music_lover Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Αρκετές αναφορές για την ευαισθησία των glossy qd-oled οθονών σε σημείο να λες δεν τολμάω να την καθαρίσω..παράπονα για micro scratches, τι φάση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grisos Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 3 ώρες πριν, music_lover είπε Αρκετές αναφορές για την ευαισθησία των glossy qd-oled οθονών σε σημείο να λες δεν τολμάω να την καθαρίσω..παράπονα για micro scratches, τι φάση? Κοίτα θέλει προσοχή, ισχύει, αλλά απο κει και πέρα πολύς κόσμος παίζει να χρησιμοποιέι το ίδιο "Q-Connect" υγρό που είχε για το TN του μπορεί και με το ίδιο πανί. Γενικά κυκλοφορεί πολύ χαζομάρα. Πανάκι γυαλιών και νερό για σίδερο σε ένα μπουκάλι ψεκάσματος αφού έχεις αφήσει το μονιτορ κλειστό να κρυώσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου ok αλλά ρε παιδιά, τόσα λεφτά ζητάτε, βάλτε ένα σωστό coating. Στις τηλεοράσεις πως τρίβουμε άφοβα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Έλα τώρα υπερβολές,πάρε ένα micro fiber και κάνε την δουλειά σου. Δεν θα πάθει κάτι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grisos Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Κοίτα εφόσον αποδεχόμαστε το Burn In και ότι σε περίπτωση αλλαγής σχεδόν σίγουρα θα πάρεις refurbished, το coating και η προσοχή που θέλει, είναι το λιγότερο στην φάση αυτή. Edit: Κάτι τέτοιο θες με αποσταγμένο νερό Επεξ/σία 23 Αυγούστου από Grisos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου LG says its new 'Dream OLED' tech cracks the pesky problems that prevent OLED gaming panels being brighter and lasting longer 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου Ενδεχομένως όσα σχόλια διάβασα σε reddit, amazon κτλ να υπερβάλλουν αλλά θεωρώ δεδομένο ότι το coating των τηλεοράσεων είναι ανώτερης ποιότητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου Στις Lg είναι ναι αλλά δεν θα πάθει κάτι το coating του μόνιτορ εάν εσύ το καθαρίσεις μετο πανάκι που πρέπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
camel555 Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Κοινή λογική θέλει το καθάρισμα. Εγώ προσωπικά swiffer για την σκόνη, με πολύ απαλές κινήσεις, προς μια κατεύθυνση και χωρίς να ακουμπώ-πιέζω το πάνελ. Μετά πανάκι μικροϊνών (το ταπεινό ασπρο-μπλε του lidl) μουσκεμένο και πολύ καλά στυμμένο, εάν έχει σημάδια. Ούτε τρίψιμο, ούτε χημικά, ούτε τίποτα... Επεξ/σία 24 Αυγούστου από camel555 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Και να την πιέσεις οταν καθαριζεις δεν θα πάθει κάτι,δεν θα σπάσει.. https://www.tweaktown.com/news/100051/asus-unveils-worlds-first-oled-gaming-monitor-at-gamescom-2024/index.html Επεξ/σία 24 Αυγούστου από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου The OLED Burn-In Test: Six Month Update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου Ενημερωτικά, πέρασα από Πλαίσιο σήμερα για να ρωτήσω αν υπάρχει κάπου στημένη η XG27AQDMG. Δεν υπάρχει σε κανένα κατάστημα και δεν γνωρίζουν αν θα μπει για έκθεση.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Despotas είπε Ενημερωτικά, πέρασα από Πλαίσιο σήμερα για να ρωτήσω αν υπάρχει κάπου στημένη η XG27AQDMG. Δεν υπάρχει σε κανένα κατάστημα και δεν γνωρίζουν αν θα μπει για έκθεση.. Κομματάκι δύσκολο να πετύχεις τέτοιες οθόνες στημένες. Επεξ/σία 27 Αυγούστου από music_lover Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grisos Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Σου λέει "Χαρείτε την οθόνη σας και μην ασχολείστε." Ε, αν μπορώ να κάνω μερικά Quality of My Monitor's life ας τα κάνω δεν χάθηκε ο κόσμος. Οπότε μερικές σκέψεις μετά απο πολύ reddit. - Hide taskbar: Η μαλακία εδώ είναι ότι έστω και ένα χαζό notification να βγει σε ενα minimized app θα εμφανιστεί και θα κολλήσει εκεί. Και φυσικά δεν έχεις καμία επιλογή που να την κρατάει hidden. - Στον Firefox - show bookmarks on new tab: Πολλές περιπτώσεις σε reddit με burn in απο bookmarks toolbar. Απλό αλλά θέλει συνήθεια, γιατί για παράδειγμα αν θες να σύρεις ένα tab να το κάνεις bookmark πλέον δεν θα μπορείς και θα πρέπει να ανοίγεις tab νέο και να το κάνεις detach. Προφανώς και το Menu Bar το κρατάς κλειστό. - Κάδος ανακύκλωσης στο Start Menu και γενικά καθόλου εικονίδια στην Επιφάνεια Εργασίας. - Wallpaper Engine: Αρχικά ήμουν σκεπτικός για το performance hit. Την αγόρασα, με 3 κάτι κλάιν, για να μου φύγει η περιέργεια. Έχει αρκετά πολύ όμορφα. Γενικά το CPU usage εξαρτάται από το wallpaper. Επίσης in game και σε full screen apps γίνεται pause. Επίσης σου δίνει να επιλέξεις ποιότητα κλπ. Αυτά. Αν έχετε άλλες ιδέες πείτε. Επεξ/σία 27 Αυγούστου από Grisos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου Προσωπικά αν και έχω και εγώ wallpaper engine, βάζω και screen saver (απο wallpaper engine) κάθε 5' και κλείσιμο οθόνης κάθε 10'. Επίσης αν και αχρείαστο, απλά μου αρέσει και με βολεύει, έχω στο firefox autohide την address bar και τη bookmark toolbar μέσω userChrome.css. Φυσικά υπάρχει και το full screen αν θες, αλλά εμένα δεν με βολεύει, θέλω να βλέπω τα tabs πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα