Προς το περιεχόμενο

Gaming Monitors News/Comparison

Masma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, optimus prime είπε

O Harware Unboxed ειπε οτι ειναι 2ης γενειας αρα δεν ειναι το ιδιο πανελ με το AQDM.

Μεχρι εδω το εχω ψαξει..

Το 32αρι ειναι 4κ αρα ειναι διαφορετικο πανελ και απο αυτο..

ναι ειδα εκει που ελεγε οτι εχει διαφορετικο lay out στα pixel απο 32αρι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει ακόμα γτ τόσος ντόρος για αυτό το monitor σε σχέση με τα 27αρια QQ-OLED 3gen που έχουν και παραπάνω Hz. Είναι ας πούμε πιο φωτεινό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Grisos είπε

Εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει ακόμα γτ τόσος ντόρος για αυτό το monitor σε σχέση με τα 27αρια QQ-OLED 3gen που έχουν και παραπάνω Hz. Είναι ας πούμε πιο φωτεινό;

είναι το πρώτο glossy woled oled

Για μένα και για πολλούς έχει καλύτερη απεικόνιση

Day 1 αγοραστής στο reddit πόσταρε αυτό

r/OLED_Gaming - ROG Strix OLED XG27AQDMG glossy panel is terrific!

Very pleased, and Newegg had 1 day shipping👀. Truly the best looking display I’ve used.

Επεξ/σία από firepc
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρόβλημα είναι ότι το θέμα monitor είναι σαν το φαγητό, η γνώμη είναι υποκειμενική και βασισμένη σε πρώτερη εμπειρία και προτιμήσεις. Οπότε, έχω πάψει να δίνω ιδιαίτερη βαρύτητα στο reddit. Ιδανικά θα ήθελα να την δω κάπου ανοιχτή με τα δικά μου μάτια. Το ίδιο περιμένω και με την Dell να την φέρει το exclusive να παω να την δω από κοντά.

Επεξ/σία από Grisos
  • Like 2

11 λεπτά πριν, Grisos είπε

Το πρόβλημα είναι ότι το θέμα monitor είναι σαν το φαγητό, η γνώμη είναι υποκειμενική και βασισμένη σε πρώτερη εμπειρία και προτιμήσεις. Οπότε, έχω πάψει να δίνω ιδιαίτερη βαρύτητα στο reddit.

Ναι βρε ντάξει.... Δλδ όλος ο χαμός εδώ μέσα γίνεται για ένα σχόλιο του reddit? Φυσικά και όχι

Απλά το glossy woled oled είναι κάτι που περίμεναν παρα πολλοί γτ glossy έχουν τα πάντα (τν, κντ, ταμπλετ, φορητά) εκτός απο μόνιτορς

15 λεπτά πριν, Grisos είπε

Ιδανικά θα ήθελα να την δω κάπου ανοιχτή με τα δικά μου μάτια. Το ίδιο περιμένω και με την Dell να την φέρει το exclusive να παω να την δω από κοντά.

όντως αυτό θα ήταν το ιδανικό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, firepc said:

είναι το πρώτο glossy woled oled

Day 1 αγοραστής στο reddit πόσταρε αυτό

r/OLED_Gaming - ROG Strix OLED XG27AQDMG glossy panel is terrific!

Very pleased, and Newegg had 1 day shipping👀. Truly the best looking display I’ve used.

Ο day 1 αγοραστης γραφει καπου πιο κατω στα σχολια οτι ειναι το πρωτο oled μονιτορ που βλεπει απο κοντα στην ζωη του.

Δλδ τι feedback να παρεις απο εναν τετοιο τυπο?

Μονο εαν εχει κανα bug το firmware και τυχει και το καταλαβει..

6 hours ago, Grisos said:

Tπτ φιλε,πιανει 800 nits περιπου στο καλυτερα καλιμπραρισμενο του mode.

Πιο λιγα και απο το Aqdm,που να πιασει αυτο τα qd oled και σε χρωματα κιολας..

Επεξ/σία από optimus prime

2 ώρες πριν, optimus prime είπε

Ο day 1 αγοραστης γραφει καπου πιο κατω στα σχολια οτι ειναι το πρωτο oled μονιτορ που βλεπει απο κοντα στην ζωη του.

Δλδ τι feedback να παρεις απο εναν τετοιο τυπο

Μα αυτό λέω και πιο πάνω, δεν μπορώ να εμπιστευτώ την άποψη κανενός αν δεν ξέρω τι εμπειρία έχει. Αν ο άλλος είναι μια ζωή με TN σαπίλα, όπως είμαι εγώ ας πούμε, πως θα κρίνει το first time OLED. Είναι σαν τον παρθένο που γ@μ@ει πρώτη φορά και λέει ότι έκανε το καλύτερο του γ@μήσι. Ναι, χαίρω πολύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, Grisos said:

Μα αυτό λέω και πιο πάνω, δεν μπορώ να εμπιστευτώ την άποψη κανενός αν δεν ξέρω τι εμπειρία έχει. Αν ο άλλος είναι μια ζωή με TN σαπίλα, όπως είμαι εγώ ας πούμε, πως θα κρίνει το first time OLED. Είναι σαν τον παρθένο που γ@μ@ει πρώτη φορά και λέει ότι έκανε το καλύτερο του γ@μήσι. Ναι, χαίρω πολύ.

Έτσι ακριβώς...

Το θέμα είναι να φιλτράρεις τι γράφει ο καθένας και εάν είναι δυνατόν να ψάχνεσαι για να διασταυρωνείς τις πληροφοριες.

Δλδ εγώ δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά τον Άγγλο που είδαμε σε προηγούμενο ποστ του οποίου του στέλνουν high end μόνιτορ και τα κάνει review με το ps5 και χωρις μετρησεις,έλεος δλδ ο καθένας έχει γίνει reviewer..

Επεξ/σία από optimus prime

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, firepc είπε

Αυτο δεν γινεται να το λες χωρις να εχεις μετρησει το μονιτορ. Στα review το εβγαλαν κακοκαλιμπραρισμενο με μεγαλουτσικο delta error

Επεξ/σία από akoinonitos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 hours ago, music_lover said:

Ειναι πιθανοτατα το καλυτερο μονιτορ απο τα καινουργια 32αρια αυτην την στιγμη, με βαση τα reviews.

Εγω ακομα το περιμενω απο Πλαισιο αλλα αν γινει διαθεσιμο το AW3225QF πριν παραλαβω και ειναι κατω απο 1.200ε με βλεπω να ακυρωνω το ASUS.

Επεξ/σία από starmanwarz

Ξεκινα πτώση τιμων;

Computex 2024 | MPG 341CQPX: MSI unveils new 34-inch curved OLED gaming monitor with 240 Hz refresh rate for under $900..

https://www.notebookcheck.net/MPG-341CQPX-MSI-unveils-new-34-inch-curved-OLED-gaming-monitor-with-240-Hz-refresh-rate-for-under-900.843880.0.html

• Like 2

1 ώρα πριν, starmanwarz είπε

Ειναι πιθανοτατα το καλυτερο μονιτορ απο τα καινουργια 32αρια αυτην την στιγμη, με βαση τα reviews.

Εγω ακομα το περιμενω απο Πλαισιο αλλα αν γινει διαθεσιμο το AW3225QF πριν παραλαβω και ειναι κατω απο 1.200ε με βλεπω να ακυρωνω το ASUS.

Είναι ίσως το καλύτερο αλλά δεν βλέπω πως δικαιολογούνται τα 300€ διάφορα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...