coffeex Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 22 hours ago, optimus prime said: Οταν καποιος σου λεει οτι ειναι αναμεσα στα δυο αυτα μονιτορ,το πιο πιθανο ειναι οτι εχει ενα budget το οποιο καλυπτει την τιμη του Asus. Σωστό αυτό που γράφεις, το budget μου καλύπτει την τιμή του ASUS. Το monitor θα είναι αποκλειστικά για ταινίες/σειρές και για gaming(Win 11) για όλες τις υπόλοιπες δουλειές θα έχω το Dell P3421W (μιας και το κύριο OS που δουλεύω είναι Linux). Προς το παρόν η ζυγαριά γέρνει προς ASUS .... Όσον αφορά τις ταινίες(4Κ/HDR/DV) ποιος είναι ο καλύτερος συνδυασμός από προγράμματα, codecs, ρυθμίσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα; 🤔 Ευχαριστώ. 🫡 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 21 minutes ago, coffeex said: Όσον αφορά τις ταινίες(4Κ/HDR/DV) ποιος είναι ο καλύτερος συνδυασμός από προγράμματα, codecs, ρυθμίσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα; Nα σου πω την αληθεια δεν προτιμω να βλεπω ταινιες/σειρες στο μονιτορ. Εχω ομως περασμενο το PowerDvd23 και οτι του εχω βαλει για να το δοκιμασω δεν με εχει απογοητευσει. Χρησιμοποιει επισης το Video Super Resolution της Nvidia και το Audio Enhancement που κανει ειναι μπομπα. https://www.cyberlink.com/products/powerdvd-ultra/features_en_EU.html https://help.cyberlink.com/stat/help/powerdvd/23/pc-mode/enu/06_06_01_tt_video_effects.html Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FrankyGR Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Εσκασε τελικα η παραγγελια και απο μενα PG32UCDM και με επεκταση εγγυησης στα 5 χρονια. Ελπιζω να συνδεεται με τον Macbook Pro Max Μ1 με type C και να βγαζει 120hz.😳 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 22 minutes ago, FrankyGR said: Εσκασε τελικα η παραγγελια και απο μενα PG32UCDM και με επεκταση εγγυησης στα 5 χρονια. Ελπιζω να συνδεεται με τον Macbook Pro Max Μ1 με type C και να βγαζει 120hz.😳 Συνδεεται.. Μην το φορτιζεις ομως με 90 watt,ασε την εργοστασιακη ρυθμιση. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου από optimus prime 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, optimus prime είπε Nα σου πω την αληθεια δεν προτιμω να βλεπω ταινιες/σειρες στο μονιτορ. Εχω ομως περασμενο το PowerDvd23 και οτι του εχω βαλει για να το δοκιμασω δεν με εχει απογοητευσει. Χρησιμοποιει επισης το Video Super Resolution της Nvidia και το Audio Enhancement που κανει ειναι μπομπα. https://www.cyberlink.com/products/powerdvd-ultra/features_en_EU.html https://help.cyberlink.com/stat/help/powerdvd/23/pc-mode/enu/06_06_01_tt_video_effects.html Σου παιζει το PowerDVD Dolby Vision γιατι εμενα μου τα δειχνει με περιεργα χρωματα μονο με κατι φιλτρα που εχω βρει και με τον Player των Windows 11 τα βλεπω σωστα. Αυτα τα Video ακομα και η OLED 65C9 που εχω τα δειχνει με λαθος χρωματα μονο με το Zidoo Z10 Pro που εχω τα βλεπω σωστα. https://www.demolandia.net/4k-video-test/dolby-vision/page-1.html Κατεβασε κατι απο εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 1 minute ago, LLLEFTERIS said: Σου παιζει το PowerDVD Dolby Vision γιατι εμενα μου τα δειχνει με περιεργα χρωματα μονο με κατι φιλτρα που εχω βρει και με τον Player των Windows 11 τα βλεπω σωστα. Αυτα τα Video ακομα και η OLED 65C9 που εχω τα δειχνει με λαθος χρωματα μονο με το Zidoo Z10 Pro που εχω τα βλεπω σωστα. https://www.demolandia.net/4k-video-test/dolby-vision/page-1.html Κατεβασε κατι απο εδω. Dolby Vision μονο απο media player,δυστυχως τα windows 11 ακομα δεν το υποστηριζουν σωστα. Τι εννοεις αυτα τα video? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, optimus prime είπε Τι εννοεις αυτα τα video? Αυτα στο Link που σου εστειλα και μου εχει τυχει και σε ταινια που κατεβασα με Dolby Vision να μην ειναι σωστα τα χρωματα. Τελικα δεν εχουν καθολου εικονα στο Powedvd 23 μονο ηχο. Και στο Player των Windows πρεπει να βαζω κατι Codecs που κανονικα τους αγοραζεις απο το Store Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Δεν κανουν σωστο tone mapping τα windows,οτι codecs και να περασεις δεν προκειται να κανει δουλεια.. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 22 λεπτά πριν, optimus prime είπε Δεν κανουν σωστο tone mapping τα windows,οτι codecs και να περασεις δεν προκειται να κανει δουλεια.. Με τους Codecs που βαζω μονο το Ταινιες και τηλεοραση των Windows τα παιζει σωστα απλα κανονικα τους αγοραζεις αυτους τους Codecs απο το Store Το Powerdvd δεν εχει καθολου εικονα και τα Media Player Classic και το Playerfab δειχνουν λαθος χρωματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, LLLEFTERIS said: Με τους Codecs που βαζω μονο το Ταινιες και τηλεοραση των Windows τα παιζει σωστα απλα κανονικα τους αγοραζεις αυτους τους Codecs απο το Store Το Powerdvd δεν εχει καθολου εικονα και τα Media Player Classic και το Playerfab δειχνουν λαθος χρωματα. Νμζεις οτι παιζει σωστα,δεν κανει ομως το σωστο tone mapping. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, optimus prime είπε Νμζεις οτι οτι παιζει σωστα,δεν κανει ομως το σωστο tone mapping. Δειχνει ακριβως οπως δειχνει στο Zidoo Z10 Pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 31 minutes ago, LLLEFTERIS said: Δειχνει ακριβως οπως δειχνει στο Zidoo Z10 Pro Μου κινησε το ενδιαφερον η επιμονη σου και εκανα καποια τεστ. Κατεβασα το Netfix app απο το windows store και εβαλα το Altered Carbon γυρνωντας το PG32UCDM σε Dolby Vision Dark. Eιναι ακριβως το ιδιο με το να το βαλω να παιξει στο Apple tv Box,φαινεται οτι το tone mapping ειναι σωστο. Επομενως οντως φαινεται οτι στο app λειτουργει σωστα,το PowerDvd τωρα δεν υποστηριζει Dolby Vision Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 44 λεπτά πριν, optimus prime είπε Μου κινησε το ενδιαφερον η επιμονη σου και εκανα καποια τεστ. Κατεβασα το Netfix app απο το windows store και εβαλα το Altered Carbon γυρνωντας το PG32UCDM σε Dolby Vision Dark. Eιναι ακριβως το ιδιο με το να το βαλω να παιξει στο Apple tv Box,φαινεται οτι το tone mapping ειναι σωστο. Επομενως οντως φαινεται οτι στο app λειτουργει σωστα,το PowerDvd τωρα δεν υποστηριζει Dolby Vision Ούτε και το Playerfab αν θέλεις μπορώ να σου ανεβάσω κάπου τους codecs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 9 minutes ago, LLLEFTERIS said: Ούτε και το Playerfab αν θέλεις μπορώ να σου ανεβάσω κάπου τους codecs Toυς εχω περασει,ευχαριστω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FrankyGR Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Φιλε optimus εχεις τιποτα ρυθμίσεις για καλυτερα αποτελεσματα ή μενω στις εργοστασιακές? Πρεπει κατι να προσεξω? Θα βαλω πανω τον Macbook Pro Max M1 & τον HP Omen με i7-13700hx & 4080. Ευχαριστω προκαταβολικα😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα