Grisos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Εν τω μεταξύ, έχοντας πλέον το μόνιτορ 2 βδομάδες, με main PC σε DP και laptop δουλειάς (DELL κλασικα) σε HDMI, πολύ καλές εντυπώσεις. Δηλαδή αλλάζοντας και στα 2 input δεν έχω δει ούτε ντιμαρίσματα ούτε τπτ. Καλά ούτε λόγος για θέμα την ημέρα ή με τον ανεμιστήρα ξέρω γω. Με Windows 11 κλείνει στο 5 λεπτο και στα 2 PC, με τα 10ρια είχα θέμα σε αυτό. To Pixel refresh σταθερά όταν πρέπει, ενώ μέχρι στιγμής δεν μου έχει διακόψει την δουλειά μου ή κάποιο gaming session αλλά μπορεί και να είναι τυχαίο. Δηλαδή πάω ξέρω γω κουζίνα κλείνει η οθόνη ή καμιά φορά την κλείνω και εγώ και κάνει κατευθείαν Pixel refresh. Και το καθάρισμα επίσης αποδείχτηκε εξαιρετικά απλό. Γενικά είναι καλό να τα λέμε αυτά γτ και εγώ όπως και πολύς κόσμος διαβάζαμε και βλέπαμε reviews και μας έπιανε φοβία. Περνούσαν/περνάνε μια τελείως λανθασμένη εικόνα για το όλο experience. Το μόνο πράγμα που ενδεχομένως πρέπει να αποφύγει κάποιοςκαι ίσως είναι το μοναδικό μελανό σημείο, είναι να δουλεύει μόνιμα με 2 παράθυρα snapped δίπλα δίπλα λόγω της γραμμής στην μέση που μένει σε σταθερό σημείο. Το είχε αναφέρει και ο monitor unboxed. Εγώ τα βάζω τα παράθυρα σε τυχαία θέση και κάνω μια χαρά την δουλειά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, Grisos είπε Εν τω μεταξύ, έχοντας πλέον το μόνιτορ 2 βδομάδες, με main PC σε DP και laptop δουλειάς (DELL κλασικα) σε HDMI, πολύ καλές εντυπώσεις. Δηλαδή αλλάζοντας και στα 2 input δεν έχω δει ούτε ντιμαρίσματα ούτε τπτ. Καλά ούτε λόγος για θέμα την ημέρα ή με τον ανεμιστήρα ξέρω γω. Με Windows 11 κλείνει στο 5 λεπτο και στα 2 PC, με τα 10ρια είχα θέμα σε αυτό. To Pixel refresh σταθερά όταν πρέπει, ενώ μέχρι στιγμής δεν μου έχει διακόψει την δουλειά μου ή κάποιο gaming session αλλά μπορεί και να είναι τυχαίο. Δηλαδή πάω ξέρω γω κουζίνα κλείνει η οθόνη ή καμιά φορά την κλείνω και εγώ και κάνει κατευθείαν Pixel refresh. Και το καθάρισμα επίσης αποδείχτηκε εξαιρετικά απλό. Γενικά είναι καλό να τα λέμε αυτά γτ και εγώ όπως και πολύς κόσμος διαβάζαμε και βλέπαμε reviews και μας έπιανε φοβία. Περνούσαν/περνάνε μια τελείως λανθασμένη εικόνα για το όλο experience. Το μόνο πράγμα που ενδεχομένως πρέπει να αποφύγει κάποιοςκαι ίσως είναι το μοναδικό μελανό σημείο, είναι να δουλεύει μόνιμα με 2 παράθυρα snapped δίπλα δίπλα λόγω της γραμμής στην μέση που μένει σε σταθερό σημείο. Το είχε αναφέρει και ο monitor unboxed. Εγώ τα βάζω τα παράθυρα σε τυχαία θέση και κάνω μια χαρά την δουλειά μου. Δεν σε διακοπτει ποτε οταν χρησιμοποιεις το πισι ,μονο οταν βλεπει οτι δεν κανεις κατι το κανει Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Grisos είπε To σκατό στην σαγιοναρα θα μου πήγαινε 💩 Να αυτά δεν θέλω με το ψυχολογικό μου που θα με έκανε χάλια κάθε που θα άνοιγα οθόνη. Ουυυυ ξουυυυυυυυυυτ ξουτ ξουτ ξουτ oled!!!! Ενώ τώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι τελικά θα παραλάβουμε από eshop ή θα μας βγάλει συκώτια; 😂 Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από dimoskoutr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Το pixel refresh γινεται καθε 4 ωρες και καθε φορα που μπαινει σε stand by. Εγω εχω 1 λεπτο screensaver οποτε μολις την αφησω θα μπει σε screensaver και αμεσα σε stand by οποτε θα κανει και το pixel refresh. Στις 1500 ωρες κανει panel refresh εκεινο θελει αρκετα παραπανω ωρα απο οτι εχω διαβασει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, dimoskoutr είπε Να αυτά δεν θέλω με το ψυχολογικό μου που θα με έκανε χάλια κάθε που θα άνοιγα οθόνη. Ουυυυ ξουυυυυυυυυυτ ξουτ ξουτ ξουτ oled!!!! Ενώ τώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι τελικά θα παραλάβουμε από eshop ή θα μας βγάλει συκώτια; 😂 Καλα αυτα συμβαινουν και το προηγουμενο dell ips που ειχα, θεμα μου ειχε βγαλει. Απλα το καλο με την dell ειναι οτι δεν περιμενεις χωρις μονιτορ, σου στελνουν αλλο και μετα ερχονται και παιρνουν το δικο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CMOS_Z Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Arkin είπε Το pixel refresh γινεται καθε 4 ωρες και καθε φορα που μπαινει σε stand by. Εγω εχω 1 λεπτο screensaver οποτε μολις την αφησω θα μπει σε screensaver και αμεσα σε stand by οποτε θα κανει και το pixel refresh. Στις 1500 ωρες κανει panel refresh εκεινο θελει αρκετα παραπανω ωρα απο οτι εχω διαβασει. 7000 ώρες είναι στην 3225qf 17 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Καλα αυτα συμβαινουν και το προηγουμενο dell ips που ειχα, θεμα μου ειχε βγαλει. Απλα το καλο με την dell ειναι οτι δεν περιμενεις χωρις μονιτορ, σου στελνουν αλλο και μετα ερχονται και παιρνουν το δικο σου. τις 30 πρώτες ημέρες μένεις χωρίς monitor γιατί πρέπει να πάει πίσω στον προμηθευτή πρώτα (doa). Για το υπόλοιπο της εγγύησης ναι, απλά είναι λίγο τζόγος εάν θα έρθει refurbished ή καινούρια. Στις refurbished μπορεί να είναι αλλαγμένο το panel με καινούριο και παλιά εσωτερικά ή το ανάποδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, CMOS_Z είπε 7000 ώρες είναι στην 3225qf τις 30 πρώτες ημέρες μένεις χωρίς monitor γιατί πρέπει να πάει πίσω στον προμηθευτή πρώτα (doa). Για το υπόλοιπο της εγγύησης ναι, απλά είναι λίγο τζόγος εάν θα έρθει refurbished ή καινούρια. Στις refurbished μπορεί να είναι αλλαγμένο το panel με καινούριο και παλιά εσωτερικά ή το ανάποδο. Το refurbished δεν με ενοχλει ,αρκει να ειναι οκ σε εμφανισιακη κατασταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, CMOS_Z είπε 7000 ώρες είναι στην 3225qf τις 30 πρώτες ημέρες μένεις χωρίς monitor γιατί πρέπει να πάει πίσω στον προμηθευτή πρώτα (doa). Για το υπόλοιπο της εγγύησης ναι, απλά είναι λίγο τζόγος εάν θα έρθει refurbished ή καινούρια. Στις refurbished μπορεί να είναι αλλαγμένο το panel με καινούριο και παλιά εσωτερικά ή το ανάποδο. To pixel refresh ειναι αυτο που κανει καθε 4 ωρες λογικα λες για το Panel refresh το οποιο ειναι στις 1500 ωρες στο AW3423DWF Pixel Refresh Pixel refresh is the more common operation and it seems like it'll basically happen every night. Pixel Refresh: To reduce temporary image retention on the screen, you can manually activate this function after using the monitor for a couple of hours. Alternatively, the function will be activated automatically when you have used the monitor for 4 hours/20 hours. The process takes approximately 7 minutes to complete. NOTE: If the accumulated usage time exceeds 4 hours, Pixel Refresh will be activated automatically when the monitor goes into Standby mode Basically, you can cancel the pixel refresh process that will occur the next time the display enters standby mode only until you reach 20 hours of cumulative usage, then it will happen the next time it enters standby mode. It only takes 7 minutes, which is just enough time for you to gawk at how "unrealistic" the colors of the trees are outside and think about RTX every time you look at a puddle. If you use one of those "master/slave" power strips like I do, you will probably want to plug your monitor into an always on plug to ensure the monitor itself isn't going to shut off with your computer if you habitually turn your computer off. Panel Refresh Panel Refresh: To prevent permanent image retention caused by static content when you use the monitor for 1500 hours, you can manually activate this function to refresh the pixels. Alternatively, the function will be activated automatically when the accumulated usage time exceeds the factory default setting (1500 hours). The process takes approximately an hour to complete. This process reportedly takes an hour, can be canceled in the dialogue, and selecting proceed will immediately begin the process. In both modes, when the power button is pressed during the operation, it will tell the user that the refresh process didn't finish with a Yes and No option. I assume this means if you absolutely need to keep using your monitor, you can cancel either refresh by hitting the power button. Aside from these two maintenance modes this looks like all of what's happening. Then again, this is just looking at the user guide and not a real monitor so if new info comes out I'll edit this so we can have a better idea of how the panel cares for itself in ways that might disrupt a user's typical experience with a monitor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aki Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 20 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Το refurbished δεν με ενοχλει ,αρκει να ειναι οκ σε εμφανισιακη κατασταση. Και αν το Refurbished είναι αντίστοιχη περίπτωση με σένα που απλώς πάτησαν Pixel Refresh; Μου είχε τύχει πριν χρόνια να πάρω refurbished iphone που ήταν χειρότερο σε οθόνη, μπαταρία (στα πάντα) σε σχέση με αυτό που έστειλα για εγγύηση. Μετά από 2-3 βδομάδες το έστειλα και αυτό και ευτυχώς το 2ο refurbished ήταν καλό. Μου άφησε μια αρνητική εμπειρία πάντως. Θα έλεγα αν δεν στο ξανακάνει και δεν έχεις οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα με την οθόνη, μη μπαίνεις σε τζόγο μέχρι να πλησιάσεις τα 3 χρόνια της εγγύησης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Το pixel refresh γίνεται μόνο με τελείως κλειστή την οθόνη ή και όταν μπαίνει σε sleep mode από τα windows? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, music_lover είπε Το pixel refresh γίνεται μόνο με τελείως κλειστή την οθόνη ή και όταν μπαίνει σε sleep mode από τα windows? Σε stand by εγω δεν ακουμπαω το κουμπακι απλα κλεινει το monitor και κανει refresh. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από Arkin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Και ισχύει ότι και στις τηλεοράσεις? Δλδ αν ανοίξεις την τηλεόραση, σταματά-διακόπτει το pixel refresh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, music_lover είπε Και ισχύει ότι και στις τηλεοράσεις? Δλδ αν ανοίξεις την τηλεόραση, σταματά-διακόπτει το pixel refresh. Ναι πχ εγω την εχω διακοψει πολλες φορες σε pixel refresh. Πχ ερχομαι μετα απο 5 λεπτα ειναι σε pixel refresh αναβοσβηνει το κουμπακι πρασινο κουναω το ποντικι και ανοιγει το monitor. Θα το κανει την επομενη φορα που θα μπει σε stand by. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δεν ξέρω γιατί αλλά οι non oled lg γίνονται όλο και χειρότερες στα μαύρα σαν να σου λέει τράβα πάρε oled Έχω στην κουζίνα μια lg tv 32 του 19 μου έφερε ένας φίλος μια καινούρια του 23 και μαύρο δεν υπάρχει τραγική. Πήρα εχθές μια nano ips οθόνη 32 την πήγα πίσω σήμερα οι fu έχουν καλύτερα μαύρα συν ότι είχε δύο pixel κολλημένα στο κόκκινο. Αυτό υποτίθεται ότι είναι μαύρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b1LLy23 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Μόλις παράγγειλα την Gigabyte M27Q X 240hz . Γνωμούλα;😂 Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου από b1LLy23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα