμαει ο κοσμος και λογικο ειναι. 1440p μεχρι 27αρι σε 32αρι πας σε 4Κ. 

244 μοντελα 32αρια με 1440p/4Κ αναλυση οποτε ποσα ακομα να βγαλουν? 

https://www.skroutz.gr/c/43/othones-upologiston/f/501108_853351/toulachiston-qhd-2560-x-1440-32.html?order_by=pricevat&order_dir=asc

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Arkin είπε

Yπαρχουν και 32αρια 1440p αλλα ειναι κακιστα στo ppi οποτε δεν τα προτιμαει ο κοσμος και λογικο ειναι. 1440p μεχρι 27αρι σε 32αρι πας σε 4Κ. 

244 μοντελα 32αρια με 1440p/4Κ αναλυση οποτε ποσα ακομα να βγαλουν? 

https://www.skroutz.gr/c/43/othones-upologiston/f/501108_853351/toulachiston-qhd-2560-x-1440-32.html?order_by=pricevat&order_dir=asc

Για OLED λεω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λόγω τριημέρου έχω έρθει εκτός Αθηνών που έχω το παλιό rig με το DELL IPS 1440p@144Hz. Βάζω να παίξω και μέχρι να βάλω fps counter νόμιζα ότι το PC είχε πρόβλημα. Πέρα από τα Hz όλα μα όλα είναι πιο αργά ακόμα και με fps κλειδωμένα στα Hz πoυ θεωρητικά πετυχαίνεις το μικρότερο latency. Γενικά η φάση είναι σαν να παίζεις shooter μετά απο ξενυχτι με ποτά. 

Όσοι παίζετε shooter, competitive και μη, το OLED είναι μονόδρομος. Πόσο μάλλον τα 1440p με τα παραπάνω Hz.

Επεξ/σία από Grisos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@mtifosi Μπορείς να μου κάνεις μια μικρή ενημέρωση για το πώς σου φαίνεται η XG27AQDMG μετά από κάποιους μήνες; Προσωπική άποψη για το text clarity αν την χρησιμοποιείς και για δουλειά περιστασιακά;

Μου φαίνεται η καλύτερη επιλογή στα €600 κάτι από Amazon αυτή τη στιγμή, γιατί έχω φωτεινό δωμάτιο και δε θα πάω σε qd oled.

Επεξ/σία από bebius
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, bebius είπε

@mtifosi Μπορείς να μου κάνεις μια μικρή ενημέρωση για το πώς σου φαίνεται η XG27AQDMG μετά από κάποιους μήνες; Προσωπική άποψη για το text clarity αν την χρησιμοποιείς και για δουλειά περιστασιακά;

Μου φαίνεται η καλύτερη επιλογή στα €600 κάτι από Amazon αυτή τη στιγμή, γιατί έχω φωτεινό δωμάτιο και δε θα πάω σε qd oled.

Καλησπέρα , προσωπικά έχω μείνει κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος . Κυρίως το χρησιμοποιώ για gaming /multimedia και για browsing .Το text clarity δεν με ενοχλεί αλλά υπολείπεται στα σημεία ενός καλού IPS αν και πρέπει να είναι λίγο βελτιωμένο σε σχέση με τα πρώτης γενιάς woled . Σε αυτή την τιμή που λες το βρίσκω πολη καλή αγορά .Αλλά να έχεις υπόψιν ότι είναι glossy  και θέλει μια προσοχή με τις αντανακλάσεις .

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, bebius είπε

Αν θα μπορούσες να μας δώσεις ένα link χαμηλή σχετικά τιμή για το συγκεκριμένο. Που την βρήκες τόσο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, dimoskoutr είπε

Αν θα μπορούσες να μας δώσεις ένα link χαμηλή σχετικά τιμή για το συγκεκριμένο. Που την βρήκες τόσο;

https://www.hagglezon.com/

Και search "XG27AQDMG".

(Για κάποιο λόγο αλλάζει το αποτέλεσμα αναζήτησης όταν βάζω το link αφού πατήσω search.)

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι από χθες που ξεκίνησα να κοιτάω μέχρι σήμερα σε κάποια φάση ήταν και στο γερμανικό -19%.

Επεξ/σία από bebius

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...