Zus Δημοσ. 17 Μαρτίου Share Δημοσ. 17 Μαρτίου Μόλις τώρα, Grisos είπε Έχει μπει από χθες στην προηγούμενη σελίδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 17 Μαρτίου Share Δημοσ. 17 Μαρτίου Να το δεις ξανα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 17 Μαρτίου Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 6 λεπτά πριν, optimus prime είπε Να το δεις ξανα.. Δεν χρειάζεται, γράφει στον τίτλο ό,τι χρειάζεται να ξέρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 17 Μαρτίου Share Δημοσ. 17 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Εαν το εβλεπες τοτε θα διασπιστωνες οτι εχει πιο χαμηλη φωτεινοτητα και σε Hdr σχεδον σε ολα τα παραθυρα και απο το aw3423dw που ειναι πρωτης γενειας,το dolby vision ενεργοποιειται στο Netflix,εχει vrr flicker πιο εντονο σε σκοτεινες σκηνες κτλ.. Κατα τα αλλα ξερουμε τι ψωνιζουμε αρκει να διαβαζουμε τον τιτλο.. Επεξ/σία 17 Μαρτίου από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 17 Μαρτίου Share Δημοσ. 17 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Grisos είπε Με vsr (radeon) υπαρχει ιδιο θεμα? 1 ώρα πριν, optimus prime είπε Εαν το εβλεπες τοτε θα διασπιστωνες οτι εχει πιο χαμηλη φωτεινοτητα και σε Hdr σχεδον σε ολα τα παραθυρα και απο το aw3423dw που ειναι πρωτης γενειας,το dolby vision ενεργοποιειται στο Netflix,εχει vrr flicker πιο εντονο σε σκοτεινες σκηνες κτλ.. Κατα τα αλλα ξερουμε τι ψωνιζουμε αρκει να διαβαζουμε τον τιτλο.. Η διαφορα αυτη ειναι και απο μονιτορ σε μονιτορ ,οπως λεει και αυτος δεν θα την καταλαβεις ποτε αν δεν δεις τις μετρησεις. Και στο review του rtings το aw3423 εχει λιγα παραπανω nits. vrr flickering εχουν αναφερει και χρηστες με τα αλλα δυο 32αρια δυστυχως (msi/asus) οποτε ειναι θεμα του panel, ενας μαλιστα αναφερει οτι ειχε το aw3225 και το εδωσε πισω λογω του flickering και πηρε το msi και ηταν χειροτερο ,το 27αρι φαινεται να εχει λιγοτερο Επεξ/σία 17 Μαρτίου από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 17 Μαρτίου Share Δημοσ. 17 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, optimus prime είπε Εαν το εβλεπες τοτε θα διασπιστωνες οτι εχει πιο χαμηλη φωτεινοτητα και σε Hdr σχεδον σε ολα τα παραθυρα και απο το aw3423dw που ειναι πρωτης γενειας,το dolby vision ενεργοποιειται στο Netflix,εχει vrr flicker πιο εντονο σε σκοτεινες σκηνες κτλ.. Κατα τα αλλα ξερουμε τι ψωνιζουμε αρκει να διαβαζουμε τον τιτλο.. Αυτό που μένει να καταλάβεις είναι ότι εγώ έχω μία 27άρα IPS. Οποιαδήποτε QD-OLED και να πάρω θα είναι για τα μάτια μου huge upgrade. Η σύγκριση γίνεται με την προηγούμενη οθόνη που είχαμε, όχι με τη φανταστική που θα μπορούσαμε να έχουμε. Εσύ που κάνεις συλλογή από OLED μπορείς να τις ψειρίσεις όλες και να καταλήξεις σε αυτή που σε ικανοποιεί περισσότερο. Ο παραπάνω πάντως που προέρχεται από aw3423dw επέλεξε να την αντικαταστήσει και να μην την επιστρέψει, όπως διαπίστωσες από το βίντεο, παρά το γεγονός ότι έχει Αναφορά σε κείμενο πιο χαμηλη φωτεινοτητα και σε Hdr σχεδον σε ολα τα παραθυρα και απο το aw3423dw που ειναι πρωτης γενειας,το dolby vision ενεργοποιειται στο Netflix,εχει vrr flicker πιο εντονο σε σκοτεινες σκηνες κτλ.. Το μόνο που πραγματικά με προβληματίζει είναι μήπως τελικά ένα flat μοντέλο είναι πιο κοντά στα γούστα μου σε αντίθεση με το curved. Επεξ/σία 17 Μαρτίου από Zus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 17 Μαρτίου Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 12 λεπτά πριν, Zus είπε Αυτό που μένει να καταλάβεις είναι ότι εγώ έχω μία 27άρα IPS. Οποιαδήποτε QD-OLED και να πάρω θα είναι για τα μάτια μου huge upgrade. Η σύγκριση γίνεται με την προηγούμενη οθόνη που είχαμε, όχι με τη φανταστική που θα μπορούσαμε να έχουμε. Εσύ που κάνεις συλλογή από OLED μπορείς να τις ψειρίσεις όλες και να καταλήξεις σε αυτή που σε ικανοποιεί περισσότερο. Ο παραπάνω πάντως που προέρχεται από aw3423dw επέλεξε να την αντικαταστήσει και να μην την επιστρέψει, όπως διαπίστωσες από το βίντεο, παρά το γεγονός ότι έχει Το μόνο που πραγματικά με προβληματίζει είναι μήπως τελικά ένα flat μοντέλο είναι πιο κοντά στα γούστα μου σε αντίθεση με το curved. Ειμαι σιγουρος οτι μολις το συνηθισεις θα ξινιζεις αμα δεις flat μετα. Οι ιντσες και ο βαθμος καμπυλοτητας του ειναι αρκετα ισορροπημενα σε αντιθεση με τα 32αρια της samsung που εχουν πολυ μεγαλη καμπυλοτητα για το μεγεθος τους και ειναι οντως ασχημο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 17 Μαρτίου Share Δημοσ. 17 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, akoinonitos said: Η διαφορα αυτη ειναι και απο μονιτορ σε μονιτορ ,οπως λεει και αυτος δεν θα την καταλαβεις ποτε αν δεν δεις τις μετρησεις Aυτο δεν ισχυει ασε τι λεει αυτος... Eαν παω εγω και ενεργοποιησω το logo brightness στο Asus η διαφορα φαινεται και αρκετα μαλιστα. Kαι μιλαμε τωρα για 40 με 50 nits σε πληρες παραθυρο.. Στο Hdr τωρα απο το 4% εως 10& παραθυρο η διαφορα αυτη των 60-80 nits οπου εκει φαινονται συνηθως π.χ τα εφε και τa particles μια φωτιας η μιας εκρηξης παλι θα το καταλαβεις.. Δεν ειναι μονο ο ηλιος η μια λαμπα στον δρομο που ειναι φωτεινα στο τεστ που εκανε αυτος και εκει δεν προκειται να καταλαβεις τπτ. Ενα game μπορει να εχει ενα σωρο particles,φωτιες και εκρηξεις,neon πινακιδες κτλ. 1 hour ago, Zus said: Εσύ που κάνεις συλλογή από OLED μπορείς να τις ψειρίσεις όλες και να καταλήξεις σε αυτή που σε ικανοποιεί περισσότερο. Δεν ειναι ψιρισμα,εμπειρια λεγεται.. Γιατι μετα απο τοσες oled ξερω τι πρεπει να κοιταξω και τι κανει μια οθονη καλυτερη απο μια αλλη. Επεξ/σία 17 Μαρτίου από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 17 Μαρτίου Share Δημοσ. 17 Μαρτίου Ας υποθέσουμε ότι το συγκεκριμένο πάνελ το έβγαζε αποκλειστικά η Dell με τα κουσούρια που έχεις εντοπίσει. Θα έμενες με την aw3423dwf ή θα την αντικαθιστούσες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 17 Μαρτίου Share Δημοσ. 17 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, Zus said: Ας υποθέσουμε ότι το συγκεκριμένο πάνελ το έβγαζε αποκλειστικά η Dell με τα κουσούρια που έχεις εντοπίσει. Θα έμενες με την aw3423dwf ή θα την αντικαθιστούσες; Δεν εχω την wf την dw εχω.. Ναι θα εμενα,δεν υπαρχει περιπτωση να πηγαινα σε πανελ χαμηλοτερης φωτεινοτητας. Ηδη αυτο που εχω ειναι οριακο... Θα συνεχιζα να χρησιμοποιω dldsr εννοειται γιατι η native αναλυση ειναι πολυ χαμηλη για τα γουστα μου. Το allienware το εχω μονιμα σε 4587x1920.. Επεξ/σία 17 Μαρτίου από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 17 Μαρτίου Share Δημοσ. 17 Μαρτίου Μην παρεις ουτε το asus τοτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Μαρτίου Share Δημοσ. 17 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Το καλύτερο τεστ για το vrr flickering το έχει το Alan Wake 2, επειδή έχει πολλά σημεία με το dark gray και φαίνεται έντονα. Δυστυχώς όλες οι OLED το έχουν. 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Μην παρεις ουτε το asus τοτε Ναι είναι χάλι γι' αυτό πολλοί καταλήγουν με LG C3 κλπ Επεξ/σία 17 Μαρτίου από Psycho_Warhead 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 17 Μαρτίου Share Δημοσ. 17 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Το καλύτερο τεστ για το vrr flickering το έχει το Alan Wake 2, επειδή έχει πολλά σημεία με το dark gray και φαίνεται έντονα. Δυστυχώς όλες οι OLED το έχουν. Ναι είναι χάλι γι' αυτό πολλοί καταλήγουν με LG C3 κλπ Δεν εχει καλυτερο brightness η c3 σε 100% sustained ομως. Βεβαια στα highligts ειναι δυνατοτερη Επεξ/σία 17 Μαρτίου από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Μαρτίου Share Δημοσ. 17 Μαρτίου Εγώ πάντως την 42αρα δεν την αλλάζω, είναι απίστευτο το immersion σε τόσες ίντσες αν έχεις τον χώρο. Το ιδανικό upgrade τώρα είναι μια 42 C5 με MLA panel. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 17 Μαρτίου Share Δημοσ. 17 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Εγώ πάντως την 42αρα δεν την αλλάζω, είναι απίστευτο το immersion σε τόσες ίντσες αν έχεις τον χώρο. Το ιδανικό upgrade τώρα είναι μια 42 C5 με MLA panel. Δεν σε ενοχλει στα ματια αν κατσεις αρκετες ωρες? Δεν αντιλεγω αλλα και το καλυτερο ppi στις 32 ειναι ενα καλο +. Επεξ/σία 17 Μαρτίου από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα