Προς το περιεχόμενο

Gaming Monitors News/Comparison

Masma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

58 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Αλλο glossy αλλο glass ,και οι tv glossy antiglare εχουν αλλα δεν ειναι με γυαλι

Με γυαλί είναι οι qd-oled. Το antiglare στις alieware πχ είναι film και όχι coating όπως τις tv. Από κάτω είναι γυαλί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οι QD-OLED είναι μόνο για εντελώς σκοτάδι πάντως, αν έχεις οποιοδήποτε φως το μαύρο τους είναι σάπιο. Δεν λέω, όταν θα παίξεις ''ατμοσφαριικά'' κλπ δεν θα έχεις φως αλλά πρέπει να το διορθώσουν.

Γενικά δεν είμαστε εκεί που πρέπει ακόμα, ούτε το νέο Asus είναι το ''endgame'' όπως λένε πολλοί. Far from it. Επίσης διαβάζω για μλκισμένο RMA στην Asus από πολλούς όταν το χρειάστηκαν, σε αντίθεση με την Dell που είναι πολύ πιο φιλική προς τον αγοραστή.

21 ώρες πριν, camel555 είπε

Τέλεια, αυτό ακριβώς έψαχνα γιατί σε μία συζήτηση που είχα σε ένα άλλο Forum μου μετέφεραν ότι είναι δύο διαφρετικά πράγματα. Σε ευχαριστώ πολύ.

• Like 1

Ποιος ο λόγος βρε DELL να κάνεις curved ένα OLED monitor του οποίου οι γωνίες θέασης πλησιάζουν το τέλειο? Μην ακούσω για το immersion γιατί θα με πιάσουν τα γέλια. Εκεί που το curved καταργήθηκε πλήρως στις τηλεοράσεις επιμένουν να το φέρνουν στα monitors.

Άντε να το φέρεις στις va λόγω κακών γωνιών θέασης της συγκεκριμένης τεχνολογίας αλλά όχι και σε OLED. Αν και στις va η υπερβολή της υπερβολής ειδικά από την Samsung με 1000R κυρτότητα! Μόνο flat από εμένα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H πρωτη μου oled ηταν curved και ακομα και σημερα παραμενει η αγαπημενη μου.

Γουστα ειναι αυτα φιλε οπως μερικοι προτιμανε μια γυναικα να εχει καμπυλες,ειναι και καποιοι που τις θελουν και στις οθονες τους..

Επεξ/σία από optimus prime

4 ώρες πριν, optimus prime είπε

H πρωτη μου oled ηταν curved και ακομα και σημερα παραμενει η αγαπημενη μου.

Γουστα ειναι αυτα φιλε οπως μερικοι προτιμανε μια γυναικα να εχει καμπυλες,ειναι και καποιοι που τις θελουν και στις οθονες τους..

Αν η ASUS που προπαρήγγειλες έβγαινε και σε curved, ποιο μοντέλο θα επέλεγες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω αρχισει να σκεφτομαι την aw3423dwf τωρα που την ξανα εφερε το dell store. Αν δεν εχει εμφανιστει η 32αρα μεχρι το τελος του μηνα θα παρω το 34 και να πανε να κουρευτουνε :P

Επεξ/σία από akoinonitos

4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Εχω αρχισει να σκεφτομαι την aw3423dwf τωρα που την ξανα εφερε το dell store. Αν δεν εχει εμφανιστει η 32αρα μεχρι το τελος του μηνα θα παρω το 34 και να πανε να κουρευτουνε :P

2k και wide screen, end of story. Αν την έβγαζαν σε τιμή Black Friday (850€) μπορεί να το σκεφτόμουν. 

Στο χιλιάρικο όχι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eμενα το Πλαισιο μου ειπε οτι περιμενουν το Asus τελη Μαρτη..

Δειτε το παρακατω βιντεο,εχει κανει εκτενεστατο τεστ ο τυπος..

To εχει αγορασει ο ιδιος,δεν ειναι sample της Dell που στελνουν στους reviewers..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...