LLLEFTERIS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 14 λεπτά πριν, blasterdark86 είπε Επικοινωνησα με το eshop με διαβεβαιωσε οτι δεν θα φαμε ακυρο αλλα θα παει σταδιακα . Θα παραλαβουμε λεει εως τελος του μηνα . Τωρα δεν ξερω τι να πιστεψω σε 15-20 μερες μεγιστο πρεπει να ειναι σπιτι μας .Ελπιζω να μην φαμε ακυρο γιατι ειμαστε και 10 νοματεοι που πηραμε day one αντε day 2 της προσφορας Εγω μαλλον θα παρω την 32αρα LG που δινει στα 325 εχω γραψει τους λογους. Δηλαδη εχω ριξει και για τις δυο παραγγελια οποια ερθει.
pirmen56 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 54 λεπτά πριν, blasterdark86 είπε Επικοινωνησα με το eshop με διαβεβαιωσε οτι δεν θα φαμε ακυρο αλλα θα παει σταδιακα . Θα παραλαβουμε λεει εως τελος του μηνα . Τωρα δεν ξερω τι να πιστεψω σε 15-20 μερες μεγιστο πρεπει να ειναι σπιτι μας .Ελπιζω να μην φαμε ακυρο γιατι ειμαστε και 10 νοματεοι που πηραμε day one αντε day 2 της προσφορας Να υποθέσω ότι είσαι στο στάδιο της συγκέντρωσης προϊόντων; Πάντως μου κάνει εντύπωση γιατί έριξα παραγγελία το πρώτο επταήμερο της προσφοράς και ακόμα με έχει στον έλεγχο διαθεσιμότητας. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 28 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Να υποθέσω ότι είσαι στο στάδιο της συγκέντρωσης προϊόντων; Πάντως μου κάνει εντύπωση γιατί έριξα παραγγελία το πρώτο επταήμερο της προσφοράς και ακόμα με έχει στον έλεγχο διαθεσιμότητας. Ποτε εριξες την παραγγελια; 24/9 εγω και ειμαι στην συγκεντρωση προιοντων.
pirmen56 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 13 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Ποτε εριξες την παραγγελια; 24/9 εγω και ειμαι στην συγκεντρωση προιοντων. 25/9 προς το βράδυ. Μου κάνει εντύπωση πάντως, γιατί δέχονταν παραγγελίες μέχρι και την τωρινή βδομάδα. Ξαναρωτάω λοιπόν. Αν πρόκειται να ακυρωθεί μια παραγγελία σου, σε ενημερώνουν;
Razor333 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Η xiaomi έχει αρχίσει να εμφανίζεται (1-2 μέρες παράδοση) σε πολλά καταστήματα σε χαμηλό 300αρι, δεν χρειάζεται να περιμένετε το eshop και τέλος του μήνα. 2 1
pirmen56 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Razor333 είπε Η xiaomi έχει αρχίσει να εμφανίζεται (1-2 μέρες παράδοση) σε πολλά καταστήματα σε χαμηλό 300αρι, δεν χρειάζεται να περιμένετε το eshop και τέλος του μήνα. Άρα είναι αυτό που είχα υποψιαστεί αρχικά. Ευχαριστούμε πολύ.
LLLEFTERIS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Razor333 είπε Η xiaomi έχει αρχίσει να εμφανίζεται (1-2 μέρες παράδοση) σε πολλά καταστήματα σε χαμηλό 300αρι, δεν χρειάζεται να περιμένετε το eshop και τέλος του μήνα. Οτι ειχε κανει παλια με μια τηλεοραση που οταν εφερε τις παραγγελιες απο εκει που ηταν προσφορα στο τελος ηταν ποιο ακριβη απο τα υπολοιπα μαγαζια. Για αυτο εγω δεν την πληρωσα μην δωσουμε 330 και αλλου εχει 300 ευρω. 5 λεπτά πριν, Razor333 είπε Η xiaomi έχει αρχίσει να εμφανίζεται (1-2 μέρες παράδοση) σε πολλά καταστήματα σε χαμηλό 300αρι, δεν χρειάζεται να περιμένετε το eshop και τέλος του μήνα. https://www.skroutz.gr/s/55717745/Xiaomi-G-Pro-27i-IPS-HDR-Gaming-Monitor-27-QHD-2560x1440-180Hz-me-CHrono-Apokrisis-1ms-GTG.html Οπως τα λες.
Razor333 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Άρα είναι αυτό που είχα υποψιαστεί αρχικά. Ευχαριστούμε πολύ. Όπως το είπες, έκανε την μπάζα το eshop, ιδίως όσοι την πλήρωσαν κιόλας και θα τους κλειδώσει να περιμένουν παράδοση. Για Θεσσαλονίκη που είμαι πάλι στα ίδια βγαίνει αν βάλεις τα μεταφορικά, αλλά από Αττική αν βολεύει το κατάστημα βγαίνει φθηνότερα από το eshop. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Razor333 είπε Όπως το είπες, έκανε την μπάζα το eshop, ιδίως όσοι την πλήρωσαν κιόλας και θα τους κλειδώσει να περιμένουν παράδοση. Για Θεσσαλονίκη που είμαι πάλι στα ίδια βγαίνει αν βάλεις τα μεταφορικά, αλλά από Αττική αν βολεύει το κατάστημα βγαίνει φθηνότερα από το eshop. Δεν λες παλι καλα που δεν ηταν κλειδωμενες οι παραγγελιες με πληρωμη και ειχε και αντικαταβολη και πληρωμη στο καταστημα και πολλοι οπως εγω την γλυτωσαμε; 3
pirmen56 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Όσοι την φέρνουν στα ~300€ είναι ηλεκτρονικά μαγαζιά. Όσα έχουν σημείο παραλαβής ξεκινούν από τα 318€. Καθόλου άσχημα. Το μόνιτορ ισοπεδώνει τα πάντα από IPS και VA. 3
Razor333 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, pirmen56 είπε Όσοι την φέρνουν στα ~300€ είναι ηλεκτρονικά μαγαζιά. Όσα έχουν σημείο παραλαβής ξεκινούν από τα 318€. Καθόλου άσχημα. Το μόνιτορ ισοπεδώνει τα πάντα από IPS και VA. Από τον ETD έχω πάρει διάφορα πράγματα και πάντα παρέδιδε γρήγορα, επίσης αναφέρει και Εγγύηση XIAOMI Ελληνικής Αντιπροσωπείας, οπότε θεωρώ ότι είναι από infoquest.
pirmen56 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Razor333 είπε Από τον ETD έχω πάρει διάφορα πράγματα και πάντα παρέδιδε γρήγορα, επίσης αναφέρει και Εγγύηση XIAOMI Ελληνικής Αντιπροσωπείας, οπότε θεωρώ ότι είναι από infoquest. Στα 318€ την φέρνει. Δεν συμφέρει. Πάω με συγκοινωνία και μετά λίγο ποδαράτο στα περισσότερα από δαύτα. Το επόμενο ερώτημα είναι αν αξίζει να περιμένει κανείς για τη διόρθωση του HDR. Αλλά μάλλον χλωμό το κόβω να γίνεται εντός 6μήνου. Αυτό που αγοράζεις σήμερα μπορεί να έχει παραχθεί μήνες πριν. Άλλωστε για 300€ μιλάμε. Εν τω μεταξύ έχει βγάλει και η Phillips mini LED στη σειρά ENVIA αλλά είναι και αυτό, όπως τα περισσότερα mini LED, άφαντο. Σαν συμπαιγνία των μεγάλων να ξεστοκάρουν πρώτα την IPS/VA σαβούρα μου φαίνεται. Δεν εξηγείται αλλιώς. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Το θεμα ειναι πως αρκετοι την εκαναν παραγγελια λογω προσφορας.
Votritis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στις 10/10/2024 στις 2:55 ΜΜ, Despotas είπε Τσιμπήθηκε σήμερα από Mi Store στο Golden Hall. Την έχουν και στημένη αλλά χωρίς PC, απλά παίζει demo video. Εντυπώσεις αργότερα. Στο Menu αναφέρει Software Version 10.06. εχεις κονσολα να μας πεις εντυπώσεις γιατι και εγω ψαχνω μονιτορ να εχω εκει και το ps5 , εχει πεσει η τιμη της στα 300Ε https://www.skroutz.gr/s/55717745/Xiaomi-G-Pro-27i-IPS-HDR-Gaming-Monitor-27-QHD-2560x1440-180Hz-me-CHrono-Apokrisis-1ms-GTG.html περιπου στο σκρουτζ κατι που το περιμενα να γινει αλλα αργοτερα και ειμαι αναμεσα σε αυτη και την Dell G2724D https://www.skroutz.gr/s/44193295/Dell-G2724D-IPS-HDR-Gaming-Monitor-27-QHD-2560x1440-165Hz-me-CHrono-Apokrisis-1ms-GTG.html Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου από Votritis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα