optimus prime Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, FrankyGR said: Φιλε optimus εχεις τιποτα ρυθμίσεις για καλυτερα αποτελεσματα ή μενω στις εργοστασιακές? Πρεπει κατι να προσεξω? Θα βαλω πανω τον Macbook Pro Max M1 & τον HP Omen με i7-13700hx & 4080. Ευχαριστω προκαταβολικα😁 Ρυθμισεις για που φιλε μου,γινε λιγο πιο συγκεκριμενος.. Για εικονα η για features? Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2024 από optimus prime
FrankyGR Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, optimus prime είπε Ρυθμισεις για που φιλε μου,γινε λιγο πιο συγκεκριμενος.. Για εικονα η για features? Για εικονα πιο πολυ. Αλλες ρυθμισεις θελει για productivity & αλλες για Gaming? Αλλες για mac άλλες για Windows?
optimus prime Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 41 minutes ago, FrankyGR said: Για εικονα πιο πολυ. Αλλες ρυθμισεις θελει για productivity & αλλες για Gaming? Αλλες για mac άλλες για Windows? Για gaming εγω προτιμω το Racing mode σε wide gamut. Δεν ξερω τι δουλεια κανεις ακριβως στο Mac,εαν συμπεριλαμβανει επεξεργασια εικονας εχει το sRGB cal mode. Τα modes ειναι ιδια και για Windows και για Μac απλα για τα πρωτα υπαρχει driver ενω για Mac οχι. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2024 από optimus prime 1
FrankyGR Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Επειδή έχω 60αρι γραφείο και έχω την εντύπωση ότι έχει μεγάλη βάση λέτε να χρειαστώ βραχίονα ή βάση τοίχου ?
camel555 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, FrankyGR είπε Επειδή έχω 60αρι γραφείο και έχω την εντύπωση ότι έχει μεγάλη βάση λέτε να χρειαστώ βραχίονα ή βάση τοίχου ? Καλορίζικη! Εμένα περισσότερο θα με προβλημάτιζε η απόσταση θέασης. Εγώ θα έβαζα βραχίονα με τέρμα πίσω τα μπράτσα ώστε να "κολλήσει" στον τοίχο ή με αρνητική γωνία εάν είναι ελεύθερο πίσω, ώστε να εκμεταλλευτώ πλήρως τα 60cm. Η επέκταση εγγύησης του πλαισίου τι ακριβώς καλύπτει; Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2024 από camel555 1
FrankyGR Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, camel555 είπε Καλορίζικη! Εμένα περισσότερο θα με προβλημάτιζε η απόσταση θέασης. Εγώ θα έβαζα βραχίονα με τέρμα πίσω τα μπράτσα ώστε να "κολλήσει" στον τοίχο ή με αρνητική γωνία εάν είναι ελεύθερο πίσω, ώστε να εκμεταλλευτώ πλήρως τα 60cm. Η επέκταση εγγύησης του πλαισίου τι ακριβώς καλύπτει; Απο οτι μου ειπαν οτι προβλημα βγαλει επισκευη ή αντικατασταση δωρεαν τα μεταφορικά (ειμαι σε νησι) για 5 χρονια 1
music_lover Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 26/9/2024 στις 11:48 ΜΜ, optimus prime είπε Εγω εχω επιλογη να βγαζω off το uniform brightness,εσυ δεν εχεις.. Αυτό κυρίως απευθύνεται στην SDR χρήση της οθόνης. Εσύ προσωπικά το έχεις on ή off?
optimus prime Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, music_lover said: Αυτό κυρίως απευθύνεται στην SDR χρήση της οθόνης. Εσύ προσωπικά το έχεις on ή off? Ναι όταν είναι γυρισμένο σε Sdr μπορείς να το πειράξεις,στο Hdr απενεργοποιειται αυτόματα. Όταν παιζω παιχνιδια το βγάζω off,όταν κάνω browsing το ενεργοποιώ γιατί το λευκό ειδικά το βραδυ με τυφλωνει Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2024 από optimus prime 1
camel555 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, FrankyGR είπε Απο οτι μου ειπαν οτι προβλημα βγαλει επισκευη ή αντικατασταση δωρεαν τα μεταφορικά (ειμαι σε νησι) για 5 χρονια Συμπεριλαμβανομένου του burn-in;
FrankyGR Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, camel555 είπε Συμπεριλαμβανομένου του burn-in; Ναι ετσι μου ειπαν 1
pirmen56 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Σχετικά με το Xiaomi G pro 27i , mini LED, που έγινε παραγγελία από αρκετούς. Αναφέρεται παντού(Tom's hw, reddit, ιαπωνικό review) ένα μάλλον σημαντικό μειονέκτημα που έχει να κάνει με το EOTF tracking. Σε HDR mode(αποκλειστικά) η εικόνα είναι αρκετά πιο σκοτεινή και χρωματικά μουντή από το reference, εξαιρουμένων των άκρων του εύρους φωτεινότητας. Στο Tom's κάνουν απλά βιαστική μνεία για "λίγη" μουντάδα μέχρι το 50%(του εύρους). Έτσι εξηγούνται τελικά τα περίεργα αποτελέσματα του ιαπωνικού review απέναντι ακόμα και σε προσιτά LED HDR400 monitors: https://jisakuhibi.jp/review/xiaomi-g-pro-27i-mini-led-gaming-monitor Είναι απορίας άξιο πώς η VESA μοιράζει πιστοποιήσεις HDR με τέτοια θέματα και πώς οι μηχανικοί της xiaomi προσπέρασαν κάτι τόσο απλό και καθοριστικό. Τόσο δύσκολο ήταν να το ρυθμίσουν έστω για μεγαλύτερη φωτεινότητα αν δεν μπορούσαν να πετύχουν απόλυτη ακρίβεια; Πέρα από αυτά όμως, ξέρει κανείς αν διορθώνεται με κάποιο καμλιμπράρισμα system wide; Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2024 από pirmen56
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 Καλα 32αρα τηλεοραση LG πηρα για την κουζινα και εχει HDR δηλαδη ο Θεος να το κανει HDR Παντως ειναι κακο που μια οθονη δεν εχει USB για αναβαθμιση εκτος αν δεν βαζουν γιατι δεν προκειται ποτε να βγαλουν καποια ανβαθμιση σαν τις Vestel τηλεορασεις οτι πηρες πηρες
optimus prime Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, pirmen56 said: Πέρα από αυτά όμως, ξέρει κανείς αν διορθώνεται με κάποιο καμλιμπράρισμα system wide; Αυτο θα πρεπει να σου το απαντησει εκεινος που το διαφημιζε σαν ληστεια. Αλλα θα τον βγαλω εγω απο την δυσκολη θεση και θα σου πω οτι εσυ δεν μπορεις να κανεις κατι. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2024 από optimus prime 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 Με Firmware διορθωνεται; αλλα θα μου πεις σιγα μην κατσουν να ασχοληθουν.
pirmen56 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, optimus prime είπε Αυτο θα πρεπει να σου το απαντησει εκεινος που το διαφημιζε σαν ληστεια. Αλλα θα τον βγαλω εγω απο την δυσκολη θεση και θα σου πω οτι εσυ δεν μπορεις να κανεις κατι. 2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Με Firmware διορθωνεται; αλλα θα μου πεις σιγα μην κατσουν να ασχοληθουν. Είναι κρίμα γιατί φαίνεται καθαρά σοφτγουερικό το θέμα(κάτι σαν την ισοστάθμιση που διορθώνεις το FR στον ήχο ψηφιακά) και το hardware μπορεί και παραμπορεί. Χάνεται άδικά το μισό value της οθόνης. υ.γ.: Εκείνο που μου κάνει εντύπωση πάντως είναι ότι και η AOC Q27G3XMN έχει αισθητα χειρότερο από ιδανικό EOTF(στο rtings) και παρ' όλα αυτά παίρνει υψηλή βαθμολογία στην HDR εικόνα. Δεν ξέρω αν αξίζει να περιμένει κανείς για 1152 mini LED της προκοπής. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2024 από pirmen56
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα