Προς το περιεχόμενο

Gaming Monitors News/Comparison

Masma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, starmanwarz είπε

Το εφαγα το bait, που το θυμηθηκαν αυτο τωρα, δεν εχει καταργηθει?

ελα μου ντε ευτυχως που το εβαλες εσυ γιατι θα εμπαινα και θα τικαρα τα oled και θα μου εβγαζε διπλα (3) και θα πεταγα απο τη χαρα μου και μετα θα ετρωγα την πικρα :lol:

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 minutes ago, akoinonitos said:

ελα μου ντε ευτυχως που το εβαλες εσυ γιατι θα εμπαινα και θα τικαρα τα oled και θα μου εβγαζε διπλα (3) και θα πεταγα απο τη χαρα μου και μετα θα ετρωγα την πικρα :lol:

Ακριβως ετσι την πατησα 😛

• Haha 1

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
  • Το θέμα έχει ενεργοποιηθεί και πάλι
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εχει βγαλει το Πλαισιο για προ παραγγελια..

Εχω δυο ανοιχτες παραγγελιες τωρα,σκεφτομαι να τις αφησω ανοιχτες και οποιος το στειλει πρωτος..

Asus Monitor 32" ROG Swift OLED PG32UCDM | Plaisio

Επεξ/σία από optimus prime

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, firepc said:

να ρωτήσω κάτι, 32αρα 2Κ μιλάμε για σκραπίδι?

27 ιντσες για 2κ,στις 32 θα ειναι πολυ soft η εικονα λογω χαμηλου ratio ppi/αναλυσης..

• Like 1
  • Thanks 1

41 λεπτά πριν, firepc είπε

να ρωτήσω κάτι, 32αρα 2Κ μιλάμε για σκραπίδι?

Θα συμφωνησω στα 1440 πας για 27αρα. Αν θελεις 32αρα ψιλομονοδρομος το 4κ.

• Like 2

εν το μεταξύ αυτές τις τιμές πως τις δικαιολογούν ρε παιδιά? όταν με λιγότερο από 1000 μπορείς απλά να πάρεις τη c3 στις 42 ίντσες?

LG Smart Τηλεόραση 42" 4K UHD OLED OLED42C32LA HDR (2022) | Skroutz.gr

2 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

εν το μεταξύ αυτές τις τιμές πως τις δικαιολογούν ρε παιδιά? όταν με λιγότερο από 1000 μπορείς απλά να πάρεις τη c3 στις 42 ίντσες?

βάζουνε 1 τρις χερτζ πάνω

Λες και είναι αυτό που ζητάει ο κόσμος...

1 λεπτό πριν, Tambas91 είπε

Ε παντα τα μονιτορς δεν ηταν πιο ακριβα απο τις tv? Επισης θεωρω οτι δεν τους βολευει ολους τοσο μεγαλο μεγεθος οποτε αναγκαζονται και τα σκανε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

43 minutes ago, Tambas91 said:

Θα σου πω γιατι εχω την C2 στις 48 ιντσες την οποια την χρησιμοποιουσα σαν μονιτορ για αρκετους μηνες.

Εχει χαμηλοτερη φωτεινοτητα σε Sdr και η διαφορα πιστεψε με ειναι παραπανω απο αισθητη.

Σε Hdr τωρα εχει peak φωτεινοτητα γυρω στα 750-800 nits οπου παλι η διαφορα ειναι αισθητη στα specular highlights.

Tα χρωματα στα qd oled ειναι πιο φωτεινα με αποτελεσμα να εχεις ενα HDR φαντασμαγορικο σε σχεση με τα woled οπου η εικονα φαινεται πιο ''ξεθωριασμενη'' λογω του λευκου sub pixel.

Η διαφορα στο colour gamut φαινεται και εδω με τα qd oled να υπερτερουν..

Το αποτελεσμα ειναι οτι απο τοτε που πηρα το allienware δεν χρησιμοποιω την C2 σαν μονιτορ πλεον παρολο που εχω πεσει στην αναλυση και ουτε ψηνομαι να παρω ξανα στο μελλον.

Και πριν μου πεις για την c3 που ειναι νεο μοντελο θα σου πω οτι οι διαφορες τους -c2 με c3- ειναι ελαχιστες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Tα χρωματα στα qd oled ειναι πιο φωτεινα

ναι αλλά το μαύρο τους είναι μωβ...

Δες στο 11.26 σε σχέση με μια woled

Επεξ/σία από firepc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 minutes ago, firepc said:

ναι αλλά το μαύρο του είναι μωβ...

Δες στο 11.26 σε σχέση με μια woled

Τι να δω ρε φιλαρακι αφου εχω στο δωματιο μου 2 LG oleds και το allienware και μπορω να δω τις διαφορες τους.

Ισχυει αυτο αλλα σε ενα δωματιο το οποιο ειναι παρα πολυ φωτεινο..

Εγω επειδη δεν εχω πολυ φως στο δωματιο και εχω και λαμπες philips hue οπου μπορω να κοντρολαρω την φωτεινοτητα τους και το χρωμα τους δεν εχω προβλημα.

Ακομα και τωρα που σου γραφω απο το allienware μερα μεσημερι το μαυρο ειναι πισσα..

Για οποιον δεν με πιστευει εδω μια φωτο που τραβηξα τωρα..

Στην αντανακλαση της 48αρας φαινεται το allienware στο αλλο γραφειο./

Στην αλλη φωτο ειναι το μαυρο του allienware μερα μεσημερι στο δωματιο μου..

20240309_130414.jpg

20240309_134004.jpg

8 λεπτά πριν, firepc είπε

βάζουνε 1 τρις χερτζ πάνω

Λες και είναι αυτό που ζητάει ο κόσμος...

πάντως και τα 120 για το 99,9% του κόσμου είναι μια χαρά και σε single και σε multi games... τώρα αν είσαι κάνας competitive που βγάζεις λεφτά από αυτό ok να δώσεις και 2 χιλιάρικα να έχεις 500hz

9 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ε παντα τα μονιτορς δεν ηταν πιο ακριβα απο τις tv? Επισης θεωρω οτι δεν τους βολευει ολους τοσο μεγαλο μεγεθος οποτε αναγκαζονται και τα σκανε. 

ναι πάντα ήταν πιο τσιμπημένα, βεβαια εδώ μιλάμε για διαφορες τις τάξης των 600-700 ευρώ από ένα επίσης κορυφαίο panel... ο χώρος όντως είναι ένα θέμα εγώ βεβαια θα προτιμούσα να πάρω νέο γραφείο με λιγότερα και να κοτσάρω τη μεγαλύτερη οθόνη πάνω... :P 

6 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Θα σου πω γιατι εχω την C2 στις 48 ιντσες την οποια την χρησιμοποιουσα σαν μονιτορ για αρκετους μηνες.

Εχει χαμηλοτερη φωτεινοτητα σε Sdr και η διαφορα πιστεψε με ειναι παραπανω απο αισθητη.

Σε Hdr τωρα εχει peak φωτεινοτητα γυρω στα 750-800 nits οπου παλι η διαφορα ειναι αισθητη στα specular highlights.

Tα χρωματα στα qd oled ειναι πιο φωτεινα με αποτελεσμα να εχεις ενα HDR φαντασμαγορικο σε σχεση με τα woled.

Το αποτελεσμα ειναι οτι απο τοτε που πηρα το allienware δεν εχω χρησιμοποιησει την C2 σαν μονιτορ πλεον παρολο που εχω πεσει στην αναλυση.

Και πριν μου πεις για την c3 που ειναι νεο μοντελο θα σου πω οτι οι διαφορες τους ειναι ελαχιστες.

μαζί σου δε λέω ότι αναγκαστικά είναι καλύτερο σε όλα το C3, προφανώς κάπου κερδίζει το ένα κάπου το άλλο. το θέμα είναι τα 700 που ζητάνε παραπάνω αξίζουν σε σχέση με το c3?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...