Προς το περιεχόμενο

Gaming Monitors News/Comparison

Masma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, Zus said:

4K 50 με 60 είναι μια χαρά.

Eδω εισαι και παλι λαθος..

Το Oled πρεπει να το ταιζεις απο 80 fps και πανω γιατι ειναι πολυ γρηγορο πανελ και τα 60 fps δεν θα σου δωσουν καλη Gaming εμπειρια.

Αυτα δεν θα τα βρεις γραμμενα σε τιτλους...

Επεξ/σία από optimus prime
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7800ΧΤ δεν είναι αρκετή, 4080 και άνω ναι, κάτι γίνεται αλλά και πάλι για να πιάσεις 120+fps πρέπει και dlss να χρησιμοποιήσεις (στο performance προφανώς) και να ξεχάσεις ray tracing και high settings. Προτιμώ τα υψηλά γραφικά και fps από την ευκρίνεια. Αλλά αυτό είναι προσωπική προτίμηση. Συν ότι είναι φθηνότερα για την τσέπη μου. Θα μου πεις αν είσαι σε 4080 και άνω προφανώς θα πας για 4k, ok πάσο αλλά θεωρώ ότι ακόμα και αυτές οι κάρτες δεν είναι ακόμη αρκετά δυνατές, ίσως με την έλευση των 5080,5090 να δούμε πολύ υψηλές επιδόσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παιζω σε 4κ απο τo 2016,δεν εχει βγει ακομα ουτε θα υπαρξει καρτα στο προσεχες μελλον που να παιζει ανετα 4κ native με υψηλα καρε.

Για αυτο εχουμε τεχνολογιες σαν το DLSS για να μην περιμενουμε την υπερκαρτα που δεν προκειται να βγει..

4 minutes ago, Tambas91 said:

Μια χαρά παίζεις με oled 60 fps μη τρελαθούμε τελείως …

Μωρε και με 30 fps παιζεις και βγαζεις τα ματια σου,εγω λεω οτι απο τα 80 και πανω το πανελ ''πεταει''..

• Like 1

3 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Μωρε και με 30 fps παιζεις και βγαζεις τα ματια σου,εγω λεω οτι απο τα 80 και πανω το πανελ ''πεταει''..

καλά εσύ είπες δε θα σου δώσει καλή gaming εμπειρία ... προφανώς τα 80 είναι καλύτερα, άλλο το ένα άλλο το άλλο... μια χαρά άψογη εμπειρία θα πάρεις και από τα 60 όπως και σε όλα τα panels δεν αλλάζει κάτι με το oled και άμα είναι γρήγορο panel και μπορεί να αποδώσει καλύτερα απ τα αλλα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, Tambas91 said:

καλά εσύ είπες δε θα σου δώσει καλή gaming εμπειρία ... προφανώς τα 80 είναι καλύτερα, άλλο το ένα άλλο το άλλο... μια χαρά άψογη εμπειρία θα πάρεις και από τα 60 όπως και σε όλα τα panels δεν αλλάζει κάτι με το oled και άμα είναι γρήγορο panel και μπορεί να αποδώσει καλύτερα απ τα αλλα...

Δεν αλλαζει κατι με το Oled που εχει ιnstant pixel response?

Eχει την ιδια αποκριση με ενα LED δλδ?

Μην γραφεις τετοια πραγματα...

1 λεπτό πριν, optimus prime είπε

Δεν αλλαζει κατι με το Oled που εχει ιnstant pixel response?

Eχει την ιδια αποκριση με ενα LED δλδ?

Μην γραφεις τετοια πραγματα...

υπερβολικός όπως πάντα και με κλειδωμένα 60 έχω παίξει και είναι άψογη εσύ ψάχνεις για ψύλλο στα άχυρα

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν εχουν ολη την ιδια ευαισθησια,εσυ προφανως εχεις πιο χαμηλη απο οτι καταλαβα.

Προσφατα βρεθηκα με εναν συναδελφο που του αρεσε το Resident Evil Village.

Tου το εβαλα στο PG27AQDM να τρεχει με 200 fps και αρχισα να παναρω την καμερα..

Μετα το βαλαμε στο laptop του το ips με 40 fps και καναμε το ιδιο και δεν μπορουσε να καταλαβει την διαφορα.

Τον συναδελφο αυτον μου θυμιζεις...

Αυτο πλακα πλακα ειναι ευλογια γιατι μπορεις να γλυτωσεις εναν σκασμο λεφτα που θα εδινες ασκοπα για κατι που δεν μπορεις να καταλαβεις..

• Haha 2

1 ώρα πριν, optimus prime είπε

Εγω παιζω σε 4κ απο τo 2016,δεν εχει βγει ακομα ουτε θα υπαρξει καρτα στο προσεχες μελλον που να παιζει ανετα 4κ native με υψηλα καρε.

Για αυτο εχουμε τεχνολογιες σαν το DLSS για να μην περιμενουμε την υπερκαρτα που δεν προκειται να βγει..

Εγώ πάντως που από το 2015 παίζω σε 1440p σε PC με πιάνει απογοήτευση που 9 χρόνια μετά πρέπει να σκάσω ένα νεφρό για να παίζω με 4k/60fps με DLSS. Ακόμη και οι φθηνότερες ικανές για 4k gpu's κοστίζουν κοντά 1000άρικο, ανέκδοτο της NV είναι αυτό. Ναι ok τι σε πειράζει το DLSS? Καθόλου δεν με πειράζει αυτό αλλά οι τιμές τους. Όταν ζητάς τόσα πολλά πρέπει να παραδώσεις και πολλά. Αλλά τι περιμένεις όταν κάρτες των 12gb κοστολογούνται 800 ευρώ? Κάποτε ήταν τα κρυπτονομίσματα η δικαιολογία για τις τιμές, τώρα είναι η ΑΙ? Μετά θα είναι οι χούθι της Υεμένης κ.τ.λ.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενα μονιτορ δεν το παιρνει ο περισσοτερος κοσμος για το τωρα , το παιρνει για να το κρατησει. Επισης δεν σημαινει οτι με οτι καρτα ειμαστε τωρα θα μεινουμε για παντα :P

Το θεμα ειναι οτι μονιτορ να αγορασουμε δεν υπαρχει 

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, optimus prime είπε

Eδω εισαι και παλι λαθος..

Το Oled πρεπει να το ταιζεις απο 80 fps και πανω γιατι ειναι πολυ γρηγορο πανελ και τα 60 fps δεν θα σου δωσουν καλη Gaming εμπειρια.

Αυτα δεν θα τα βρεις γραμμενα σε τιτλους...

Τί να βρω γραμμένα σε τίτλους; Ότι εγώ μιλάω για νορμάλ καταστάσεις και εσύ έχεις 4 OLED και ψειρίζεις τη μαϊμού;

Έχω steam deck με OLED οθόνη και μου δίνει στα 30 και στα 40 εξαιρετική εμπειρία, αλλά δεν θα μου δώσει στα 60 μία QD OLED...

3 ώρες πριν, music_lover είπε

Εγώ πάντως που από το 2015 παίζω σε 1440p σε PC με πιάνει απογοήτευση που 9 χρόνια μετά πρέπει να σκάσω ένα νεφρό για να παίζω με 4k/60fps με DLSS. Ακόμη και οι φθηνότερες ικανές για 4k gpu's κοστίζουν κοντά 1000άρικο, ανέκδοτο της NV είναι αυτό. Ναι ok τι σε πειράζει το DLSS? Καθόλου δεν με πειράζει αυτό αλλά οι τιμές τους. Όταν ζητάς τόσα πολλά πρέπει να παραδώσεις και πολλά. Αλλά τι περιμένεις όταν κάρτες των 12gb κοστολογούνται 800 ευρώ? Κάποτε ήταν τα κρυπτονομίσματα η δικαιολογία για τις τιμές, τώρα είναι η ΑΙ? Μετά θα είναι οι χούθι της Υεμένης κ.τ.λ.

Κάποτε λέγαμε, ξέρω κάποιον που έχει PC αξίας 3.500€ και τελικά αυτός ο κάποιος γίναμε εμείς... θέλοντας και μη.

1200€ η 4080 + 1000 τα υπόλοιπα parts και αν υπολογίσουμε και μία QD OLED στα 1.200€ φτάσαμε 3.500€ κοντά, ιλιγγιώδεις καταστάσεις...

Επεξ/σία από Zus
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 minutes ago, Zus said:

Έχω steam deck με OLED οθόνη και μου δίνει στα 30 και στα 40 εξαιρετική εμπειρία, αλλά δεν θα μου δώσει στα 60 μία QD OLED...

No comments...

32 minutes ago, Zus said:

και εσύ έχεις 4 OLED και ψειρίζεις τη μαϊμού;

Spoiler

......7 εχω αλλα μην το πεις σε κανεναν!!!

7 λεπτά πριν, optimus prime είπε

No comments...

No comments, ξε no comments, αυτή είναι μία πραγματικότητα.

8 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

......7 εχω αλλα μην το πεις σε κανεναν!!!

Spoiler

Αν πάρεις κανά δυο ακόμα και τις ανεβάσεις όλες στην ταράτσα θα έχεις και τσάμπα ζεστό νερό 😎

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...