Προς το περιεχόμενο

Gaming Monitors News/Comparison

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Καλημερα παιδια,μια διευκρινηση γυρω απο την τιμη..

Το Asus ειναι στα 1500 για προ παραγγελια μονο..

Αυτη ειναι η τελικη τιμη με την εκπτωση που εχει οριοθετησει η Asus,η κανονικη του τιμη στην οποια θα μπει μετα θα ειναι 1799 ευρω..

ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Πρεπει να επαθες ενα μινι εγκεφαλικο εσυ οταν το διαβασες...

Το φαντάζομαι από τώρα: Το αφεντικό τρελάθηκε, τρεχάτε κόζμε: Προσφορά Black Friday Asus Monitor 32" ROG Swift OLED PG32UCDM από 1.799€ μόνο 1.499€

Έχει και η απάτη ένα όριο όμως.

Κωτσόβολε, βγες από την ASUS.

PS Από την άλλη βλέπουν τι γίνεται με την Nvidia που πάει κόσμος και σκάει 2.000 για κάρτα γραφικών και σου λέει: Εμείς μακάκες είμαστε;

Επεξ/σία από Zus
Δημοσ.

Ψάχνομαι για 27άρι 1440p. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με τις επιλογές; Έχω διαβάσει διάσπαρτα τι να κοιτάξω αλλά προτιμώ να μάθω απο κάποιον που έχει ήδη δοκιμάσει oled.  Βλέπω για woled vs qdled με τη 2η να έχει αναφορές για purple tint. Βλέπω για glossy vs matte coating, που καθαρό glossy απ'ο,τι κατάλαβα δεν υπάρχει, μόνο semi. Επίσης για text fringing που δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eχεις 3 επιλογες αυτη την στιγμη εαν το βιαζεσαι..

Lg δεν συμπεριελαβα μεσα στην λιστα γιατι δεν ειναι το ιδιο φωτεινα..

To πρωτο το εχω,το τριτο το περιμενουμε συντομα Ελλαδα..

Asus ROG Swift PG27AQDM OLED HDR Gaming Monitor 26.5" QHD 2560x1440 240Hz με Χρόνο Απόκρισης 0.03ms GTG | Skroutz.gr

DELL Monitor ALIENWARE AW2725DF 27'' QHD 360Hz QD-OLED, HDMI, DP, USB-C, Height Adjustable, AMD FreeSync, 3YearsW | Dell Technologies Exclusive Store (exclusivestores.gr)

MSI MPG 271QRX Review - TFTCentral

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 2
Δημοσ.
Just now, Sarandis said:

Καμία βιασύνη, thanks.

Εγω θα κοιταγα και σε 4k σε αυτα τα χρηματα πανω κατω που διαθετεις με την προυποθεση οτι μελλοντικα θα αναβαθμισεις το pc σου..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zus είπε

Το φαντάζομαι από τώρα: Το αφεντικό τρελάθηκε, τρεχάτε κόζμε: Προσφορά Black Friday Asus Monitor 32" ROG Swift OLED PG32UCDM από 1.799€ μόνο 1.499€

Έχει και η απάτη ένα όριο όμως.

Κωτσόβολε, βγες από την ASUS.

PS Από την άλλη βλέπουν τι γίνεται με την Nvidia που πάει κόσμος και σκάει 2.000 για κάρτα γραφικών και σου λέει: Εμείς μακάκες είμαστε;

Ειναι πολλά τα λεφτά φίλε μου δεν έχεις καθόλου άδικο. Και εγώ βλέπω τα 2000 ας gpu οθόνες και λέω δεν πάνε καλά. Αλλά δεν πάω πίσω από εκει που είχα ένα budget 600 για κάρτα και 500 για οθονη πήγα στα 1000 για κάρτα και 800 για οθονη. Ας είναι καλά τα τιμολόγια και οι προσφορές καθε τόσο του plaisiou. Γιατί κάπου ξεφεύγει το πράγμα. Λες χαλάλι όμως όταν απλά βάζεις το παιχνίδι και απολαμβάνεις. Μας έχουν κανει λιγο junkie αλλά ο καθένας με το χόμπι του μια ζωή την έχουμε. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, optimus prime είπε

Εγω θα κοιταγα και σε 4k σε αυτα τα χρηματα πανω κατω που διαθετεις με την προυποθεση οτι μελλοντικα θα αναβαθμισεις το pc σου..

Το σκέφτηκα να σου πω την αλήθεια, δεν είναι καμιά τρελή διαφορά στην τιμή το 4k. Gpu αλλάζω ανα 2-3 γενιές όμως οπότε μετά θα μπω σε άλλες περιπέτειες εφόσον θα χρειάζεται αναγκαστικά το top dog συνεχώς.

Δημοσ.
Just now, Sarandis said:

Το σκέφτηκα να σου πω την αλήθεια, δεν είναι καμιά τρελή διαφορά στην τιμή το 4k. Gpu αλλάζω ανα 2-3 γενιές όμως οπότε μετά θα μπω σε άλλες περιπέτειες εφόσον θα χρειάζεται αναγκαστικά το top dog συνεχώς.

Δεν χρειαζεται το top dog φιλε μου,τωρα εχουμε τεχνολογιες upscaling οπου και πιο αδυναμες καρτες μπορουν να σταθουν σε 4κ..

Εκτος και εαν θελεις πολυ υψηλα framerates...

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Δεν χρειαζεται το top dog φιλε μου,τωρα εχουμε τεχνολογιες upscaling οπου και πιο αδυναμες καρτες μπορουν να σταθουν σε 4κ..

Εκτος και εαν θελεις πολυ υψηλα framerates...

Επειδή γλυκοκοιτάζω την Asus PG32UCDM, i7 12700 με 7900xt δεν θα έχει πρόβλημα σε gaming τέτοιας ανάλυσης;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, camel555 said:

Επειδή γλυκοκοιτάζω την Asus PG32UCDM, i7 12700 με 7900xt δεν θα έχει πρόβλημα σε gaming τέτοιας ανάλυσης;

Κοιτα να σου πω τωρα κατι,η καρτουλα σου δεν θα ειναι προβλημα για αυτη την αναλυση.

Ομως βαση του review του hardware unboxed οι Amd καρτες εχουν πολλα θεματα σε HDR και μπορει να βιωσεις καποια προβληματα με την φωτεινοτητα.

Εγω θα σου προτεινα να δεις ξανα το review του που δινει μια λυση και να ψαξεις σε ξενα φορα μηπως βρεις καποιους που το εχουν αγορασει και το εχουν παντρεψει με amd καρτες.

Γιατι ειναι κριμα να ξοδευτεις και να παρεις αυτο το μονιτορ και να αντιμετωπισεις προβληματα τα οποια δεν θα μπορει να τα διορθωσει η Asus με ενα firmware update..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...