Despotas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 10 λεπτά πριν, b1LLy23 είπε Μόλις παράγγειλα την Gigabyte M27Q X 240hz . Γνωμούλα;😂 Εφόσον την παρήγγειλες τι να σου πούμε? Αυτή πήρες? https://www.skroutz.gr/s/34828429/Gigabyte-M27Q-X-IPS-HDR-Gaming-Monitor-27-QHD-2560x1440-240Hz-me-CHrono-Apokrisis-1ms-GTG.html Από τις κριτικές φαίνεται ένα καλό midrange μοντέλο: https://www.rtings.com/monitor/reviews/gigabyte/m27q-x 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stathis_Stalker Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Δεν ξέρω γιατί αλλά οι non oled lg γίνονται όλο και χειρότερες στα μαύρα σαν να σου λέει τράβα πάρε oled Έχω στην κουζίνα μια lg tv 32 του 19 μου έφερε ένας φίλος μια καινούρια του 23 και μαύρο δεν υπάρχει τραγική. Πήρα εχθές μια nano ips οθόνη 32 την πήγα πίσω σήμερα οι fu έχουν καλύτερα μαύρα συν ότι είχε δύο pixel κολλημένα στο κόκκινο. Αυτό υποτίθεται ότι είναι μαύρο. Η LG Ultra gear 32" (nano) είναι αυτή που την είχε και αυτή σε προσφορά? Τραγική! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 26 λεπτά πριν, Stathis_Stalker είπε Η LG Ultra gear 32" (nano) είναι αυτή που την είχε και αυτή σε προσφορά? Τραγική! Αυτή. Μια τηλεόραση του 15 32αρα έχω βάλει σαν οθόνη τώρα και έχει πολύ καλύτερα μαύρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Είναι γνωστό ότι οι nano ips (από 800:1 έως 1000:1) έχουν χαμηλότερη αντίθεση από τις κανονικές ips (περίπου 1200:1) ενώ υπάρχουν και οι ips black (περίπου 2000:1) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, music_lover είπε Είναι γνωστό ότι οι nano ips (από 800:1 έως 1000:1) έχουν χαμηλότερη αντίθεση από τις κανονικές ips (περίπου 1200:1) ενώ υπάρχουν και οι ips black (περίπου 2000:1) Ποιες ειναι οι ips black που θελω να παρω καμια 32αρα; Ειδα μερικες ειναι στα 60Hz που δεν μου κανουν θελω 165 και ανω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Ποιες ειναι οι ips black που θελω να παρω καμια 32αρα; Δεν γνωρίζω επακριβώς ποια είναι γιατί είναι πολύ λίγα τα μοντέλα, θέλει αρκετό ψάξιμο στο google, δεν έδωσαν οι εταιρείες την πρέπουσα σημασία σε αυτές γιατί προτιμούν να πουλήσουν OLED και mini LED panels. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Τις ειδα με βλεπω να παιρνω και εγω την Xiaomi αν και ηθελα 32 και ηθελα να δουλευω το menu με software και οχι με κουμπακια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Στην τιμή που πωλείται τώρα δεν έχει αντίπαλο όσον αφορά τις gaming IPS γενικότερα. Εναλλακτικά θα πρέπει να πας σε προτάσεις με τριπλάσια τιμή, VA mini LED της Samsung ή QD-OLED και WOLED. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δεν θελω VA λογω οτι διαβαζω κειμενο και εχει αυτο το προβλημα με το scrolling εκτος αν οι VA mini led δεν εχουν προβλημα. Στις OLED με χαλαει το Glossy αυτη την στιγμη εχω μια 32αρα τηλεοραση LG για οθονη και εχω στραβωθει εντελως. Ειμαι σε σκεψη να παρω μια απλη οθονη απο αγγελια μεχρι να βγει κατι καλυτερο σε mini led ips και μεγαλυτερο απο τις 27 ιντσες χωρις φυσικα να εχει τιμη OLED γιατι τοτε αστα να πανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Εδώ έχει μια μεγάλη λίστα με αυτές αλλά το 90% είναι άφαντες, απλά υπάρχουν ως μοντέλα.. https://www.displayninja.com/mini-led-monitor-list/ 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aki Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Δεν θελω VA λογω οτι διαβαζω κειμενο και εχει αυτο το προβλημα με το scrolling εκτος αν οι VA mini led δεν εχουν προβλημα. Στις OLED με χαλαει το Glossy αυτη την στιγμη εχω μια 32αρα τηλεοραση LG για οθονη και εχω στραβωθει εντελως. Ειμαι σε σκεψη να παρω μια απλη οθονη απο αγγελια μεχρι να βγει κατι καλυτερο σε mini led ips και μεγαλυτερο απο τις 27 ιντσες χωρις φυσικα να εχει τιμη OLED γιατι τοτε αστα να πανε. Είχα glossy NEC ips 20.1" με καταπληκτική ευκρίνεια και όταν χρειάστηκε να εργαστώ σε αυτή δεν άντεχα με τίποτα. Έχεις δίκιο, δεν είναι για δουλειά τα glossy. Θα έλεγα να μην ασχολείσαι με μεταχειρισμένες ενδιάμεσες καταστάσεις, είναι πεταμένα χρήματα αφού δε σε καλύπτουν έτσι και αλλιώς. Δεν έχω την G Pro 27i, αλλά ίσως να είναι ικανή για τα χρήματά της (λίγο πάνω από μεταχειρισμένη). Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου από aki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Καλα καμια απλη θα αγοραζα 24-27 ιντσες με κανα 100αρικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου το νημα δεν ειναι για ευρεση οθονης, για αυτο υπαρχει αλλο νημα συγκεκριμενο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stathis_Stalker Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Μου ήρθε τελικά η Xiaomi εμένα σήμερα παίδες! Φοβερό motion στα games τρομερό μαύρο (παντού) το dimming στο medium (μόνιμα) δεν είδα κάτι περίεργο (blooming) στο desktop...ίσως φταίει που έχω αλλάξει χρώμα στο κέρσορα καταπληκτικά χρώματα ,hdr στο αυτόματο...η και on στα windows11(δεν είδα κάποιο bug στο κόκκινο )και στα παιχνίδια με φοβερή εικόνα! Από ένα 27ρι curve VA panel (1080)της Samsung (72hz) που ήμουν είναι πραγματικά η μέρα με την νύχτα! Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου από Stathis_Stalker 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Παίξε και αυτό να δεις τα τέρματά της και το εύρος των αποχρώσεων. Ο ορισμός του HDR1000: Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα