Grisos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Με γειες ρε ,να την χαρεις! Θεωρητικά next week θα έχω και το γραφείο να στηθεί σωστά με arm και κανα 70ρι cm απόσταση. Ανάσανε η 4090. Την είδα στο 75% usage και βούρκωσα. Edit: Και κάτι άλλο που με είχε τρομάξει με αυτά που διάβαζα. Αριστερά έχω μπαλκονόπορτα με φουλ ήλιο, ειδικά σήμερα που έχει μαμηθεί (Αθήνα), οπότε πίστευα και γω ότι την μέρα θα τρώει ξύλο το πάνελ. Ούτε καν. Δεν ξέρω αν βοηθάει το curvature. Δεν έχω κανένα θέμα σε σημείο που το είχα ξεχάσει τελείως. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από Grisos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Το ARM πόσο σου βγήκε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grisos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 19 λεπτά πριν, Zus είπε Το ARM πόσο σου βγήκε; 148 από το ίδιο μαγαζί DELL Single Monitor Arm - MSA20 Δεν είναι λίγα αλλά θεωρείται τοπ ακόμα και για non Dell οθόνες 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Grisos είπε Θεωρητικά next week θα έχω και το γραφείο να στηθεί σωστά με arm και κανα 70ρι cm απόσταση. Ανάσανε η 4090. Την είδα στο 75% usage και βούρκωσα. Edit: Και κάτι άλλο που με είχε τρομάξει με αυτά που διάβαζα. Αριστερά έχω μπαλκονόπορτα με φουλ ήλιο, ειδικά σήμερα που έχει μαμηθεί (Αθήνα), οπότε πίστευα και γω ότι την μέρα θα τρώει ξύλο το πάνελ. Ούτε καν. Δεν ξέρω αν βοηθάει το curvature. Δεν έχω κανένα θέμα σε σημείο που το είχα ξεχάσει τελείως. καλα και εγω κοντρα στην μπαλκονοπορτα την εχω τωρα ,αυτα στα review ειναι λιγο υπερβολες, μην σου πω οτι το προτιμω γτ πεφτει το φως και φαινεται πιο glossy το panel Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
camel555 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Grisos είπε 148 από το ίδιο μαγαζί DELL Single Monitor Arm - MSA20 Δεν είναι λίγα αλλά θεωρείται τοπ ακόμα και για non Dell οθόνες Επιβεβαιώνω και εγώ για το arm της Dell, στιβαρότατο και εξαιρετικό cable management, το έχω σε επαγγελματικό χώρο και έχω κρεμάσει την U2515H. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Με γεια και πο εμενα @Grisos. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 8 hours ago, Grisos said: Έφτασε: https://imgur.com/BpDXMlL Ευτυχως περιμένω γραφείο γτ θα έπρεπε να ξαναφορέσω γυαλιά. Αναρωτιέμαι με τα 42αρια στο μισο μέτρο πως την παλεύει ο κόσμος. Καλορίζικη.😎 Είμαι μεταξύ αυτής και της ASUS και μάλλον θα πάω προς ASUS που είναι flat. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grisos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 28 λεπτά πριν, coffeex είπε Καλορίζικη.😎 Είμαι μεταξύ αυτής και της ASUS και μάλλον θα πάω προς ASUS που είναι flat. Μακάρι να υπήρχε τρόπος να σου δείξω πόσο ανεπαίσθητο είναι το curve. Σκέψου το καλά γιατί μιλάμε για 500 ευρώ διαφορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2 hours ago, Grisos said: Μακάρι να υπήρχε τρόπος να σου δείξω πόσο ανεπαίσθητο είναι το curve. Σκέψου το καλά γιατί μιλάμε για 500 ευρώ διαφορά. Δεν ειναι μονο το curve η μονη διαφορα που εχουν.. Εσυ εχεις επιθετικο ABL στο Peak1000 εγω στο δικο μου δεν εχω. Εγω εχω επιλογη να βγαζω off το uniform brightness,εσυ δεν εχεις.. Eγω εχω kvm,εσυ δεν εχεις.. Και παει λεγοντας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grisos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 50 λεπτά πριν, optimus prime είπε Δεν ειναι μονο το curve η μονη διαφορα που εχουν.. Εσυ εχεις επιθετικο ABL στο Peak1000 εγω στο δικο μου δεν εχω. Εγω εχω επιλογη να βγαζω off το uniform brightness,εσυ δεν εχεις.. Eγω εχω kvm,εσυ δεν εχεις.. Και παει λεγοντας.. Βρε προφανώς απλά αυτό ανέφερε ως κριτήριο για αυτό το σχολίασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 47 minutes ago, Grisos said: Βρε προφανώς απλά αυτό ανέφερε ως κριτήριο για αυτό το σχολίασα. Eγω το σχολιασα επειδη ανεφερες τα παραπανισια λεφτα. Μπορει αυτα τα features να μην κοστολογουνται πραγματικα 500 ευρω που ειναι τωρα η διαφορα αλλα σαν συνολικο πακετο εαν βαλεις μεσα και οτι εχει 4 διαφορετικα HDR 1000 modes ειναι πιο ολοκληρωμενο. Δλδ η μονη τους διαφορα δεν ειναι η κυρτοτητα της οθονης. Αυτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
camel555 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Τελικά η LG δίνει 2 χρόνια εγγύηση για burn-in ή καθόλου; Γνωρίζει κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 10 ώρες πριν, optimus prime είπε Eγω το σχολιασα επειδη ανεφερες τα παραπανισια λεφτα. Μπορει αυτα τα features να μην κοστολογουνται πραγματικα 500 ευρω που ειναι τωρα η διαφορα αλλα σαν συνολικο πακετο εαν βαλεις μεσα και οτι εχει 4 διαφορετικα HDR 1000 modes ειναι πιο ολοκληρωμενο. Δλδ η μονη τους διαφορα δεν ειναι η κυρτοτητα της οθονης. Αυτο.. Εντάξει, αλλά για κάποιους τα παραπάνω 500€ δεν είναι λίγα και δεν χρειάζονται όλα αυτά τα features. Δεν υποτίμησε τις extra δυνατότητες, αξιολόγησε ωστόσο το 500άρικο. Καλύτερη οθόνη στη σημερινή τιμή της Asus υπάρχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 8 hours ago, Zus said: Εντάξει, αλλά για κάποιους τα παραπάνω 500€ δεν είναι λίγα και δεν χρειάζονται όλα αυτά τα features. Δεν υποτίμησε τις extra δυνατότητες, αξιολόγησε ωστόσο το 500άρικο. Καλύτερη οθόνη στη σημερινή τιμή της Asus υπάρχει; Οταν καποιος σου λεει οτι ειναι αναμεσα στα δυο αυτα μονιτορ,το πιο πιθανο ειναι οτι εχει ενα budget το οποιο καλυπτει την τιμη του Asus. Πρεπει να μαθει λοιπον τι του προσφερουν και τα δυο μονιτορ. Το να λες οτι η διαφορα στην κυρτοτητα δεν φαινεται και οτι προσεχε γιατι θα δωσεις 500 ευρω παραπανω στον ενδιαφερομενο δημιουργεις μια εικονα οτι οι διαφορες μεταξυ τους τελειωνουν εκει. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Στις 26/9/2024 στις 12:40 ΜΜ, Grisos είπε Έφτασε: https://imgur.com/BpDXMlL Ευτυχως περιμένω γραφείο γτ θα έπρεπε να ξαναφορέσω γυαλιά. Αναρωτιέμαι με τα 42αρια στο μισο μέτρο πως την παλεύει ο κόσμος. Δεν την παλευει.Φορανε ματομπουκαλα.Η θα φορεσει συντομα με τετοιες υπερβολες. https://www.tsafal.gr/gyalia-matompoykala-se-atomikh-syskeyasia-kinas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα