Armoral Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου @Zus κανένα νέο από Πλαίσιο είχες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου 51 λεπτά πριν, Armoral είπε @Zus κανένα νέο από Πλαίσιο είχες; Ναι, τους κάλεσα, τους ενημέρωσα για το ζήτημα και μου είπαν ότι δεν περιλαμβάνονται οι προπαραγγελίες αλλά επειδή δεν αναφέρεται στους όρους θα με καλούσαν για να δούμε πως θα το διευθετήσουμε. Δεν με κάλεσαν ποτέ. Αύριο τηλέφωνο πάλι και καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου Όχι τηλεφώνησέ τους πάλι. Θα το λύσουν πιστεύω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Zus said: Ναι, τους κάλεσα, τους ενημέρωσα για το ζήτημα και μου είπαν ότι δεν περιλαμβάνονται οι προπαραγγελίες αλλά επειδή δεν αναφέρεται στους όρους θα με καλούσαν για να δούμε πως θα το διευθετήσουμε. Δεν με κάλεσαν ποτέ. Αύριο τηλέφωνο πάλι και καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή. Ναι θα τους κανεις καταγγελια εσυ και θα ιδρωσει το αυτι τους νομιζεις.. Επεξ/σία 6 Απριλίου από optimus prime 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου 1 ώρα πριν, optimus prime είπε Ναι θα τους κανεις καταγγελια εσυ και θα ιδρωσει το αυτι τους νομιζεις.. Τσάμπα είναι, δεν χάνω τίποτα. Ωστόσο, με αυτές τις λογικές οδηγηθήκαμε εδώ, να εξαιρούν προϊόντα από προσφορές τα οποία δεν αναφέρονται στους όρους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starmanwarz Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου Θα το δουμε το 32αρι AW σην Ελλαδα πριν τον Σεπτεμβρη η μπα? Ετσι οπως παει θα βγει η νεα φουρνια OLED Monitors. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου To ερωτημα δεν ειναι ποτε θα ερθει Ελλαδα αλλα οταν ερθει θα προλαβεις να το παραγγειλεις πριν εξαφανιστει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starmanwarz Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2 hours ago, optimus prime said: To ερωτημα δεν ειναι ποτε θα ερθει Ελλαδα αλλα οταν ερθει θα προλαβεις να το παραγγειλεις πριν εξαφανιστει? Χλωμο το κοβω, και σιγουρα η επομενη παρτιδα θα κανει μηνες να φτασει, καλα κρασια δηλαδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου (επεξεργασμένο) Λοιπον παιδια ηρθε σμρ το φωτομετρο και ξεκινησα τις μετρησεις στο Asus. Ηρθε με πιστοποιητικο calibration και η αποκλιση του στα 1000 nits ειναι μολις 3 nits. Eτρεξα το HDR calibration tool και μου εβγαλε Peak Luminance 1060 nits και Full White Luminace 560 nits. Επεξ/σία 6 Απριλίου από optimus prime 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου Το windows hdr calibration οτι να ναι Peak nits βγαζει ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Το windows hdr calibration οτι να ναι Peak nits βγαζει ε? Αν το έχεις σε night mode ναι. Κλειστο τελείως και θα σου δείξει σωστές μετρήσεις. Με ανοιχτό στην αρχή στο 50% μου έδινε 2120nits με κλειστό είναι ακριβώς στο 1000 που είναι το hdr 1000. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Αν το έχεις σε night mode ναι. Κλειστο τελείως και θα σου δείξει σωστές μετρήσεις. Με ανοιχτό στην αρχή στο 50% μου έδινε 2120nits με κλειστό είναι ακριβώς στο 1000 που είναι το hdr 1000. 1030 μου βγαζει ,με κλειστο το ετρεξα ρε, πριν το τρεξω μου εβγαζε 993nits Επεξ/σία 6 Απριλίου από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου Μόλις τώρα, akoinonitos είπε 1030 μου βγαζει ,με κλειστο το ετρεξα ρε Hdr 1000 δεν το έχεις? Άρα καλά σου βγάζει εκεί στα 990 με 1010 πρέπει να κρύβετε τελείως ο σταυρός στο calibration. Στα 1000 φαίνεται κανονικά σε σένα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Hdr 1000 δεν το έχεις? Άρα καλά σου βγάζει εκεί στα 990 με 1010 πρέπει να κρύβετε τελείως ο σταυρός στο calibration. Στα 1000 φαίνεται κανονικά σε σένα? ναι Hdr 1000 το εχω , στα 1000 φαινεται ναι, καλα μια εφαρμογη ειναι ποσο accurate να ειναι και αυτη εχω παθει πλακα παντως με τα χρωματα και το smoothness του μονιτορ ,τα αξιζει τα λεφτα του ,δλδ οποιος το σκεφτεται για 32 να το παρει . Ειναι ακριβα αλλα ειναι εντελως αλλη φαση. Και το vrr δουλευει υποδειγματικα Επεξ/σία 6 Απριλίου από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου 11 minutes ago, akoinonitos said: Το windows hdr calibration οτι να ναι Peak nits βγαζει ε? Βαση του φωτομετρου εχει μια αποκλιση γιατι και εγω κανοντας το τεστ με τα ματια εβγαζα 1010 Nits αλλα το πιο πιθανο ειναι να κανουμε το λαθος εμεις γιατι ξεγιελιομαστε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα