Tambas91 Δημοσ. 29 Απριλίου Share Δημοσ. 29 Απριλίου 11 λεπτά πριν, akoinonitos είπε μα αν δεν παρεις ενα τοσο γρηγορα πανελ για τετοια games τι θα παρεις μωρε? ποσα λεφτα εχουν τα καλα fast ips? δινεις κατι παραπανω και εχεις και το eye candy Συμφορουμιτη περίεργος τρόπος να μας πεις ότι πήρες το oled για να παίζεις cs go και valorant … Spoiler Βέβαια ποιος είμαι εγώ να σε κρίνω που με την 4090 τις περισσότερες ώρες τις έχω γράψει στο TFT που παίζει και στο κινητό χαχαχα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 29 Απριλίου Share Δημοσ. 29 Απριλίου 5 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Συμφορουμιτη περίεργος τρόπος να μας πεις ότι πήρες το oled για να παίζεις cs go και valorant … Απόκρυψη περιεχομένων Βέβαια ποιος είμαι εγώ να σε κρίνω που με την 4090 τις περισσότερες ώρες τις έχω γράψει στο TFT που παίζει και στο κινητό χαχαχα λοιπον οταν δω το aw3225qf οτι ειναι διαθεσιμο θα σου στειλω λινκ να την παραγγειλεις ,οκ? και μην φοβασαι εχω και δωματιο να σε φιλοξενησω αν χρειαστει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grisos Δημοσ. 29 Απριλίου Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2 ώρες πριν, Tambas91 είπε Μαζί σου… Άρα που καταλήγουμε ; ποιο το ποσοστό που θα πάρει τέτοια οθόνη για να παίζει online παιχνίδια με πολλά fps και πιο αυτό που θα την πάρει για να χορτάσει το μάτι του ; Εσύ τι πιστεύεις ; Καταλήγουμε ότι ο καθένας έχει το use case του και επιλέγει αυτό που θέλει. Και δεν χωράνε γενικεύσεις. Εσυ θες τέρμα eye candy οπότε θεωρείς ότι θα αργήσεις να πιάσεις 4Κ @ 240hz που συμφωνώ. Το δικό μου όμως use case είναι να έχω ενα γρήγορο monitor που να μου δίνει επιλογές. Δουλειά + Competitive με όλα αριστερά + Single με όλα δεξιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 29 Απριλίου Share Δημοσ. 29 Απριλίου 41 λεπτά πριν, Grisos είπε Καταλήγουμε ότι ο καθένας έχει το use case του και επιλέγει αυτό που θέλει. Εννοείτε αυτό, και να το αγοράσει μπορεί κάποιος για να το κοτσαρει κορνίζα στον τοίχο αν θέλει απλα ο γενικός κανόνας είναι ότι κάποιος που θέλει ένα γρήγορα monitor γιατί παίζει πχ όλη μέρα apex δε θα πάει σε oled γιατί είναι ακριβό, έχει «ευαισθησίες» στο λιώσιμο, και δε τον νοιάζει η εικόνα γιατί ούτως η άλλως παίζει το παιχνίδι με low … αυτοί οι άνθρωποι θα πάρουν ένα ips-va με πολλά hz που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες τους στα 300-400 και μια κάρτα 3060-4060 που θα πιάνει το στόχο τους .. αυτός που θα πάρει 4090 και oled οκ προφανώς μπορεί να κάτσει να παίξει και τέτοια παιχνίδια, αλλά δεν την πήρε ουσιαστικά γι αυτό το λόγο αλλά για να βάλει παιχνίδια τέρμα δεξιά να χαρούν τα μάτια του… 2 ώρες πριν, akoinonitos είπε και μην φοβασαι εχω και δωματιο να σε φιλοξενησω αν χρειαστει Κανόνισε μετά να μας διώξει η δικιά σου και τους 2 μαζί να δούμε μετά που θα πάμε 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Westbaum Δημοσ. 29 Απριλίου Share Δημοσ. 29 Απριλίου https://tftcentral.co.uk/reviews/gigabyte-aorus-fo32u2p 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 29 Απριλίου Share Δημοσ. 29 Απριλίου Εγώ σαν single player παίκτης θεωρώ το 2k/ultra/60 ανώτερο του 4k/medium/144. Θα θυσιάσω και την 4k ανάλυση (=ευκρίνεια) και τα πολλά hz (=ομαλότητα) για χάριν του οφθαλμόλουτρου των γραφικών. Με μια 4070/7800xt στα 500-600 ευρώ και μια 2k οθόνη στα 300 ευρώ κάνεις παπάδες. Αν πάλι θέλεις και τα απόλυτα μαύρα (για να βλέπεις και ταινίες;) τότε πληρώνεις τρεις φορές επάνω στα 900 ευρώ για μια 27άρα OLED. Προτιμώ όμως αυτά τα 600 ευρώ περισσότερα να τα δώσω για μια καλύτερη GPU ώστε ο συνδυασμός 2k/ulta/144 να έρχεται νεράκι. Το 4k gaming είναι ακριβό χόμπυ εν έτη 2024. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 29 Απριλίου Share Δημοσ. 29 Απριλίου 37 λεπτά πριν, music_lover είπε Εγώ σαν single player παίκτης θεωρώ το 2k/ultra/60 ανώτερο του 4k/medium/144. Θα θυσιάσω και την 4k ανάλυση (=ευκρίνεια) και τα πολλά hz (=ομαλότητα) για χάριν του οφθαλμόλουτρου των γραφικών. Με μια 4070/7800xt στα 500-600 ευρώ και μια 2k οθόνη στα 300 ευρώ κάνεις παπάδες. Αν πάλι θέλεις και τα απόλυτα μαύρα (για να βλέπεις και ταινίες;) τότε πληρώνεις τρεις φορές επάνω στα 900 ευρώ για μια 27άρα OLED. Προτιμώ όμως αυτά τα 600 ευρώ περισσότερα να τα δώσω για μια καλύτερη GPU ώστε ο συνδυασμός 2k/ulta/144 να έρχεται νεράκι. Το 4k gaming είναι ακριβό χόμπυ εν έτη 2024. Μας τη φερνεις με το μαλακο την επιστροφη απο τις κονσολες στα πισι μου φαινεται..😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 29 Απριλίου Share Δημοσ. 29 Απριλίου 5 λεπτά πριν, kostiger είπε Μας τη φερνεις με το μαλακο την επιστροφη απο τις κονσολες στα πισι μου φαινεται..😂 Αφού τα παμε, έχω αλλεργία στα 30fps, οπότε προετοιμάζω το έδαφος.. 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 29 Απριλίου Share Δημοσ. 29 Απριλίου Μόλις τώρα, music_lover είπε Αφού τα παμε, έχω αλλεργία στα 30fps, οπότε προετοιμάζω το έδαφος.. 😁 Σε Oled δειχνει πιο ωραιο αυτο το gif να ξερεις😈.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου 17 ώρες πριν, music_lover είπε Εγώ σαν single player παίκτης θεωρώ το 2k/ultra/60 ανώτερο του 4k/medium/144. Θα θυσιάσω και την 4k ανάλυση (=ευκρίνεια) και τα πολλά hz (=ομαλότητα) για χάριν του οφθαλμόλουτρου των γραφικών. Με μια 4070/7800xt στα 500-600 ευρώ και μια 2k οθόνη στα 300 ευρώ κάνεις παπάδες. Αν πάλι θέλεις και τα απόλυτα μαύρα (για να βλέπεις και ταινίες;) τότε πληρώνεις τρεις φορές επάνω στα 900 ευρώ για μια 27άρα OLED. Προτιμώ όμως αυτά τα 600 ευρώ περισσότερα να τα δώσω για μια καλύτερη GPU ώστε ο συνδυασμός 2k/ulta/144 να έρχεται νεράκι. Το 4k gaming είναι ακριβό χόμπυ εν έτη 2024. Δεν έχω τέτοια εμπειρία από την οθόνη της υπογραφής μου παρά το γεγονός ότι έχω καλύτερη gpu από αυτές που αναφέρεις. Σε καμία περίπτωση monitor των 300€ δεν μπορεί να απεικονίσει σωστά τα γραφικά της 4070+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου 26 λεπτά πριν, Zus είπε Δεν έχω τέτοια εμπειρία από την οθόνη της υπογραφής μου παρά το γεγονός ότι έχω καλύτερη gpu από αυτές που αναφέρεις. Σε καμία περίπτωση monitor των 300€ δεν μπορεί να απεικονίσει σωστά τα γραφικά της 4070+ Για ποιο λόγο δεν μπορεί monitor των 300 ευρώ να απεικονίσει σωστά γραφικά μιας 4070+? Πχ το LG UltraGear 27GP850P-B ή το Dell G2724D ή το Gigabyte M27Q Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου (επεξεργασμένο) Crt παιδια,ολοι επρεπε να εχουμε μεινει στις crt!!! Tι καθομαστε και χαλαμε τα λεφτα μας σε αυτα τα oled.. 58 minutes ago, music_lover said: Για ποιο λόγο δεν μπορεί monitor των 300 ευρώ να απεικονίσει σωστά γραφικά μιας 4070+? Πχ το LG UltraGear 27GP850P-B ή το Dell G2724D ή το Gigabyte M27Q Mου αρεσει που παραθετεις σε Link μονιτορ τα οποια σου γραφουν τον λογο αντιθεσης,σου γραφουν επισης το ψευτο HDR αλλα δεν καθεσαι να σκεφτεις αυτα τι σημαινουν και πως επηρεαζουν την εικονα.. Το οτι εχεις απορια αυτο με κανει να πιστευω οτι το κανεις μονο και μονο για να συνεχισεις να υποστηριζεις τα λανθασμενα επιχειρηματα σου.. Επεξ/σία 30 Απριλίου από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, optimus prime είπε Crt παιδια,ολοι επρεπε να εχουμε μεινει στις crt!!! Tι καθομαστε και χαλαμε τα λεφτα μας σε αυτα τα oled.. Mου αρεσει που παραθετεις σε Link μονιτορ τα οποια σου γραφουν τον λογο αντιθεσης,σου γραφουν επισης το ψευτο HDR αλλα δεν καθεσαι να σκεφτεις αυτα τι σημαινουν και πως επηρεαζουν την εικονα.. Το οτι εχεις απορια αυτο με κανει να πιστευω οτι το κανεις μονο και μονο για να συνεχισεις να υποστηριζεις τα λανθασμενα επιχειρηματα σου.. Το ότι αγόρασες 10 OLED panel μέχρι τώρα δεν σε κάνει ειδικό επί του θέματος. Ασχολούμαι με το αντικείμενο από το 2000 και γνωρίζω πολύ καλά κάθε τι σχετικό με το θέμα. Δόξα το θεό έχω αλλάξει ένα σωρό panel, από ips σε va, ξανά σε ips, OLED τηλεόραση οπότε κάτι έμαθα όλα αυτά τα χρόνια. Εδώ αναφερθήκαμε στα γραφικά, ούτε σε χρώματα, ούτε σε αντιθέσεις και από όσο θυμάμαι αυτά δεν αποτελούν παράγοντες ποιότητας των γραφικών. Αν εσύ παίζεις σε medium settings σε OLED και εγώ high σε ips, μάντεψε ποιος βλέπει καλύτερα γραφικά? Έχεις μάλλον μπερδέψει την ποιότητα εικόνας με την ποιότητα γραφικών και ναι είναι κάτι διαφορετικό. Αν θέλεις να μιλήσουμε για εικόνα τότε είναι διαφορετικοί οι παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα όπως πχ η φωτεινότητα, η γωνία θέασης, η ανάλυση, το uniformity του panel, το color gamut κτλ κτλ, εκεί όπου τα oled θερίζουν. Εγώ αναφέρθηκα σε ρυθμίσεις γραφικών των παιχνιδιών και καλό είναι να τα ξεχωρίσουμε. Επεξ/σία 30 Απριλίου από music_lover Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου το ψιλοξεφτιλισαμε το νημα 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου 3 ώρες πριν, music_lover είπε Για ποιο λόγο δεν μπορεί monitor των 300 ευρώ να απεικονίσει σωστά γραφικά μιας 4070+? Πχ το LG UltraGear 27GP850P-B ή το Dell G2724D ή το Gigabyte M27Q Μια χαρά απεικονίζουν αυτά για τα λεφτά τους. Τα OLED 27αρια ξεκινάνε από τα 750 και τον ανήφορο, σίγουρα δείχνουν καλύτερα ναι αλλά αυτό το γνωρίζεις ήδη αφού έχεις OLED. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα