Zus Δημοσ. 11 Μαρτίου Share Δημοσ. 11 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο delivery 10 April - 3 June Fail Σκεφτείτε δηλαδή ημερομηνίες παράδοσης της 32άρας η οποία δεν έχει εμφανιστεί πουθενά αλλού ακόμα... Επεξ/σία 11 Μαρτίου από Zus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 11 Μαρτίου Share Δημοσ. 11 Μαρτίου Kατι μου λεει οτι εγω θα εχω παραλαβει απο το Πλαισιο και το 32αρι της Dell ακομα θα ειναι αφαντο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 11 Μαρτίου Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 20 λεπτά πριν, optimus prime είπε Kατι μου λεει οτι εγω θα εχω παραλαβει απο το Πλαισιο και το 32αρι της Dell ακομα θα ειναι αφαντο.. Σου έχουν πει ημερομηνία παράδοσης κατά προσέγγιση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jts Δημοσ. 11 Μαρτίου Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Zus είπε Fail Σκεφτείτε δηλαδή ημερομηνίες παράδοσης της 32άρας η οποία δεν έχει εμφανιστεί πουθενά αλλού ακόμα... Τα delivery dates που έχει το Άμαζον είναι ότι να'ναι, μπορεί αύριο να το έχει άμεσα διαθέσιμο. Μου έχει συμβεί άπειρες φορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 11 Μαρτίου Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 11 λεπτά πριν, Jts είπε Τα delivery dates που έχει το Άμαζον είναι ότι να'ναι, μπορεί αύριο να το έχει άμεσα διαθέσιμο. Μου έχει συμβεί άπειρες φορές. Κατά προσέγγιση τα ίδια delivery dates δίνει και το exclusive store πάντως, συνεπώς έχουν βάση. Το βασικό ζήτημα είναι ότι το 32άρι δεν έχει εμφανιστεί πουθενά (για παράδοση στην Ελλάδα) so far. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 11 Μαρτίου Share Δημοσ. 11 Μαρτίου https://www.techspot.com/review/2814-dell-alienware-aw3225qf/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 11 Μαρτίου Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 52 minutes ago, Zus said: Σου έχουν πει ημερομηνία παράδοσης κατά προσέγγιση; Δεν τους έχω πάρει τηλ,ξέρω ότι τα περισσότερα ευρωπαϊκά θα παραλάβουν τέλη Μάρτη. Κάπου εκεί λέω να τους ρωτήσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 12 Μαρτίου Share Δημοσ. 12 Μαρτίου LG's OLED gaming monitors are now available for preorder.. https://www.xda-developers.com/lg-4k-240hz-oled-gaming-monitor-preorder/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Μαρτίου Share Δημοσ. 12 Μαρτίου Κανένας glossy panel ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 12 Μαρτίου Share Δημοσ. 12 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Κανένας glossy panel ; δεν νομιζω οτι θα βγει woled με glossy φετος, απο οσα εχουν πει οτι θα βγουν κανενα δεν εχει Επεξ/σία 12 Μαρτίου από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Μαρτίου Share Δημοσ. 12 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Γιατί τα QD-OLED είναι glossy ; *Edit: Α, το Asus 32 OLED βλέπω είναι glossy-coating..Nice. To G-Sync module τρώει φόλα σιγά σιγά πάντως, όλα compatible είναι πλέον. Επεξ/σία 12 Μαρτίου από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 12 Μαρτίου Share Δημοσ. 12 Μαρτίου Και το Alienware glossy είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 12 Μαρτίου Share Δημοσ. 12 Μαρτίου Δεν ειναι τελειως glossy οι οθονες,τουλαχιστον οχι οπως οι τηλεορασεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Μαρτίου Share Δημοσ. 12 Μαρτίου Πάντως πρέπει να καταλήξουν με το πρότυπο του HDR που θα μείνει στην αγορά και θα χρησιμοποιείται απ' όλους..Τώρα έχεις HDR10, HDR10+, DV, HLG και γίνεται της φουτάνας. Θέλει σταθερό πρότυπο το οποίο θα χρησιμοποιούν όλοι ώστε το implementation σε ταινίες/games να είναι στάνταρ και πάντα καλό. Δυστυχώς πάει πολύ αργά το θέμα παρά το γεγονός ότι κοντεύουμε τα 10 χρόνια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 12 Μαρτίου Share Δημοσ. 12 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Γιατί τα QD-OLED είναι glossy ; *Edit: Α, το Asus 32 OLED βλέπω είναι glossy-coating..Nice. To G-Sync module τρώει φόλα σιγά σιγά πάντως, όλα compatible είναι πλέον. glossy ειναι ολα με ενα ελαφρυ film για τις αντανακλασεις, καμια σχεση με το matte και αν διαβασα σωστα δεν ειναι σαν το semi glossy των aw3423 Επεξ/σία 12 Μαρτίου από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα