Προς το περιεχόμενο

Gaming Monitors News/Comparison

Masma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

55 minutes ago, akoinonitos said:

Είναι όμορφο πάντως, αν και αυτό το ασημί bezel δεν χωνεύεται. Μακάρι και αλλά μόνιτορ να ακολουθήσουν παρόμοια αισθητική και όχι το «1337 gamer» look. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μίλησα με Samsung Hellas χθες για το νέο g80. Δεν έχουν λάβει ακόμα επίσημη ενημέρωση. 

Μέχρι  το Δεκέμβρη έχει καλώς μπορώ να περιμένω. Μετά απλά θα πάρω ότι βρω διαθέσιμο 

Προσωπικα ειμαι αναμεσα Asus - Dell - LG - Samsung.

To Asus αν και κορυφη με χαλαει η ψηλή βαση του (θελω το minitor, να καθετε χαμηλα ),αλλα κυριως τo Color Accuracy -Pre-Calibration βαση του rtings ειναι μολις 7.5

Το dell ειναι πανεμορφο εχει κορυφαιο Color Accuracy 9,7, αλλα ειναι curved ...(εαν και ειναι ελάχιστο και σκεφτομαι να συμβιβαστω...)

Για τα lg και samsung περιμενω review απο Rtings.

Το ξερω θα πει κανεις, θα παρεις oled και θα εισαι σε SRGB mode(το hdr θα παιζει μονο σε games και ταινιες που αποδιδει σωστα) αλλα δεν την παλευω με τα υπερκορεσμενα χρωματα,ιδιατερα σε περιβαλλον windows (π.χ θελεις να δεις φωτογραφιες,και τα χρωματα σε τυφλώνουν).

τελευταια επιλογη να παραμεινω σε ips και να παω στο Dell G3223Q

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, starmanwarz είπε

Όσο περνάνε οι μέρες όλο και περισσότερο μου αρέσει το G8!

Σχεδιαστικα η non gaming εμφανιση του μου αρεσει πολυ , αν διαλεγα με βαση την εμφανιση θα ηταν η no1 επιλογη. Στα + επισης θα εβαζα και το tizen με τον επεξεργαστη για upscale ,ισως να βοηθουσε και στην σαπια εικονα του ant1+ οταν βλεπω f1 :P. Μεγαλο μειον για εμενα προσωπικα το matte antiglare ,ειδαμε πως και πως να το ξεφορτωθουμε και πηγαν και κοτσαραν matte antiglare πανω απο το semi glossy panel οι αθεοφοβοι. Περιμενε να βγει κανενα εκτενες review να δεις και με colour accuracy πως τα παει.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, tolisrx8 said:

Προσωπικα ειμαι αναμεσα Asus - Dell - LG - Samsung.

To Asus αν και κορυφη με χαλαει η ψηλή βαση του (θελω το minitor, να καθετε χαμηλα ),αλλα κυριως τo Color Accuracy -Pre-Calibration βαση του rtings ειναι μολις 7.5

Το dell ειναι πανεμορφο εχει κορυφαιο Color Accuracy 9,7, αλλα ειναι curved ...(εαν και ειναι ελάχιστο και σκεφτομαι να συμβιβαστω...)

Για τα lg και samsung περιμενω review απο Rtings.

Το ξερω θα πει κανεις, θα παρεις oled και θα εισαι σε SRGB mode(το hdr θα παιζει μονο σε games και ταινιες που αποδιδει σωστα) αλλα δεν την παλευω με τα υπερκορεσμενα χρωματα,ιδιατερα σε περιβαλλον windows (π.χ θελεις να δεις φωτογραφιες,και τα χρωματα σε τυφλώνουν).

τελευταια επιλογη να παραμεινω σε ips και να παω στο Dell G3223Q

Μια απο τα ιδια και εγω, αν και το LG μαλλον το εχω απορριψει.

Σκεφτομαι, αν σημερα ηταν διαθεσιμα και τα 3 (Asus, Dell, Samsung) ποιο θα επελεγα και ειλικρινα δεν ειμαι σιγουρος.

Παιζει ρολο και η τιμη σαφως, αν υποθεσουμε οτι το Dell θα ειναι στα 1.200 περιπου, το Samsung ειναι στα 1.300 και το Asus στα 1.500, ενδεχομενως να απερριπτα το Asus λογω χειροτερου VFM (και χειροτερης αισθητικης)

Η Dell στην Ελλαδα κοιμαται ενω εδω και μηνες τωρα ειναι παντου αμεσα διαθεσιμο το 32αρι της, οποτε μαλλον θα επελεγα το G8 που ξερουμε τιμη και πανω-κατω ημερομηνια παραλαβης (αν και περιμενω reviews για το G8 πριν αποφασισω)

Και μεσα σε ολα αυτα εχω και την προπαραγγελια για το Asus απο Πλαισιο την οποια σκεφτομαι να ακυρωσω..

Οπως και να εχει δεν ειναι κανενα διαθεσιμο ακομα, οποτε συνεχιζουμε την ερευνα!

1 hour ago, akoinonitos said:

Σχεδιαστικα η non gaming εμφανιση του μου αρεσει πολυ , αν διαλεγα με βαση την εμφανιση θα ηταν η no1 επιλογη. Στα + επισης θα εβαζα και το tizen με τον επεξεργαστη για upscale ,ισως να βοηθουσε και στην σαπια εικονα του ant1+ οταν βλεπω f1 :P. Μεγαλο μειον για εμενα προσωπικα το matte antiglare ,ειδαμε πως και πως να το ξεφορτωθουμε και πηγαν και κοτσαραν matte antiglare πανω απο το semi glossy panel οι αθεοφοβοι. Περιμενε να βγει κανενα εκτενες review να δεις και με colour accuracy πως τα παει.

Ειναι σιγουρα το ομορφοτερο (αν εξαιρεσουμε το bezel)

Σχετικα με το coating εχω την εντυπωση οτι θα ειναι κατα πολυ καλυτερο απο το LG τουλαχιστον και θα προσεγγιζει αρκετα τα semi glossy. Εμενα παντως μαλλον θα με βολευε γιατι το δωματιο ειναι αρκετα φωτεινο (2 μπαλκονοπορτες μπροστα απο το μονιτορ)

Σχετικα με τιζεν/TV features κτλ για να πω την αληθεια δεν με ενδιαφερουν ιδιαιτερα.

Περιμενουμε reviews.

Επεξ/σία από starmanwarz
  • Like 1

Πάντως η DELL, μόνο και μόνο για την υποστήριξη της που την θεωρώ ανώτερη και από Samsung, αξίζει την αναμονή. Επίσης έχουν γίνει και πολλά updates μέχρι σήμερα. Αν η τιμή είναι <=1200 θα είναι ιδανική.

Άμα παίξει στα 1300 η Samsung θα παίξει λογικά και δώρο προπαραγγελίας  από την αντιπροσωπεία η έκπτωση 100-150€. Για να δούμε την τιμή της dell όμως. 

1 hour ago, Κάβουρας said:

Άμα παίξει στα 1300 η Samsung θα παίξει λογικά και δώρο προπαραγγελίας  από την αντιπροσωπεία η έκπτωση 100-150€. Για να δούμε την τιμή της dell όμως. 

Διαβαζω οτι εξωτερικο παιζουν κατι εκπτωσεις 300ε για προπαραγγελια, τα συνηθιζει αυτα η Samsung και στην Ελλαδα?

10 λεπτά πριν, starmanwarz είπε

Διαβαζω οτι εξωτερικο παιζουν κατι εκπτωσεις 300ε για προπαραγγελια, τα συνηθιζει αυτα η Samsung και στην Ελλαδα?

Στα κινητα τουλαχιστον δινει κατι δωρακια και προσφορες για προπαραγγελιες. Τωρα για monitors πιο δυσκολα νομιζω δεν εχω δει κατι τουλαχιστον Ελλαδα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα δουμε μαυρη μερα η θα δουμε μωβ μερα με τοσο ηλιο που εχει καλοκαιριατικα? :D

5 hours ago, Despotas said:

Επίσης preorder εδώ την G60:

https://www.samsung.com/gr/monitors/pre-order/

Η έκπτωση είναι 50€ μέχρι 23/6. Ίδια φάση με το Public.

To Πλαισιο παντως την G8 την εχει 1300, χωρις να αναφερει κατι για εκπτωση δυστυχως. Ισως επειδη δεν γνωριζουν ακριβη ημερομηνια παραλαβης ακομα?

Επεξ/σία από starmanwarz
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...