Razor333 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 17 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Βρε αφήστε τα mini-LED και χτυπήστε OLED να δείτε το φως το αληθινό..FALD και μλκίες τώρα.. Μόλις πέσουν στα 400€ τα 27αρια 1440p, εδώ είμαστε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Οχι ασε τους να το παρουν,αφου ειναι ληστεια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Βρε αφήστε τα mini-LED και χτυπήστε OLED να δείτε το φως το αληθινό..FALD και μλκίες τώρα.. Για all around ξέγνοιαστη χρήση στο PC το burn-in είναι απαγορευτικό. Ό,τι μηχανισμούς και να βάλουν, απλά το καθυστερούν λίγο. Εκτός αν διορθώσουν κάτι με τα υλικά ή τα φίλτρα(π.χ. να δουλεύουν με ένα οργανικό υλικό για ομοιόμορφη φθορά). Αν με μια τεχνολογία οθόνης θεωρείς ότι έχεις το 98% της τέλειας εικόνας δεν την αλλάζεις σε 4-5 χρόνια αδερφέ. Τόσο κρατάνε κάρτες οι περισσότεροι. Το ταχύτερα απαξιούμενο hw που υπάρχει. Να πας πού μετά; Στα 1000Hz από τα 240/360; Και μετά; Γελάει ο κόσμος. Ειδικά όταν θα παίρνεις ψίχουλα από μεταπώληση εξαιτίας του φόβου αυτού. Το FALD παρόμοια φιλοσοφία έχει. Ας πούμε με 5088 zones(η RED έχει ανακοινώσει κάτι σχετικό) το μέγιστο halo που θα δεις γύρω από ένα φωτεινό αντικείμενο είναι 6 χιλιοστά σε 27". Το μάτι σου ίσως προσθέτει και παραπάνω bloom αν είναι πολύ φωτεινό. Και αυτά σε synthetic tests. 1 ώρα πριν, Razor333 είπε Μόλις πέσουν στα 400€ τα 27αρια 1440p, εδώ είμαστε. Τώρα που γράφω taskbar, bookmarks και menu bar είναι μονίμως σταθερά ανεξαρτήτως ιστοσελίδας. Το ίδιο και όταν δουλεύω στο excel ή το word. Αυτό είναι το 90%+ της χρήσης που κάνω. Gaming έως 10 ώρες μαξ την εβδομάδα ή και καθόλου. Ακόμα και τα 400€ θα τα σκεφτόμουν. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Ποιο burn-in ρε παιδιά, έχω ρίξει Diablo 4 που έχει τίγκα static elements 10ωρα gameplay σερί και δεν έχει παρουσιάσει ούτε καν image retention.. Burn-in μπορεί να βγάλει μόνο αν έχεις το CNN 24/7 για κάνα χρόνο ασταμάτητα..Μιλάω για WOLED έτσι, σε QD-OLED ίσως να μην υπάρχουν τέτοια όρια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GhostDel Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ποιο burn-in ρε παιδιά, έχω ρίξει Diablo 4 που έχει τίγκα static elements 10ωρα gameplay σερί και δεν έχει παρουσιάσει ούτε καν image retention.. Burn-in μπορεί να βγάλει μόνο αν έχεις το CNN 24/7 για κάνα χρόνο ασταμάτητα..Μιλάω για WOLED έτσι, σε QD-OLED ίσως να μην υπάρχουν τέτοια όρια. Ποιο μονιτορ εχεις αν επιτρεπεται? Παιδια εχω 4070 TI με 7800x3d και παιζω σε 1080p σχεδον 1 χρονο(οβερκιλ). Σκεφτομουν να παρω Asus Monitor 27" XG27AQDMG, θα παιζω στα 60 fps σε 1440p μερικα χρονακια για να την ευχαριστηθω την οθονη λετε; Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ποιο burn-in ρε παιδιά, έχω ρίξει Diablo 4 που έχει τίγκα static elements 10ωρα gameplay σερί και δεν έχει παρουσιάσει ούτε καν image retention.. Burn-in μπορεί να βγάλει μόνο αν έχεις το CNN 24/7 για κάνα χρόνο ασταμάτητα..Μιλάω για WOLED έτσι, σε QD-OLED ίσως να μην υπάρχουν τέτοια όρια. Σε WOLED με 39 ώρες χρήσης, λόγω αυτόματης ρύθμισης του brightness από PS5(εκεί το απέδωσε), χρήστης ανέβασε φωτό με burn-in από το Hogwarts. Στο skroutz. https://www.skroutz.gr/s/31651815/Gigabyte-Aorus-FO48U-OLED-HDR-Gaming-Monitor-47-5-4K-3840x2160-me-CHrono-Apokrisis-1ms-GTG.html#reviews Το monitor unboxed επίσης σε πολύ πρόσφατο video με καλό QDOLED(τα μόνα με καλή φωτεινότητα και gamut) είχε burn-in από tiled παράθυρα(γραμμή μεταξύ φωτεινού και σκοτεινού παραθύρου) και στην taskbar μετά από 6 μήνες εντατικής χρήσης με όλες τις υποχρεωτικές προστασίες στα 200 nits. Αυτά επί του θέματος και σταματάω εδώ. Δεν θα σταθώ καθόλου σε αναφορές από το reddit. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grisos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 16 λεπτά πριν, GhostDel είπε Ποιο μονιτορ εχεις αν επιτρεπεται? Παιδια εχω 4070 TI με 7800x3d και παιζω σε 1080p σχεδον 1 χρονο(οβερκιλ). Σκεφτομουν να παρω Asus Monitor 27" XG27AQDMG, θα παιζω στα 60 fps σε 1440p μερικα χρονακια για να την ευχαριστηθω την οθονη λετε; Ευχαριστω Δεν πολυκατάλαβα τι εννοείς στο σημείο που έχω κάνει bold, αλλά αν για τον οποιονδήποτε λόγο, που δεν έχει να κάνει σίγουρα με τις δυνατότητες του setup σου, σκοπεύεις να παίζεις με 60 fps σε 240Hz OLED, καλύτερα πήγαινε κανά ταξίδι με τα λεφτά αυτά. Στην περίπτωση, τώρα, που εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι καλά, σαφέστατα θα το χαρείς το μόνιτορ. Θα ανασάνει η κάρτα και το k/d σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
camel555 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 30 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Σε WOLED με 39 ώρες χρήσης, λόγω αυτόματης ρύθμισης του brightness από PS5(εκεί το απέδωσε), χρήστης ανέβασε φωτό με burn-in από το Hogwarts. Στο skroutz. https://www.skroutz.gr/s/31651815/Gigabyte-Aorus-FO48U-OLED-HDR-Gaming-Monitor-47-5-4K-3840x2160-me-CHrono-Apokrisis-1ms-GTG.html#reviews Το monitor unboxed επίσης σε πολύ πρόσφατο video με καλό QDOLED(τα μόνα με καλή φωτεινότητα και gamut) είχε burn-in από tiled παράθυρα(γραμμή μεταξύ φωτεινού και σκοτεινού παραθύρου) και στην taskbar μετά από 6 μήνες εντατικής χρήσης με όλες τις υποχρεωτικές προστασίες στα 200 nits. Αυτά επί του θέματος και σταματάω εδώ. Δεν θα σταθώ καθόλου σε αναφορές από το reddit. Υπάρχει περίπτωση οι LG TV oled c3 ή c4, να έχουν καλύτερη προστασία από τα αντίστοιχα oled monitors; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Όλα τα reviews με μετρήσεις και παραδείγματα για Xiaomi G pro 27i : Tom’s hardware: https://www.tomshardware.com/monitors/gaming-monitors/xiaomi-g-pro-27i-27-inch-qhd-180-hz-gaming-monitor-review PC World: https://www.pcworld.com/article/2463736/xiaomi-g-pro-27i-monitor-review.html Ρωσικό review χωρίς subtitles. Εκτεταμένες μετρήσεις και παραδείγματα. Ίσως το καλύτερο μέχρι τώρα. Αρκετά καλή η αυτόματη μετάφραση σε αγγλικά: https://www.youtube.com/watch?v=nJtAS96otQw Γενικότερη συζήτηση για value και προβλήματα, του ιδίου: https://www.youtube.com/watch?v=I5LVzHyN9AA Ρωσικό ενός Arthur Tarasov. Επίσης εκτενές με έκθεση όλων των αδυναμιών: https://www.youtube.com/watch?v=GMS4qq-2z6Υ Ιαπωνικό review: https://jisakuhibi.jp/review/xiaomi-g-pro-27i-mini-led-gaming-monitor Κινέζικο review: https://www.youtube.com/watch?v=zDtpMIUM0wg 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, pirmen56 είπε Σε WOLED με 39 ώρες χρήσης, λόγω αυτόματης ρύθμισης του brightness από PS5(εκεί το απέδωσε), χρήστης ανέβασε φωτό με burn-in από το Hogwarts. Στο skroutz. https://www.skroutz.gr/s/31651815/Gigabyte-Aorus-FO48U-OLED-HDR-Gaming-Monitor-47-5-4K-3840x2160-me-CHrono-Apokrisis-1ms-GTG.html#reviews Το monitor unboxed επίσης σε πολύ πρόσφατο video με καλό QDOLED(τα μόνα με καλή φωτεινότητα και gamut) είχε burn-in από tiled παράθυρα(γραμμή μεταξύ φωτεινού και σκοτεινού παραθύρου) και στην taskbar μετά από 6 μήνες εντατικής χρήσης με όλες τις υποχρεωτικές προστασίες στα 200 nits. Αυτά επί του θέματος και σταματάω εδώ. Δεν θα σταθώ καθόλου σε αναφορές από το reddit. Να μην αγοραζε gigabyte ο φιλος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου κολπάκι ? https://www.reddit.com/r/OLED_Gaming/comments/1ftjc7t/lg_c2_dolby_vision_for_pc/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 13 ώρες πριν, optimus prime είπε Οχι ασε τους να το παρουν,αφου ειναι ληστεια!! 2η φορα που ειρωνευεσαι για αυτο μου το σχολιο για τη Xiaomi. Εχεις επιδοθεί σε καθημερινο μπαραζ ελιτισμου, αγενειας, ''μαθηματος'', σχολια του στυλ εχω 7 OLED που δεν πας να χεις και πενηντα. Να τις χαιρεσαι. ''Εχεις την εγκριση μου'' εγραψες σε αλλο παιδι που συζητουσε στο παρον νημα τις εναλλακτικες του τις προαλλες!! Ουτε στο Νονο του Coppola αυτα τα εργα.. Θα παει το report γονα αν συνεχισεις σε αυτο το πνευμα. Εναλλακτικη προταση για οθονη με τα εν λογω χαρακτηριστικα δεν υπαρχει οχι στα 330 ευρω, ουτε στα 450. Το οτι πολλοι απο εμας εχουμε ανεβει στο βαγονι των oled δεν συνεπαγεται οτι εχουν τη δυνατοτητα ή τη διαθεση ολα τα μελη να ακολουθησουν. 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Να μας πει και τι δουλειά κάνει εν τω μεταξύ γιατί θέλουμε κι εμείς 7 OLED. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Ο άνθρωπος σας έχει δώσει την λύση στο wear των OLED, που απλά πρέπει να αγοράσεις 7 και να μοιράζεις την χρήση και εσείς πάτε και αγοράζετε ζοαμι. Μου θύμισε γνωστό legal drug lord με τις 40 Mercedes που δεν χαλάνε, αλλά δεν είχε μια να πάρει μπρος να ανάψει ένα κεράκι στο τάφο του πατέρα του. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, kostiger said: 2η φορα που ειρωνευεσαι για αυτο μου το σχολιο για τη Xiaomi. Εχεις επιδοθεί σε καθημερινο μπαραζ ελιτισμου, αγενειας, ''μαθηματος'', σχολια του στυλ εχω 7 OLED που δεν πας να χεις και πενηντα. Να τις χαιρεσαι. ''Εχεις την εγκριση μου'' εγραψες σε αλλο παιδι που συζητουσε στο παρον νημα τις εναλλακτικες του τις προαλλες!! Ουτε στο Νονο του Coppola αυτα τα εργα.. Θα παει το report γονα αν συνεχισεις σε αυτο το πνευμα. Εναλλακτικη προταση για οθονη με τα εν λογω χαρακτηριστικα δεν υπαρχει οχι στα 330 ευρω, ουτε στα 450. Το οτι πολλοι απο εμας εχουμε ανεβει στο βαγονι των oled δεν συνεπαγεται οτι εχουν τη δυνατοτητα ή τη διαθεση ολα τα μελη να ακολουθησουν. Eγω δεν χρησιμοποιω τετοιες τακτικες για να πεισω τον κοσμο να αγορασει κατι. Εσυ μπορει να με λες Ελιτιστη αλλα ο κοσμος πριν αγορασει κατι θελει να παρει την αποψη καποιου ο οποιος εχει και μια εμπειρια. Δεν με ενδιαφερει η αποψη σου για το ατομο μου,υπαρχουν παιδια που με προσωπικα μνματα ζητανε την γνωμη μου και αρκετοι με εχουν ευχαριστησει που τους βοηθησα να παρουν μια οθονη και τα λεφτα τους επιασαν τοπο. Το να προτεινουμε σε καποιον κατι γιατι ειναι φθηνο σε σχεση με τις εναλλακτικες δεν σημαινει οτι ειναι και η σωστη επιλογη. Εγω καταλαβαινω οτι μπορει να μην θελουν καποιοι να δαπανησουν παραπανω χρηματα για μια oled,ομως πολλοι απο αυτους δεν εχουν εμπειρια με ενα τετοιο πανελ και αυτο ειναι που προσπαθω να μεταφερω εδω. Εαν ειχαν τοτε θα εβαζαν τα λεφτα τους στην ακρη και δεν θα αγοραζαν το Xiaomi και το καθε Xiaomi,θα περιμεναν την καταλληλη στιγμη για να αγορασουν ενα oled. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα