Grisos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Καλημέρες! Να παραθέσω ένα γρήγορο feedback για το θέμα καθάρισμα. Πέρα από το μαντιλάκι που είχε μέσα ο εξωγήινος, είχα αγοράσει και από Amazon τα Mr. Siga που είναι ελαφρώς μεγαλύτερα. Έχει και πιο μεγάλα, ωστόσο. Πήγα αγόρασα και ένα 4λιτρο απιονισμένο και το έβαλα μέσα σε ένα μπουκαλάκι σπρέι που βγάζει πολύ λεπτό ψέκασμα. Ψέκασα στο πανί και όχι στο μόνιτορ και πέρασα το πάνελ. Αρχικά, πριν ξεκινήσω το όλο εγχείρημα θεώρησα ότι θα έμενε υγρασία στο πάνελ και θα χρειαζόταν 2ο πέρασμα με άλλο πανάκι. Μπούρδες. Όχι μόνο καθάρισε με την μία, περισσότερο αποτέλεσμα φταρνίσματος και rage σαλάκια, δεν χρειάστηκε να κάνω τπτ άλλο. Να σημειώσω ότι το έκανα με το μόνιτορ κλειστό από την προηγούμενη, οπότε ήταν κρύο. Αυτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Votritis είπε εχεις κονσολα να μας πεις εντυπώσεις γιατι και εγω ψαχνω μονιτορ να εχω εκει και το ps5 , εχει πεσει η τιμη της στα 300Ε https://www.skroutz.gr/s/55717745/Xiaomi-G-Pro-27i-IPS-HDR-Gaming-Monitor-27-QHD-2560x1440-180Hz-me-CHrono-Apokrisis-1ms-GTG.html περιπου στο σκρουτζ κατι που το περιμενα να γινει αλλα αργοτερα και ειμαι αναμεσα σε αυτη και την Dell G2724D https://www.skroutz.gr/s/44193295/Dell-G2724D-IPS-HDR-Gaming-Monitor-27-QHD-2560x1440-165Hz-me-CHrono-Apokrisis-1ms-GTG.html Δεν έχω κονσόλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stathis_Stalker Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Την ακύρωσα από e-shop εγώ τελικά! Την πρόλαβα από Pc-experts στα 325 μαζί με τα μεταφορικά! Τουλάχιστον σιγουρέψαμε ότι την άλλη βδομάδα θα έρθει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Μπράβο μάγκες ακυρώστε από eshop να παραλάβουμε γρηγορότερα εμείς οι υπόλοιποι. 😂 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Άνοιξα ένα ξεχωριστό θέμα για το monitor της xiaomi, για να μην σπαμάρουμε εδώ συνέχεια, όποιος θέλει να γράψει κάτι σχετικό με τις παραλαβές και εντυπώσεις όταν παραλάβει, μπορούμε να συνεχίσουμε εδω: Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου από Razor333 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, pirmen56 είπε Phillips mini LED στη σειρά ENVIA Γράφεται evnia. Ελληνική ρίζα της λέξης. (απλά φιλικά το αναφέρω). 🫢 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 10 ώρες πριν, Votritis είπε εχεις κονσολα να μας πεις εντυπώσεις γιατι και εγω ψαχνω μονιτορ να εχω εκει και το ps5 , εχει πεσει η τιμη της στα 300Ε https://www.skroutz.gr/s/55717745/Xiaomi-G-Pro-27i-IPS-HDR-Gaming-Monitor-27-QHD-2560x1440-180Hz-me-CHrono-Apokrisis-1ms-GTG.html περιπου στο σκρουτζ κατι που το περιμενα να γινει αλλα αργοτερα και ειμαι αναμεσα σε αυτη και την Dell G2724D https://www.skroutz.gr/s/44193295/Dell-G2724D-IPS-HDR-Gaming-Monitor-27-QHD-2560x1440-165Hz-me-CHrono-Apokrisis-1ms-GTG.html Αν ενδιαφέρεσαι για xbox τότε η οθόνη δεν υποστηρίζει HDR σε αυτές γιατί δεν μπορεί να αναπαράγει σήμα 4k, που είναι κλειδωμένο το HDR στις κονσόλες της MS. Με λίγα λόγια τα xbox αναπαράγουν HDR μόνο σε 4k ανάλυση που δεν μπορεί να δεχθεί η συγκεκριμένη Xiaomi οθόνη άρα θα παίξει SDR/1440p. Όσον αφορά το playstation λόγω έλλειψης hdmi v2.1 πολύ πιθανό να μην υποστηρίζει VRR. Σε γενικές γραμμές αν την θέλεις για κονσόλα καλύτερα να περιμένεις reviews και απόψεις όσων την αγόρασαν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stathis_Stalker Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Μπράβο μάγκες ακυρώστε από eshop να παραλάβουμε γρηγορότερα εμείς οι υπόλοιποι. 😂 Εγώ την είχα παραγγείλει από 26/09 και μου έγραφαν σε mail ότι από βδομάδα λογικά θα παραλάβω εκτός απροόπτου χωρίς να είναι σίγουρο!Όποτε Καλή τύχη σε εσάς! 😂 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 37 λεπτά πριν, music_lover είπε Αν ενδιαφέρεσαι για xbox τότε η οθόνη δεν υποστηρίζει HDR σε αυτές γιατί δεν μπορεί να αναπαράγει σήμα 4k, που είναι κλειδωμένο το HDR στις κονσόλες της MS. Με λίγα λόγια τα xbox αναπαράγουν HDR μόνο σε 4k ανάλυση που δεν μπορεί να δεχθεί η συγκεκριμένη Xiaomi οθόνη άρα θα παίξει SDR/1440p. Όσον αφορά το playstation λόγω έλλειψης hdmi v2.1 πολύ πιθανό να μην υποστηρίζει VRR. Σε γενικές γραμμές αν την θέλεις για κονσόλα καλύτερα να περιμένεις reviews και απόψεις όσων την αγόρασαν.. To γραφω για ps5 το θελω , τωρα το εχω σε μια 24αρα LG 1080p60hz οποτε φανταζομαι οτιδήποτε θα ειναι αναβάθμιση . Απλα με ενδιαφερει περισσοτερο να ειναι και ξεκουραστη στο pc γιατι κανω και αρκετο browsing και ελεγα μηπως εκει bοηθαει το mini led σε σχεση με μια απλη ips 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
camel555 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 12 ώρες πριν, pirmen56 είπε Εν τω μεταξύ έχει βγάλει και η Phillips mini LED στη σειρά ENVIA αλλά είναι και αυτό, όπως τα περισσότερα mini LED, άφαντο. Σαν συμπαιγνία των μεγάλων να ξεστοκάρουν πρώτα την IPS/VA σαβούρα μου φαίνεται. Δεν εξηγείται αλλιώς. Νομίζω κάπου είδα την 32άρα στα 1100+. Η Philips γράφει ότι ξεκινάει από 979 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, camel555 είπε Νομίζω κάπου είδα την 32άρα στα 1100+. Η Philips γράφει ότι ξεκινάει από 979 ευρώ. Πολλές mini LED σε αυτή την κατηγορία είτε ακυρώθηκαν είτε έχουν περιορισμένη διαθεσιμότητα. Λογικό γιατί κοντράρονται με OLED και τα 1000-2000 zones δεν αρκούν. Μόνο AOC, xiaomi και λοιποί κινέζοι φαίνεται να έπιασαν το νόημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Stathis_Stalker είπε Εγώ την είχα παραγγείλει από 26/09 και μου έγραφαν σε mail ότι από βδομάδα λογικά θα παραλάβω εκτός απροόπτου χωρίς να είναι σίγουρο!Όποτε Καλή τύχη σε εσάς! 😂 Εγώ έχω παραγγείλει από 21/09 οπότε αν παραλάβεις εσύ σίγουρα θα παραλάβω και εγώ.🫡 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stathis_Stalker Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 40 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Εγώ έχω παραγγείλει από 21/09 οπότε αν παραλάβεις εσύ σίγουρα θα παραλάβω και εγώ.🫡 Όχι δεν κατάλαβες την ακύρωσα τελικά από e-shop γιατί μου τα μασουσανε και την πήρα (σήμερα)από μαγαζί που την έχει άμεσα διαθέσιμη σε 2 μέρες με 325 ευρώ ! Τουλάχιστον από βδομάδα θα την έχω σίγουρα ... γιατί αν περίμενα από e-shop μπορεί να φτάναμε και τέλη του μήνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Δυνατες ιντσες αλλα μολις 83ppi που ειναι αρκετα λιγο. Τωρα σε gaming θα ειναι οκ απο αποσταση αλλα για browsing κτλ δυσκολο. Μια τετοια σε 4Κ UW θα ειναι τοπ ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα