camel555 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Καλησπέρα, επειδή αποφάσισα να μην κάνω την μετάβαση σε oled, τι θα μου προτείνατε να αγοράσω ώστε να αναβαθμίσω την τιμιότατη LG 27GP850-B; Ψάχνω για 1440p στις 27 ή 32 4k, δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Υπάρχει κάτι αυτή την στιγμή που να αποτελεί αξιοσημείωτη αναβάθμιση από το μόνιτορ που έχω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 3 hours ago, phanispal said: Να μας πει και τι δουλειά κάνει εν τω μεταξύ γιατί θέλουμε κι εμείς 7 OLED. Σιγα μην σου δωσω και το αφμ μου ρε φιλε τωρα.. Εαν θελεις 7 oled να κατσεις να δουλεψεις οπως εγω για να μπορεσεις να τις παρεις. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grisos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, camel555 είπε Καλησπέρα, επειδή αποφάσισα να μην κάνω την μετάβαση σε oled, τι θα μου προτείνατε να αγοράσω ώστε να αναβαθμίσω την τιμιότατη LG 27GP850-B; Ψάχνω για 1440p στις 27 ή 32 4k, δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Υπάρχει κάτι αυτή την στιγμή που να αποτελεί αξιοσημείωτη αναβάθμιση από το μόνιτορ που έχω; Σίγουρα θα πρέπει να πας σε 200+ Ηz για να έχει νόημα η αλλαγή αν μιλάμε για gaming χρήση. Από την άλλη για να πας σε 200+ Ηz και να έχει νόημα, θα πρέπει να μπορείς να πιάνεις 200+ FPS σε ό,τι παίζεις . Δεν ξέρω εγώ θα περίμενα στην θέση σου να έβλεπα τι θα βγει το 2025 και ίσως να μεγάλωνα και το budget μου. Ενδεχομένως, τα τωρινα 1440p OLED να πέσουν και να αξίζει να ψάξεις τότε. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου από Grisos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 1 minute ago, Grisos said: Σίγουρα θα πρέπει να πας σε 200+ Ηz για να έχει νόημα η αλλαγή αν μιλάμε για gaming χρήση. Από την άλλη για να πας σε 200+ Ηz και να έχει νόημα, θα πρέπει να μπορείς να πιάνεις σε ό,τι παίζεις 200+ FPS. Δεν ξέρω εγώ θα περίμενα στην θέση σου να έβλεπα τι θα βγει το 2025 και ίσως να μεγάλωνα και το budget μου. Ενδεχομένως, τα τωρινα 1440p OLED να πέσουν και να αξίζει να ψάξεις τότε. Βλεπω το περασες κατευθειαν στην υπογραφη το εξωγηινο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, optimus prime είπε Σιγα μην σου δωσω και το αφμ μου ρε φιλε τωρα.. Εαν θελεις 7 oled να κατσεις να δουλεψεις οπως εγω για να μπορεσεις να τις παρεις. Φίλε δεν νομίζω να σου δίνει κανείς δικαιώματα εδώ μέσα να προσβάλεις τον άλλο για την αγοραστική δυνατότητα , απορώ εδώ μέσα σε δημόσιο φόρουμ πως σε αφήνουν οι mod να ξεστομίσεις τέτοιες κουβέντες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, ICE-T said: Φίλε δεν νομίζω να σου δίνει κανείς δικαιώματα εδώ μέσα να προσβάλεις τον άλλο για την αγοραστική δυνατότητα , απορώ εδώ μέσα σε δημόσιο φόρουμ πως σε αφήνουν οι mod να ξεστομίσεις τέτοιες κουβέντες. Δεν προσεβαλα κανεναν για την αγοραστικη του ικανοτητα,δεν ξερω πως εβγαλες το συμπερασμα αυτο. Η συμβουλη που δινω σε οσους δεν εχουν την ικανοτητα να αγορασουν κατι καλο τωρα με τα χρηματα που διαθετουν ειναι να περιμενουν και να κανουν αποταμιευση. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου από optimus prime 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 28 λεπτά πριν, optimus prime είπε να κατσεις να δουλεψεις οπως εγω για να μπορεσεις να τις παρεις. Μα αυτό θέλω κι εγώ, να δουλέψω όπως εσύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Just now, phanispal said: Μα αυτό θέλω κι εγώ, να δουλέψω όπως εσύ. Με αποκαλεις ψευτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 16 hours ago, GhostDel said: Ποιο μονιτορ εχεις αν επιτρεπεται? Panasonic 42LZ800E (LG C2 PANEL / WOLED) Την έχουμε γύρω στα ~8 άτομα, εδώ στο φόρουμ. 45 minutes ago, camel555 said: LG 27GP850-B Περίμενε Black Friday μήπως παίξει κανα ξεστοκαρισμα σε παλαιότερες OLED του 23. Αλλιώς Xiaomi Mini Led eshop €328 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Παιδια και εγω μπορω να παρω OLED το θεμα ειναι οτι εγω καθομαι μπροστα στον υπολογιστη τουλαχιστον 10 ωρες την ημερα και παιχνιδια δεν παιζω ουτε MAME ασχετα αν εχω 14700k και 4070 Super Η χρηση ειναι κατα 90% να χαζευω σελιδες στο Firefox οποτε αν παρω OLED θα παθει μεσα στον χρονο τοση ζημια που ουτε με 100 ευρω δεν θα την αγοραζετε. Και απορω εσεις που εχετε 42 OLED στον υπολογιστη σε ενα δωματιο κλειδωμενους σας εχουν η εχετε τον υπολογιστη μονο για παιχνιδια; Γιατι εγω αν θελω να δω μια ταινια παω στο σαλονι ανοιγω την 65 OLED βαζω και το Zidoo Z10 Pro που δεν εχει παιδικες αρρωστιες με το Dolby Vision Dolby Atmos που αν ειναι δυνατον εχουν ακομα οι υπολογιστες. Και εγω σε MiniLED θα παω και δεν ξερω να παρω την Xiaomi η να παω σε καμια Odyssey Neo 32 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, optimus prime είπε Eγω δεν χρησιμοποιω τετοιες τακτικες για να πεισω τον κοσμο να αγορασει κατι. Εσυ μπορει να με λες Ελιτιστη αλλα ο κοσμος πριν αγορασει κατι θελει να παρει την αποψη καποιου ο οποιος εχει και μια εμπειρια. Δεν με ενδιαφερει η αποψη σου για το ατομο μου,υπαρχουν παιδια που με προσωπικα μνματα ζητανε την γνωμη μου και αρκετοι με εχουν ευχαριστησει που τους βοηθησα να παρουν μια οθονη και τα λεφτα τους επιασαν τοπο. Το να προτεινουμε σε καποιον κατι γιατι ειναι φθηνο σε σχεση με τις εναλλακτικες δεν σημαινει οτι ειναι και η σωστη επιλογη. Εγω καταλαβαινω οτι μπορει να μην θελουν καποιοι να δαπανησουν παραπανω χρηματα για μια oled,ομως πολλοι απο αυτους δεν εχουν εμπειρια με ενα τετοιο πανελ και αυτο ειναι που προσπαθω να μεταφερω εδω. Εαν ειχαν τοτε θα εβαζαν τα λεφτα τους στην ακρη και δεν θα αγοραζαν το Xiaomi και το καθε Xiaomi,θα περιμεναν την καταλληλη στιγμη για να αγορασουν ενα oled. Δεν θα με ενδιαφερε να σου αποδωσω κανενα χαρακτηρισμο αν δεν ησουν αποτομος με αλλα μελη και απαξιωτικος με lower end προϊοντα. Και γνωσεις εχεις και εχεις βοηθησει σε καποιες περιπτωσεις, δεν αμφισβητουνται αυτα. Δεν εχεις το μονοπωλιο ωστοσο, ολοι εδω για να βοηθησουμε ειμαστε υποτιθεται και να μοιραστουμε εντυπωσεις και εμπειριες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Γιατι ρε @LLLEFTERIS εμεις που χρησιμοποιουμε δλδ τα oled για να σερφαρουμε στο νετ οι οθονες μας ειναι για πεταμα? Το οτι καποιοι εχουν παθει ζημια,αυτο μπορει να οφειλετε στο οτι εχουν πεσει σε ελλατωματικο πανελ,οπως αυτο μπορει να συμβει για καθε ειδους πανελ. Και εμενα μου εχει τυχει μια τηλεοραση μου να εχει βγαλει προβλημα στο πανελ και να την στειλω για αλλαγη. Δεν θα κατσω ομως να διατυμπανιζω οτι τα oled ειναι προβληματικα και οτι θα παθει το ιδιο και ολος ο κοσμος. Oυτε οτι δεν κανουν για καθημερινη χρηση στο pc. 16 minutes ago, kostiger said: Δεν θα με ενδιαφερε να σου αποδωσω κανενα χαρακτηρισμο αν δεν ησουν αποτομος με αλλα μελη και απαξιωτικος με lower end προϊοντα. Και γνωσεις εχεις και εχεις βοηθησει σε καποιες περιπτωσεις, δεν αμφισβητουνται αυτα. Δεν εχεις το μονοπωλιο ωστοσο, ολοι εδω για να βοηθησουμε ειμαστε υποτιθεται και να μοιραστουμε εντυπωσεις και εμπειριες. Oλα καλα,ας το προσπερασουμε για να μην κουραζουμε και τον κοσμο. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 19 minutes ago, LLLEFTERIS said: σε ενα δωματιο κλειδωμενους σας εχουν η εχετε τον υπολογιστη μονο για παιχνιδια Στο καθιστικό την έχω, μαζί με μια οικονομική TCL QLED 55 αρα - απέναντι. Το pc δίπλα σε stand μέχρι να χτίσω πάλι sffpc και το τωρινό να γίνει spare parts back up. PC usage ΜΟΝΟ μα ΟΝΤΩΣ μόνο παιχνίδι & ταινίες (κ λίγο αρθρογραφία στο joystick.com.gr, το οποίο κάνω 80% στο κινητό ). Αν και την έχω παροπλισμένη την oled 42 έως έρθει η 5080. Με τη 3070 μόνο backlog παίζεις 4Κ (2020-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 1 hour ago, optimus prime said: Γιατι ρε @LLLEFTERIS εμεις που χρησιμοποιουμε δλδ τα oled για να σερφαρουμε στο νετ οι οθονες μας ειναι για πεταμα? Δεν ξερω ποσες ωρες την ημερα την δουλευεις αλλα εγω που ειμαι 10 ωρες μπροστα στην οθονη σιγουρα θα την αχρηστεψω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, LLLEFTERIS said: Οχι τελειως για να θυμαται η γυναικα τι εκανε. Δεν ξερω ποσες ωρες την ημερα την δουλευεις αλλα εγω που ειμαι 10 ωρες μπροστα στην οθονη σιγουρα θα την αχρηστεψω. Θα την αχρηστεψεις μονο εαν χρησιμοποιεις split screen συνεχεια η εαν βλεπεις youtube βιντεακια αποκλειστικα σε παραθυρο και οχι σε fullscreen. Εαν κοντρολαρεις αυτα τα δυο δεν θα σου παθει κατι γιατι τωρα τα monitor εχουν προστασια που ντιμαρουν τα στατικα elements. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου από optimus prime 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα