coffeex Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2 hours ago, akoinonitos said: Μπαινει στην asus ρε? Εγώ στην ASUS το έβαλα 👍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, prefuse είπε Ποια dell.. ergotron lx ίδια τιμή και κορυφή. Κρίμα που σταμάτησαν τα Amazon basic να πουλάνε την κόπια του, τα έχω και είναι ότι καλύτερο αποδεδειγμένα. Έχει compatibility list. Γιατί ρε γαμωτο βγάζουν όλα τα gaming monitor με το χειρότερο design που μπορούν; Νταξ δεν είπαμε να πάνε και για βραβείο σχεδιασμού αλλά αν ήταν λίγο πιο απλά και όχι με σχεδιασμό που "φωνάζει" θα μπορούσαν να μπουν και αλλού πέρα από το εφηβικό δωμάτιο. Νταξ μη βατατε ίσως σας αρέσουν αλλά έχει καμία εταιρεία που ξεχωρίζει για το design? (Όταν εννοώ design εννοώ κάτι που θα το έπαιρνε και κανένας μοντέρνος αρχιτέκτονας, γραφίστας, designer) Πχ σε cases έχει αρκετές που δεν έχουν τον τίτλο gaming care αλλά αρκετοί φτιάχνουν gaming rig. Ένας που έρχεται στο μυαλό είναι ο optimum tech που κάνει αξιοζήλευτα rigs. Η Aoc κάνει κατά καιρούς κάποιες συνεργασίες με την Porsche Design με πανέμορφα (και πανάκριβα...) αποτελέσματα. Π.χ αυτη: https://www.skroutz.gr/s/40421509/AOC-PD27S-Porsche-Design-IPS-HDR-Monitor-27-QHD-2560x1440-170Hz-with-Response-Time-1ms-GTG.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Σε γενικές γραμμές και τα Alienware θα έλεγα πως θα στέκονταν άνετα και σε αρχιτεκτονική γραφεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
camel555 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Zus είπε Το πήγαν στα 172. Μάλλον δεν θα είναι με τα καλά τους. Είναι ακριβό αλλά δεν έχει σχέση με οτιδήποτε επιπέδου bratech, hama κλπ. Το έχω σε επαγγελματικό χώρο και μόνο κομπλιμέντα δέχομαι, το δε cable management είναι άλλου επιπέδου, όπως και οι ρυθμίσεις και το βάρος του βραχίονα. Ποιότητα ανάλογη του κόστους. Μέχρι και ενσωματωμένο μίνι αλφάδι έχει, κλείδωμα περιστροφής κλπ. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου από camel555 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Τελος η Xiaomi απο το eshop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Εντυπώσεις από το παλικάρι που τσίμπησε ήδη δεν έχουμε και δεν ξέρω τι να υποθέσω. Παίζει να είναι φόλα να φάμε κουβά και δεν ξέρει πως να μας το πει; Είναι καλή και την απολαμβάνει οπότε ξεχάστηκε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 42 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Εντυπώσεις από το παλικάρι που τσίμπησε ήδη δεν έχουμε και δεν ξέρω τι να υποθέσω. Παίζει να είναι φόλα να φάμε κουβά και δεν ξέρει πως να μας το πει; Είναι καλή και την απολαμβάνει οπότε ξεχάστηκε; Μια χαρά είναι η οθόνη μέχρι στιγμής. Λίγο gaming και λίγο desktop χρήση πρόλαβα. Χαμήλωσα αρκετά φωτεινότητα γιατί βγάζει μάτια στο default. Δεν έχω ασχοληθεί με HDR ακόμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GodGun8 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου @DespotasΕχει έντονο flickering οπως γραφουν σε καποια reviews ? Εχεις παρατηρήσει κατι τέτοιο? Επισης στα μάτια είναι ξεκούραστη η θα στραβωθούμε τελείως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 38 λεπτά πριν, GodGun8 είπε @DespotasΕχει έντονο flickering οπως γραφουν σε καποια reviews ? Εχεις παρατηρήσει κατι τέτοιο? Επισης στα μάτια είναι ξεκούραστη η θα στραβωθούμε τελείως? Κανένας δεν γράφει ότι έχει ορατό flickering. Είναι τόσο μεγάλη η συχνότητά του(από 2,8Khz και πάνω) που όχι μόνο δεν γίνεται αντιληπτό, ούτε καν με ειδικά τεστ, αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν κουράζει κανέναν. Στο παρελθόν έχουν γράψει για κόπωση από οθόνες που αποδείχθηκε τελικά ότι ήταν flicker free. Είναι και άλλοι παράγοντες που παίζουν ρόλο. 5 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Τελος η Xiaomi απο το eshop Τι μπορεί να σημαίνει αυτό αν το στάδιο ελέγχου διαθεσιμότητας είναι ακόμα σε εξέλιξη; Την έχει πατήσει κανείς έτσι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Κανένας δεν γράφει ότι έχει ορατό flickering. Είναι τόσο μεγάλη η συχνότητά του(από 2,8Khz και πάνω) που όχι μόνο δεν γίνεται αντιληπτό, ούτε καν με ειδικά τεστ, αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν κουράζει κανέναν. Στο παρελθόν έχουν γράψει για κόπωση από οθόνες που αποδείχθηκε τελικά ότι ήταν flicker free. Είναι και άλλοι παράγοντες που παίζουν ρόλο. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό αν το στάδιο ελέγχου διαθεσιμότητας είναι ακόμα σε εξέλιξη; Την έχει πατήσει κανείς έτσι; Εμένα γράφει αυτό. Συγκέντρωση Προϊόντων σε εξέλιξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Εμένα γράφει αυτό. Συγκέντρωση Προϊόντων σε εξέλιξη Εάν δεν έχεις φτάσει σε αυτό το στάδιο τρως άκυρο; Σε ενημρώνουν ποτέ για τυχόν ακύρωση; Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου από pirmen56 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, pirmen56 είπε Εάν δεν έχεις φτάσει σε αυτό το στάδιο τρως άκυρο; Καλά και σε αυτό το στάδιο μπορεί να φας άκυρο. Λεφτά δεν έχω δώσει αφού έχει δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Νομίζω όσοι παραγγείλαμε όσο ήταν ακόμη διαθέσιμη θα παραλάβουμε. Απλά λόγω διαθεσιμότητας κατόπιν παραγγελίας θα αργήσει φυσιολογικά. 7 ώρες πριν, Despotas είπε Μια χαρά είναι η οθόνη μέχρι στιγμής. Λίγο gaming και λίγο desktop χρήση πρόλαβα. Χαμήλωσα αρκετά φωτεινότητα γιατί βγάζει μάτια στο default. Δεν έχω ασχοληθεί με HDR ακόμη. Με ανοιχτό fald είσαι παντού λογικά; Σε σχέση με ips; Εγώ πάντως το πρώτο που θα κάνω είναι να δω κάποιο hdr βίντεο να δω τι παίζει. 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) https://www.rtings.com/monitor/reviews/best/mini-led Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου από music_lover Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blasterdark86 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 16 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Καλά και σε αυτό το στάδιο μπορεί να φας άκυρο. Λεφτά δεν έχω δώσει αφού έχει δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή. Επικοινωνησα με το eshop με διαβεβαιωσε οτι δεν θα φαμε ακυρο αλλα θα παει σταδιακα . Θα παραλαβουμε λεει εως τελος του μηνα . Τωρα δεν ξερω τι να πιστεψω σε 15-20 μερες μεγιστο πρεπει να ειναι σπιτι μας .Ελπιζω να μην φαμε ακυρο γιατι ειμαστε και 10 νοματεοι που πηραμε day one αντε day 2 της προσφορας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα