Προς το περιεχόμενο

Gaming Monitors News/Comparison

Masma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 λεπτά πριν, teosard είπε

Tρεχει event στο PLAISIO στο κατάστημα Βενιζέλου με δωρο το φπα. Λετε να γινεται η προπαραγγελια της Asus απο εκει;

https://www.plaisio.gr/Campaign/2024/04-April/202404-egkainia-venizelou

Αν την κάνεις και το δεχθούν πες μου και εμένα να στείλω άνθρωπο. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 λεπτά πριν, Zus είπε

Αν την κάνεις και το δεχθούν πες μου και εμένα να στείλω άνθρωπο. 

Εδω λενε οτι δέχονται παραγγελίες και για προϊόντα που δεν είναι διαθέσιμα στο κατάστημα . Δυστυχώς δεν είμαι Θεσσαλονίκη να παω να ρωτήσω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Τηλεφωνικά δεν μπορείτε να ρωτήσετε?

Μολις μίλησα με πλαίσιο τηλεφωνικά ισχύει μου είπαν κανονικά η μείωση του φπα και για  προπαραγγελια της Asus απο το φυσικο καταστημα. Αυριο παω Θεσσαλονίκη🙂

Επεξ/σία από teosard

11 λεπτά πριν, teosard είπε

Μολις μίλησα με πλαίσιο τηλεφωνικά ισχύει μου είπαν κανονικά η μείωση του φπα και για  προπαραγγελια της Asus απο το φυσικο καταστημα. Αυριο παω Θεσσαλονίκη🙂

Θέλω κι εγώ τότε! Αν τους πάρω να βάλω την προπαραγγελία τηλεφωνικώς και πληρώσω σε λογαριασμό τους μάλλον θα μου ρίξουν άκυρο ε;

7 λεπτά πριν, Zus είπε

Θέλω κι εγώ τότε! Αν τους πάρω να βάλω την προπαραγγελία τηλεφωνικώς και πληρώσω σε λογαριασμό τους μάλλον θα μου ρίξουν άκυρο ε;

Μου είπαν πρέπει να πας εκεί.

7 λεπτά πριν, Grisos είπε

Πάντως για να μην ισχύει για κάρτες γραφικών, με την ίδια λογική δεν θα ισχύει και για οθόνες 1,5 χιλιάρικου.

Δεν ισχύει αυτό:

CleanShot2024-04-04at14_17.32@2x.png.92c992a2d7d25915dbd050214d09a327.png

Ο κωδικός Πλαίσιο 4355598 είναι ένα κλιματιστικό: https://www.plaisio.gr/klima-spitiou/klimatismos/klimatistika-toixou/nuvelle-klimatistiko-nplv2-09inv-9-000-btu-h-wifi_4355598?qId=8680f3999379c802a53a9a83701bda88&qIx=products

9 λεπτά πριν, Grisos είπε

Πάντως για να μην ισχύει για κάρτες γραφικών, με την ίδια λογική δεν θα ισχύει και για οθόνες 1,5 χιλιάρικου.

Ρώτησα συγκεκριμένα για αυτό το monitor και μου είπε οτι ισχύει κανονικά 

• Like 1

13 λεπτά πριν, teosard είπε

Ρώτησα συγκεκριμένα για αυτό το monitor και μου είπε οτι ισχύει κανονικά 

Μια χαρά τότε!

18 λεπτά πριν, Zus είπε

Δεν ισχύει αυτό:

CleanShot2024-04-04at14_17.32@2x.png.92c992a2d7d25915dbd050214d09a327.png

Ο κωδικός Πλαίσιο 4355598 είναι ένα κλιματιστικό: https://www.plaisio.gr/klima-spitiou/klimatismos/klimatistika-toixou/nuvelle-klimatistiko-nplv2-09inv-9-000-btu-h-wifi_4355598?qId=8680f3999379c802a53a9a83701bda88&qIx=products

Υπόθεση έκανα βάσει της μη ισχύς της προσφοράς για κάρτες γραφικών,  όχι του κωδικού.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντε τοτε παιδες Σαλονικη για το μονιτορ και μην ξεχασετε να παρετε και ενα τσουρεκι απο Τερκενλη πριν φυγετε..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 1
  • Haha 2

2 ώρες πριν, optimus prime είπε

Κοιτα να σου πω τωρα κατι,η καρτουλα σου δεν θα ειναι προβλημα για αυτη την αναλυση.

Ομως βαση του review του hardware unboxed οι Amd καρτες εχουν πολλα θεματα σε HDR και μπορει να βιωσεις καποια προβληματα με την φωτεινοτητα.

Εγω θα σου προτεινα να δεις ξανα το review του που δινει μια λυση και να ψαξεις σε ξενα φορα μηπως βρεις καποιους που το εχουν αγορασει και το εχουν παντρεψει με amd καρτες.

Γιατι ειναι κριμα να ξοδευτεις και να παρεις αυτο το μονιτορ και να αντιμετωπισεις προβληματα τα οποια δεν θα μπορει να τα διορθωσει η Asus με ενα firmware update..

Εξαιρετική η βοήθειά σου, όπως πάντα. Ο τύπος καταλήγει ότι ναι μεν φταίει η προσέγγιση της AMD ως προς το HDR, σε σχέση με την Nvidia, αλλά αναφέρει ότι μπορεί να φταίει και η Asus με την συγκεκριμένη υλοποίηση. Ως λύση δίνει ένα utility.

Θέλει παραπάνω ψάξιμο όπως προτείνεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστεύω πως πρέπει να βρεις κάποιον που το έχει το μόνιτορ και το τρέχει με AMD κάρτα.. 

Γιατί μπορεί να έχει και άλλες επιπλοκές που να μην έχουν αναφερθεί ακόμα,μην νμζεις ότι οι reviewers αποκαλύπτουν και τα πάντα.

Μπορείς να ψάξεις να βρεις εάν έχει subreddit για το μονιτορ και να κανεις κάποιες ερωτήσεις εκεί.. 

Όλο και κάποιος θα βρεθεί να σου απαντήσει.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό λέγεται damage control που κάνει ο τύπος.. 

Σε προηγούμενο του βίντεο μας έλεγε ότι το 1080p φαίνεται θολό σε fullscreen και τώρα μας λέει ότι το διαλέγει για αυτο τον λόγο.

Επίσης έβαλε και τα 2 μόνιτορ στα ίδια nits για να μην φανεί η χαοτική διαφορά που έχουν στην φωτεινότητα.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...