Προς το περιεχόμενο

Gaming Monitors News/Comparison

Masma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Τσιτα τα γκαζια βλεπω.

Εγω την εχω στο 5 γιατι ειναι τοσο φωτεινα τα highlights που οταν παλευω με mech αποσυντονιζομαι..

ειναι ναι , και εγω θα το κατεβασω λιγο

επαιξα και με αναμενο το φως απο πανω και δεν ειδα καποια αλλαγη στο μαυρο ,με ειχαν φοβισει πολυ τα review για το μαυρο με το φως

Επεξ/σία από akoinonitos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 minute ago, akoinonitos said:

ειναι ναι , και εγω θα το κατεβασω λιγο

επαιξα και με αναμενο το φως απο πανω και δεν ειδα καποια αλλαγη στο μαυρο ,με ειχαν φοβισει πολυ τα review για το μαυρο με το φως

Aφου εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να σας τα λεω,δεν εχουμε φωτα στουντιο εμεις στα σπιτια μας να χτυπανε τα μονιτορ..

Τωρα που ειδες την γλυκα του HDR πουλα το και παρε το 32αρι!!!!

Με ευχαριστεις αλλη φορα,δεν τρεχει κατι....

• Haha 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Aφου εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να σας τα λεω,δεν εχουμε φωτα στουντιο εμεις στα σπιτια μας να χτυπανε τα μονιτορ..

Τωρα που ειδες την γλυκα του HDR πουλα το και παρε το 32αρι!!!!

Με ευχαριστεις αλλη φορα,δεν τρεχει κατι....

Spoiler

Δεν έχει Nvidia για να πάει στο 32άρι. Χρειάζεται κάρτα πρώτα. Ξέρει τι κάνει. Νιώσε τον.:D

Χωρίς πλάκα αυτό με τα Highlights και το 100% φωτεινότητα στο HDR δεν παλεύεται.

Επεξ/σία από Armoral

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Allienware δεν εχει τετοια προβληματα νμζ με τις Amd γιατι δεν εχει freesync premium pro οπως το Asus.

Με το premium pro και το Hdr pipeline που χρησιμοποιει δημιουργουνται τα θεματα..

Eαν εννοεις λογω ιπποδυναμης τοτε πρεπει να σκεφτεις μελλοντικα οτι θα αναβαθμισεις καρτα γιατι ενα τετοιο μονιτορ θα σε βγαλει για πολλα χρονια...

Επεξ/σία από optimus prime

Ενα update: μεχρι στιγμης δεν εχω δει vrr flickering ,ωστοσο καθισα λιγο και το εψαξα σε αρκετα forum σε νηματα για το aw2725df και απο οτι φαινεται  το flickering εμφανιζεται κυριως στις nvidia καρτες 

Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

Ενα update: μεχρι στιγμης δεν εχω δει vrr flickering ,ωστοσο καθισα λιγο και το εψαξα σε αρκετα forum σε νηματα για το aw2725df και απο οτι φαινεται  το flickering εμφανιζεται κυριως στις nvidia καρτες 

Ναι εμφανιζεται κυριως σε πολυ σκοτεινες στιγμες ανεπαισθητο πρεπει να το παρατηρησεις αλλα ειναι μονο σε nvidia λογο gsync compatible. Ενω amd ειναι freesync ατοφιο. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ναι εμφανιζεται κυριως σε πολυ σκοτεινες στιγμες ανεπαισθητο πρεπει να το παρατηρησεις αλλα ειναι μονο σε nvidia λογο gsync compatible. Ενω amd ειναι freesync ατοφιο. 

στο δικο σου εχει ετοιμο προφιλ για μειωμενο μπλε φως η το ρυθμιζεις απο το Night mode των windows?

Επεξ/σία από akoinonitos

Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

στο δικο σου εχει ετοιμο προφιλ για μειωμενο μπλε φως η το ρυθμιζεις απο το Night mode των windows?

Εγω απλα εβαλα HDR 1000 ανοιξα console mode+tone map κανει μια διαφορα παρολο που ειπαν οτι το εφτιαξαν στο τελευταιο firmware και εχω και το contrast στο monitor 80%. Προφιλ εχει πολλα δεν προσεξα αν εχει blue light εχει ενα warm γραφει αλλα δεν μπορω να βαλω καποιο εφοσον εχω HDR 1000. Εχω και το profile ICC απο το calibration που εκανα και το SDR brightness το εχω στο 0% και παλι εχει εντονο φως σε SDR περιεχομενο ειναι παρα πολυ φωτεινη. Συν το night mode των windows μονιμα απλα το κατεβασα στο 20% το strength απο 50% που ειχα στο VA ειναι αρκετα ξεκουραστο Panel. 

Συν vibrance 65% απο nvidia panel ειναι τα χρωματα μουρλια.

• Like 1

1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Εγω απλα εβαλα HDR 1000 ανοιξα console mode+tone map κανει μια διαφορα παρολο που ειπαν οτι το εφτιαξαν στο τελευταιο firmware και εχω και το contrast στο monitor 80%. Προφιλ εχει πολλα δεν προσεξα αν εχει blue light εχει ενα warm γραφει αλλα δεν μπορω να βαλω καποιο εφοσον εχω HDR 1000. Εχω και το profile ICC απο το calibration που εκανα και το SDR brightness το εχω στο 0% και παλι εχει εντονο φως σε SDR περιεχομενο ειναι παρα πολυ φωτεινη. Συν το night mode των windows μονιμα απλα το κατεβασα στο 20% το strength απο 50% που ειχα στο VA ειναι αρκετα ξεκουραστο Panel. 

Συν vibrance 65% απο nvidia panel ειναι τα χρωματα μουρλια.

και εγω 20% το εβαλα απο εκει και πανω χαλαει πολυ

2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

και εγω 20% το εβαλα απο εκει και πανω χαλαει πολυ

Βαλε και ενα dark reader στο chrome και εισαι αψογος ειναι εξαιρετικη. Αυτο το απολυτο μαυρο κανει ολη τη διαφορα. 

Screenshot-2.png

• Like 1

8 ώρες πριν, akoinonitos είπε

οχι ρε 1440P ειναι το 27αρι

το text fringing ωστοσο ειναι αισθητο στο 27αρι τουλαχιστον

spacer.png

Το deskmat-mousepad ή όπως λέγεται, ποιό είναι; 

Κάποιο λίνκ; 

Καλοδούλευτη να είναι.

• Thanks 1

9 λεπτά πριν, tasvar είπε

Το deskmat-mousepad ή όπως λέγεται, ποιό είναι; 

Κάποιο λίνκ; 

Καλοδούλευτη να είναι.

https://www.amazon.de/-/en/dp/B0BWJJR5BN?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...