Προς το περιεχόμενο

Gaming Monitors News/Comparison

Masma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 minutes ago, Tambas91 said:

μαζί σου δε λέω ότι αναγκαστικά είναι καλύτερο σε όλα το C3, προφανώς κάπου κερδίζει το ένα κάπου το άλλο. το θέμα είναι τα 700 που ζητάνε παραπάνω αξίζουν σε σχέση με το c3?

Οτι σου εγραψα παραπανω συν την τεραστια διαφορα σε ppi.

Για μενα προσωπικα αξιζει και οπως εχω δηλωσει στο παρελθον δεν παιρνω ξανα woled πανελ.

Τωρα το allienware στα 1200 ειναι πιο value for money.

8 minutes ago, firepc said:

οκ

Γενικά πάντως και σε άλλα βίντεο το έχω δει το μωβ tint που έχουν τα μαύρα των qd-oled

Δεν σου ειπα εγω οτι δεν υπαρχει,αλλα για να δεις το μαυρο να γινεται μωβ πρεπει να χτυπαει την οθονη πολυ εντονο φως.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Οτι σου εγραψα παραπανω συν την τεραστια διαφορα σε ppi.

Για μενα προσωπικα αξιζει και οπως εχω δηλωσει στο παρελθον δεν παιρνω ξανα woled πανελ.

Τωρα το allienware στα 1200 ειναι πιο value for money.

καλά εγώ έχω 48άρα δε μπορώ να φανταστώ πως θα πήγαινα σε μικρότερη... απλά το αναφέρω και για τα παιδιά που λένε για τις τιμές, ότι υπάρχουν και αυτές οι επιλογές πολύ πιο vfm

Just now, Tambas91 said:

καλά εγώ έχω 48άρα δε μπορώ να φανταστώ πως θα πήγαινα σε μικρότερη... απλά το αναφέρω και για τα παιδιά που λένε για τις τιμές, ότι υπάρχουν και αυτές οι επιλογές πολύ πιο vfm

Ουτε εγω το φανταζομουνα αλλα τωρα πλεον δεν εχω προβλημα καθολου.

Ασε που τα μονιτορ ειναι πιο ξεκουραστα για τα ματια.

Τοσα χρονια με μεγαλες τηλεορασεις με εχουν κουρασει,απο το 2016 τις χρησιμοποιω σαν μονιτορ.. 

• Like 1

4 ώρες πριν, optimus prime είπε

Το εχει βγαλει το Πλαισιο για προ παραγγελια..

Εχω δυο ανοιχτες παραγγελιες τωρα,σκεφτομαι να τις αφησω ανοιχτες και οποιος το στειλει πρωτος..

Asus Monitor 32" ROG Swift OLED PG32UCDM | Plaisio

Πώς την παρήγγειλες με ανοιχτή παραγγελία αφού ζητάει πληρωμή με την ολοκλήρωσή της;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, Zus said:

Πώς την παρήγγειλες με ανοιχτή παραγγελία αφού ζητάει πληρωμή με την ολοκλήρωσή της;

Εννοoυσα οτι εχω πληρωσει και τις δυο παραγγελιες και τις ειχα αφησει ''ανοιχτες'' χωρις να ζητησω refund αλλα το σκεφτηκα ξανα επειδη την εχω πατησει στο παρελθον και εκανα cancel του Γερμανου..

Επεξ/σία από optimus prime

7 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Εννοoυσα οτι εχω πληρωσει και τις δυο παραγγελιες και τις ειχα αφησει ''ανοιχτες'' χωρις να ζητησω refund αλλα το σκεφτηκα ξανα επειδη την εχω πατησει στο παρελθον και εκανα cancel του Γερμανου..

Αυτό κατάλαβα και σκέφτηκα τί έχει κάνει ο τρελός, θα ζητάει refund και δεν θα του δίνουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, Zus said:

Αυτό κατάλαβα και σκέφτηκα τί έχει κάνει ο τρελός, θα ζητάει refund και δεν θα του δίνουν.

Zητησα απο τον Γερμανο πριν απο 2 ωρες,μου απαντησαν σχεδον αμεσως οτι θα μου τα βαλουν στην Paypal εντος τριων εργασιμων..

Επομενως αφου το Πλαισιο εχει βαλει το Asus 1500 εαν φερει το MSI πιστευω θα το βαλει 1350-1400..

Στα σκρουτζομαγαζα παιζει να ειναι 50-70 ευρω κατω απο Πλαισιο..

Επεξ/σία από optimus prime

2 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Zητησα απο τον Γερμανο πριν απο 2 ωρες,μου απαντησαν σχεδον αμεσως οτι θα μου τα βαλουν στην Paypal εντος τριων εργασιμων..

Επομενως αφου το Πλαισιο εχει βαλει το Asus 1500 εαν φερει το MSI πιστευω θα το βαλει 1350-1400..

Για 100€ - 150€ διαφορά πας ASUS χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι πολύ μικρή η διαφορά σε τέτοιο επίπεδο τιμής.

Just now, Zus said:

Για 100€ - 150€ διαφορά πας ASUS χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι πολύ μικρή η διαφορά σε τέτοιο επίπεδο τιμής.

Ε ναι αφου ηδη ειχα πληρωσει 1850 στον Γερμανο,δεν κολαγα στην τιμη..

Τωρα βγαινω και κερδισμενος κιολας 350 ευρω..

2 ώρες πριν, Tambas91 είπε

πάντως και τα 120 για το 99,9% του κόσμου είναι μια χαρά και σε single και σε multi games... τώρα αν είσαι κάνας competitive που βγάζεις λεφτά από αυτό ok να δώσεις και 2 χιλιάρικα να έχεις 500hz

Πάντως, δεν χρειάζεται να βγάζεις λεφτά για να καταλάβεις την διαφορά στα Hz. Από 120-240 βλέπεις πολύ μεγάλη διαφορά. Από 240 και πάνω, ναι, θέλει περισσότερη εξάσκηση.

4 ώρες πριν, Tambas91 είπε

ναι πάντα ήταν πιο τσιμπημένα, βεβαια εδώ μιλάμε για διαφορες τις τάξης των 600-700 ευρώ από ένα επίσης κορυφαίο panel... ο χώρος όντως είναι ένα θέμα εγώ βεβαια θα προτιμούσα να πάρω νέο γραφείο με λιγότερα και να κοτσάρω τη μεγαλύτερη οθόνη πάνω... :P 

Εδω περυσι τα καλα 32αρια Mimi led ειχαν 1200+ ευρω. Δεν ειναι μονο το μεγεθος του γραφειου ρε ,πιο πολυ ειναι η αποσταση και το φως που τρως στη μαπα απο την tv ,δεν ειναι το ιδιο ξεκουραστη με ενα μονιτορ. Προφανως για οποιον την παλευει πλεον αξιζει μια oled tv για μονιτορ αλλα εξαρταται παντα απο τα θελω μας. Αν δεν εβγαιναν glossy Oled και εγω μαλλον για Tv θα πηγαινα

2 ώρες πριν, Grisos είπε

Πάντως, δεν χρειάζεται να βγάζεις λεφτά για να καταλάβεις την διαφορά στα Hz. Από 120-240 βλέπεις πολύ μεγάλη διαφορά. Από 240 και πάνω, ναι, θέλει περισσότερη εξάσκηση.

δε μιλάω για το αν θα δεις διαφορα... λέω ότι για το 99% του κόσμου που θα μπει να παίξει με τα φιλαράκια του (fortnite,lol,apex,cod κτλπ) δε θα του κάνει καμια διαφορα 120 με 240 ή περισσότερα (για να δώσει μια περιουσια για τόσα hz)... αν τώρα είναι κάνας streamer που με αυτό τον τρόπο βγάζει το ψωμί του ή competitive player εκεί προφανώς μιλάμε για άλλη κατηγορια

50 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Δεν ειναι μονο το μεγεθος του γραφειου ρε ,πιο πολυ ειναι η αποσταση και το φως που τρως στη μαπα απο την tv ,δεν ειναι το ιδιο ξεκουραστη με ενα μονιτορ. Προφανως για οποιον την παλευει πλεον αξιζει μια oled tv για μονιτορ αλλα εξαρταται παντα απο τα θελω μας. Αν δεν εβγαιναν glossy Oled και εγω μαλλον για Tv θα πηγαινα

έχει λειτουργία ξεκούρασης ματιών (που φτιάχνει τα χρώματα) ρίχνεις και λίγο το brightness... εγώ τουλάχιστον άμα τη χρησιμοποιώ πολλές ώρες έτσι τη δουλεύω, αν τη βάλω στα τέρματα με HDR προφανώς θα μου βγάλει τα μάτια μετά από καμια ώρα

το glossy γιατί δε σου αρέσει ρε συ? εγώ το θεωρώ must πάντως.. στο μονο που υστερεί είναι οι αντανακλάσεις αλλα δε ξέρω δίνει τελείως άλλη αίσθηση πολύ πιο premium panel το glossy

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Tambas91 είπε

δε μιλάω για το αν θα δεις διαφορα... λέω ότι για το 99% του κόσμου που θα μπει να παίξει με τα φιλαράκια του (fortnite,lol,apex,cod κτλπ) δε θα του κάνει καμια διαφορα 120 με 240 ή περισσότερα (για να δώσει μια περιουσια για τόσα hz)... αν τώρα είναι κάνας streamer που με αυτό τον τρόπο βγάζει το ψωμί του ή competitive player εκεί προφανώς μιλάμε για άλλη κατηγορια

έχει λειτουργία ξεκούρασης ματιών (που φτιάχνει τα χρώματα) ρίχνεις και λίγο το brightness... εγώ τουλάχιστον άμα τη χρησιμοποιώ πολλές ώρες έτσι τη δουλεύω, αν τη βάλω στα τέρματα με HDR προφανώς θα μου βγάλει τα μάτια μετά από καμια ώρα

το glossy γιατί δε σου αρέσει ρε συ? εγώ το θεωρώ must πάντως.. στο μονο που υστερεί είναι οι αντανακλάσεις αλλα δε ξέρω δίνει τελείως άλλη αίσθηση πολύ πιο premium panel το glossy

Αν δεν εβγαιναν glossy oled monitors θα επαιρνα tv που ειναι glossy, αυτο εννοω

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1

13 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Αν δεν εβγαιναν glossy oled monitors θα επαιρνα tv που ειναι glossy, αυτο εννοω

Α οκ τώρα κατάλαβα συμφορουμιτη 

• Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...