akoinonitos Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου 5 λεπτά πριν, Armoral είπε Ίδια ανάλυση δεν είναι; Δώσε link μία αν μπορείς. οχι ρε 1440P ειναι το 27αρι το text fringing ωστοσο ειναι αισθητο στο 27αρι τουλαχιστον 12 λεπτά πριν, optimus prime είπε Ανεβασε και καμμια φωτο ετσι για να υπαρχει στο αρχειο. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου 31 λεπτά πριν, akoinonitos είπε θενκς ,ναι Καλορίζικη! Πείτε ρε έναν καλό λόγο, πέσατε να το φάτε το παιδί. Δεν μπορούσε να περιμένει άλλο. Απλά για εμένα δεν είναι τόσο το μέγεθος όσο η ανάλυση που καθιστά τη συγκεκριμένη dealbreaker. Σε αυτά τα λεφτά θα χτυπούσα την DWF προσωπικά. Σε κάθε περίπτωση καλοπαίχνιδη! Άντε και στα δικά μας! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου 11 λεπτά πριν, akoinonitos είπε οχι ρε 1440P ειναι το 27αρι το text fringing ωστοσο ειναι αισθητο στο 27αρι τουλαχιστον Καλοριζικο αδερφε να το χαρεις στο επακρο. Μια χαρα διαγωνιο για την αποσταση που εχεις και πολυ ωραια διαρρυθμιση στο γραφειο σου minimal και ομορφη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, akoinonitos said: οχι ρε 1440P ειναι το 27αρι το text fringing ωστοσο ειναι αισθητο στο 27αρι τουλαχιστον Μεγεία και από εμένα,επιτέλους κάποιος που ξέρει να βάζει τα ηχεία σωστά πάνω στο γραφείο. Επεξ/σία 5 Απριλίου από optimus prime 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου 7 λεπτά πριν, Zus είπε Καλορίζικη! Πείτε ρε έναν καλό λόγο, πέσατε να το φάτε το παιδί. Δεν μπορούσε να περιμένει άλλο. Απλά για εμένα δεν είναι τόσο το μέγεθος όσο η ανάλυση που καθιστά τη συγκεκριμένη dealbreaker. Σε αυτά τα λεφτά θα χτυπούσα την DWF προσωπικά. Σε κάθε περίπτωση καλοπαίχνιδη! Άντε και στα δικά μας! δεν με ψηνουν τα Ultrawide προσωπικα ,για καποιον που του αρεσει το ultrawide σιγουρα καλυτερη προταση το aw3423dwf. Nα πω λιγο για την φωτεινοτητα σε sdr ,ειμαι με το creators και εχω την φωτεινοτητα στο 40% και μου φαινεται αρκετη για τα γουστα μου , δλδ λογικα θα το δουλευω και πιο χαμηλα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε δεν με ψηνουν τα Ultrawide προσωπικα ,για καποιον που του αρεσει το ultrawide σιγουρα καλυτερη προταση το aw3423dwf. Ούτε εμένα αλλά στη ζυγαριά 27άρι 16:9 με 34άρι Ultra θα επέλεγα το δεύτερο. Εξάλλου όλα είναι και θέμα συνήθειας. Anyway, γούστα είναι αυτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου 1 ώρα πριν, optimus prime είπε Μεγεία και από εμένα,επιτέλους κάποιος που ξέρει να βάζει τα ηχεία σωστά πάνω στο γραφείο. dci p3 η srgb? δεν μπορω να αποφασισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου 9 λεπτά πριν, akoinonitos είπε dci p3 η srgb? δεν μπορω να αποφασισω Καλοριζικη αδερφε! Ωραιο καθαρο σεταπ. Θα σου προτεινα να δοκιμασεις οποιες ρυθμισεις εχει προτεινει και το rtings για την οθονη σου και με ηρεμια θα κατασταλλαξεις στο ποιες βολευουν εσενα προσωπικα περισσοτερο. (μεταξυ των 3 προφιλ εννοω, πρεπει να κοιταξεις και τα gamma settings επισης..) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
despooked Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε οχι ρε 1440P ειναι το 27αρι το text fringing ωστοσο ειναι αισθητο στο 27αρι τουλαχιστον Καλορίζικη! Πως είναι το vrr με την AMD; Έχει τοσο flickering όσο λένε τα reviews; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, akoinonitos said: Nα πω λιγο για την φωτεινοτητα σε sdr ,ειμαι με το creators και εχω την φωτεινοτητα στο 40% και μου φαινεται αρκετη για τα γουστα μου , δλδ λογικα θα το δουλευω και πιο χαμηλα Αλλο ρολο παιζει η φωτεινοτητα στο desktop ομως και αλλο στα παιχνιδια. Και εγω οταν κανω browsing χαμηλα την εχω για να μην κουραζονται τα ματια μου,στα παιχνιδια ομως μεσα οτι μπορει να δωσει το μονιτορ.. Δεν γινεται να παιζεις με την φωτεινοτητα τοσο χαμηλα γιατι ολες οι σκηνες μεσα στα παιχνιδια θα ειναι πιο σκοτεινες απο οσο πρεπει. Αν και υπαρχουν τυποι σαν τον Arkin π.χ που παιζουν με κατι night light και δεν ξερω εγω τι αλλο,ενταξει υπαρχουν και εξαιρεσεις.. Επεξ/σία 5 Απριλίου από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου 46 λεπτά πριν, akoinonitos είπε dci p3 η srgb? δεν μπορω να αποφασισω Spoiler RTX 4080 super 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, optimus prime είπε Αλλο ρολο παιζει η φωτεινοτητα στο desktop ομως και αλλο στα παιχνιδια. Και εγω οταν κανω browsing χαμηλα την εχω για να μην κουραζονται τα ματια μου,στα παιχνιδια ομως μεσα οτι μπορει να δωσει το μονιτορ.. Δεν γινεται να παιζεις με την φωτεινοτητα τοσο χαμηλα γιατι ολες οι σκηνες μεσα στα παιχνιδια θα ειναι πιο σκοτεινες απο οσο πρεπει. Αν και υπαρχουν τυποι σαν τον Arkin π.χ που παιζουν με κατι night light και δεν ξερω εγω τι αλλο,ενταξει υπαρχουν και εξαιρεσεις.. εβαλα να παιξω λιγο horizon forbidden west με Hdr ,καταλαβαινεις το σοκ που επαθα αν υπολογισεις οτι πριν επαιζα σε 1080p ips Monitor χωρις hdr 29 λεπτά πριν, despooked είπε Καλορίζικη! Πως είναι το vrr με την AMD; Έχει τοσο flickering όσο λένε τα reviews; Aμα σου πω οτι μεχρι στιγμης δεν εχω καταλαβει να εχει flickering ? Μπορει να εχει και να μην το καταλαβαινω δεν ξερω . To vrr παντως δουλευει σουπερ Επεξ/σία 5 Απριλίου από akoinonitos 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου Just now, akoinonitos said: εβαλα να παιξω λιγο horizon forbidden west με Hdr ,καταλαβαινεις το σοκ που επαθα αν υπολογισεις οτι πριν επαιζα σε 1080p ips Monitor χωρις hdr Σε νοιωθω ναι,βρηκε ο τυφλος το φως του επιτελους.. Την τελευταια μπαρα κατω στις ρυθμισεις του HDR in game να της δωσεις μια τιμη απο 5 εως 10.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου Μόλις τώρα, optimus prime είπε Σε νοιωθω ναι,βρηκε ο τυφλος το φως του επιτελους.. Την τελευταια μπαρα κατω στις ρυθμισεις του HDR in game να της δωσεις μια τιμη απο 5 εως 10.. +10 το εβαλα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) Τσιτα τα γκαζια βλεπω. Εγω την εχω στο 5 γιατι ειναι τοσο φωτεινα τα highlights στο Asus που οταν παλευω με mech αποσυντονιζομαι.. Επεξ/σία 5 Απριλίου από optimus prime 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα