chrisde Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου 57 λεπτά πριν, akoinonitos είπε και με ανοιχτες κουρτινες βεβαια δεν εχω καποιο θεμα Αν η φάτσα στο avatar είναι η δικιά σου, προφανώς.😝 Για τις κουρτίνες το είπε και ο Arkin και συμφωνώ. Να εγώ στην προκειμένη περίπτωση θα είχα το γραφείο στον τοίχο με τις κουρτίνες μόνιμα κλειστές όταν είμαι στο pc. Γούστα... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου Υπάρχουν και κουρτίνες συσκότισης που δεν αφήνουν σχεδόν καθόλου φως να περάσει. Δεν είναι όλες διάτρητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου Δώστε μου ένα glossy woled και σας τα χαρίζω τα qd 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου The OLED Burn-In Test: Three Month Update 🙄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου 3 ώρες πριν, chrisde είπε Αν η φάτσα στο avatar είναι η δικιά σου, προφανώς.😝 Για τις κουρτίνες το είπε και ο Arkin και συμφωνώ. Να εγώ στην προκειμένη περίπτωση θα είχα το γραφείο στον τοίχο με τις κουρτίνες μόνιμα κλειστές όταν είμαι στο pc. Γούστα... εχω τα φυτα και θελω να παιρνουν φως οποτε την μερα τις εχω ανοιχτες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου 30 Μαίου το asus glossy woled https://www.newegg.com/p/N82E16824281313 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starmanwarz Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου 6 hours ago, firepc said: 30 Μαίου το asus glossy woled https://www.newegg.com/p/N82E16824281313 Του '24 η του '25 ομως? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου (επεξεργασμένο) Αν έχει μέχρι 850€ θα το χτυπήσω και εγώ αν έρθει με πάνω από 1000€ που είναι το πιθανότερο προτιμώ 32 4Κ Πάντως παρατηρώ ελάχιστη διαθεσιμότητα για αυτό και οι τιμές παραμένουν ψηλά.Αν έρθουν κάποια κομμάτια γενικά σε OLED θα είναι μέσα στον Ιούνιο μετά πάμε από Οκτώβριο πάλι. Μόνο η LG δείχνει να έχει διαθεσιμότητα. Επεξ/σία 23 Μαϊου από Inler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου λένε 700$ στην Αμερική, αλλά μάλλον είναι χωρίς φπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου Θα δούμε Newegg πόσο θα εμφανιστεί έχω βάλει και ειδοποίηση αλλά φοβάμαι ότι θα πάει κάνα 1100€ Ευρώπη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου 20 λεπτά πριν, Inler είπε Θα δούμε Newegg πόσο θα εμφανιστεί έχω βάλει και ειδοποίηση αλλά φοβάμαι ότι θα πάει κάνα 1100€ Ευρώπη. Δεν νομίζω να φύγει τόσο ρε συ.. αλλά απ' την άλλη, η Ευρώπη είναι αυτή που πάντα πλΕρώνει το μάρμαρο.. btw, λογικά απ τις 30/5 θα αρχίσουν να ανεβαίνουν και τα πρώτα βιντεάκια στο yt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου Από Webshop Asus μπορούμε να παραγγείλουμε μόνο μέσω Γερμανίας/Γαλλίας έτσι? Θα έχει χαμηλότερη τιμή λέει - 50€ σαν promo τις πρώτες μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου Στις 22/5/2024 στις 12:59 ΜΜ, firepc είπε Δώστε μου ένα glossy woled και σας τα χαρίζω τα qd αυτη εδω η φωτο δεν αντικατοπτριζει την πραγματικοτητα , ενα semi-glossy με φως ειναι οπως στην εικονα του anti-glare Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε αυτη εδω η φωτο δεν αντικατοπτριζει την πραγματικοτητα , ενα semi-glossy με φως ειναι οπως στην εικονα του anti-glare και πάλι ψιλοmeh δλδ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starmanwarz Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου 10 hours ago, Inler said: Από Webshop Asus μπορούμε να παραγγείλουμε μόνο μέσω Γερμανίας/Γαλλίας έτσι? Θα έχει χαμηλότερη τιμή λέει - 50€ σαν promo τις πρώτες μέρες. Δεν στελνουν Ελλαδα απ'οτι βλεπω, ουτε το Γερμανικο ουτε το Γαλλικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα