Zus Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, optimus prime είπε Μπερδευτηκα δες την απαντηση μου ξανα γιατι την αλλαξα.. Εσενα και γρατζουνισμενο να σου ερθει η να εχει και καποιο αλλο ελαττωμα στα πα....... σου εισαι. Αρκει να το βρεις εκει στο χιλιαρικο.. Δεν με παρακολουθείς και με στεναχωρείς. Στις 28/2/2024 στις 8:25 ΜΜ, Zus είπε Αδερφέ, αν εγώ δώσω 1.200€ για gaming monitor και μου έρθει γρατζουνισμένο, όχι απλά θα απαιτήσω αλλαγή, αλλά θα πρέπει να μου δώσουν και κανένα κουτί Alienware για να ξεπλυθούν από την οργή μου. 🤬 Τα χιλιάρικα δεν φυτρώνουν στα δέντρα. Ακριβότερη οθόνη ever στα 400 € αυτή που έχω τώρα. Το 1.000άρικο για οθόνη είναι μεγάλη υπέρβαση και αν έχει έστω και κόλλα από τη ζελατίνα πάνω, πάει πίσω σούμπιτη. Επεξ/σία 4 Μαρτίου από Zus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, optimus prime είπε Νμζ οτι σTο βιντεο φαινεται καθαρα οτι δεν υπαρχει καν σαν επιλογη στο control panel. Εγω στο aqdm ειμαι με 10 bit 240hz μεσω dp και ενεργοποιω κανονικοτητα DLDSR. Αυτος στο video εχει dp ,το hdmi δεν εχει dsc γιαυτο και μπορει να παιξει με dldsr ,απλα αυτος προσπαθει να ριξει τα hz για να απενεργοποιηθει το dsc στο dp αλλα και παλι δεν του ανοιγει το dldsr. Επεξ/σία 4 Μαρτίου από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, akoinonitos said: Αυτος στο video εχει dp ,το hdmi δεν εχει dsc γιαυτο και μπορει να παιξει με dldsr ,απλα αυτος προσπαθει να ριξει τα hz για να απενεργοποιηθει το dsc στο dp αλλα και παλι δεν του ανοιγει το dldsr. Δεν καταλαβαινεις και πολυ καλα Αγγλικα εχω προσεξει. Σου λεει οτι το εχει σε hdmi και δεν του εμφανιζει το DLDSR γιατι χρειαζεται full bandwith 48αρι ενω στην ουσια ειναι μαπα το καρπουζι. Επισης λεει οτι δεν μπορει ουτε απο dp γιατι η Dell δεν σε αφηνει να απενεργοποιησεις το DSC..... There are 2x DisplayPort 1.4 connections which is fine to power the 1440p @ 360Hz from a PC. Dell advertise an HDMI 2.1 port, but then go on to say that it’s TMDS bandwidth which is the bandwidth from the older HDMI 2.0 generation. We’ll talk about the games console support later on, but we would not consider this a real HDMI 2.1 port at all – it’s an HDMI 2.0 in disguise. We’re not fans of that marketing approach to be honest as we discussed in depth in our article here. The 360Hz refresh rate is only supported over the DisplayPort connections, since Dell have opted to only use older HDMI 2.0 bandwidth on the HDMI port – despite confusingly and misleadingly naming it “HDMI 2.1”. This means you can only get up to 144Hz refresh rate over HDMI, which is a shame as some people may have potentially wanted to use the HDMI connection from their modern graphics cards. With 2x DisplayPort connections available though that should be fine, even if you want to connect two systems to the screen. The HDMI port can then be used for external devices like a games console. https://tftcentral.co.uk/reviews/dell-alienware-aw2725df Επεξ/σία 4 Μαρτίου από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, optimus prime είπε Δεν καταλαβαινεις και πολυ καλα Αγγλικα εχω προσεξει. Σου λεει οτι το εχει σε hdmi και δεν του εμφανιζει το DLDSR γιατι χρειαζεται full bandwith 48αρι ενω στην ουσια ειναι μαπα το καρπουζι. There are 2x DisplayPort 1.4 connections which is fine to power the 1440p @ 360Hz from a PC. Dell advertise an HDMI 2.1 port, but then go on to say that it’s TMDS bandwidth which is the bandwidth from the older HDMI 2.0 generation. We’ll talk about the games console support later on, but we would not consider this a real HDMI 2.1 port at all – it’s an HDMI 2.0 in disguise. We’re not fans of that marketing approach to be honest as we discussed in depth in our article here. The 360Hz refresh rate is only supported over the DisplayPort connections, since Dell have opted to only use older HDMI 2.0 bandwidth on the HDMI port – despite confusingly and misleadingly naming it “HDMI 2.1”. This means you can only get up to 144Hz refresh rate over HDMI, which is a shame as some people may have potentially wanted to use the HDMI connection from their modern graphics cards. With 2x DisplayPort connections available though that should be fine, even if you want to connect two systems to the screen. The HDMI port can then be used for external devices like a games console. https://tftcentral.co.uk/reviews/dell-alienware-aw2725df Τι σχεση εχει αυτο με το dldsr? Μου εβαλες ενα βιντεο με ενα τυπα που προσπαθει να βαλει dldsr με dp συνδεση οχι με hdmi. Σου λεω οτι με dp δεν δουλευει το dldsr γιατι εχει dsc το dp και πως δουλευει μονο με hdmi που δεν εχει dsc. Τωρα τι σχεση εχει το οτι δεν ειναι full bandwidth το hdmi που κολλαει? Ουτε εσυ καταλαβαινεις πολυ καλα ελληνικα μου φαινεται Επεξ/σία 4 Μαρτίου από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 21 minutes ago, Zus said: Δεν με παρακολουθείς και με στεναχωρείς. Τα χιλιάρικα δεν φυτρώνουν στα δέντρα. Ακριβότερη οθόνη ever στα 400 € αυτή που έχω τώρα. Το 1.000άρικο για οθόνη είναι μεγάλη υπέρβαση και αν έχει έστω και κόλλα από τη ζελατίνα πάνω, πάει πίσω σούμπιτη. Oυτε εγω τα βρισκω στον δρομο,δουλευω και τα βγαζω.. 1 minute ago, akoinonitos said: Τι σχεση εχει αυτο με το dldsr? Μου εβαλες ενα βιντεο με ενα τυπα πιυ προσπαθει να βαλει dldsr με dp συνδεση οχι με hdmi. Σου λεω οτι με dp δεν δουλευει το dldsr γιατι εχει dsc το dp και πως δουλευει μονο με hdmi που δεν εχει dsc. Τωρα τι σχεση εχει το οτι δεν ειναι full bandwidth το hdmi που κολλαει? Ρε φιλαρακο τι δεν καταλαβαινεις.. Το μονιτορ δεν μπορει να κανει dldsr και δεν εχει hdmi 2.1 οπως διαφημιζει η Dell αλλα 2.0.. Επεξ/σία 4 Μαρτίου από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, optimus prime είπε Oυτε εγω τα βρισκω στον δρομο,δουλευω και τα βγαζω.. Ρε φιλαρακο τι δεν καταλαβαινεις.. Το μονιτορ δεν μπορει να κανει dldsr και δεν εχει hdmi 2.1 οπως διαφημιζει η Dell αλλα 2.0.. Το εχεις και το ξερεις γτ αυτοι που το εχουν αλλα γραφουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2 minutes ago, akoinonitos said: Το εχεις και το ξερεις γτ αυτοι που το εχουν αλλα γραφουν https://tftcentral.co.uk/reviews/dell-alienware-aw2725df NVIDIA DSR / DLDSR support We also tested support for NVIDIA DSR / DLDSR which can sometimes work on monitors with DSC (Display Stream Compression), but not always. That could have been potentially useful here to upscale the input resolution up from 1440p to 4K to improve detail and clarity in games. We found that these technologies were not available on this screen when using the DisplayPort connection, even if you drop down to a lower refresh rate like 60Hz. There’s no option to disable DSC in the OSD menu either that could have made this available, albeit with more limited refresh rates. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, optimus prime είπε https://tftcentral.co.uk/reviews/dell-alienware-aw2725df NVIDIA DSR / DLDSR support We also tested support for NVIDIA DSR / DLDSR which can sometimes work on monitors with DSC (Display Stream Compression), but not always. That could have been potentially useful here to upscale the input resolution up from 1440p to 4K to improve detail and clarity in games. We found that these technologies were not available on this screen when using the DisplayPort connection, even if you drop down to a lower refresh rate like 60Hz. There’s no option to disable DSC in the OSD menu either that could have made this available, albeit with more limited refresh rates. Ρε αληθεια τωρα διαβαζεις τι γραφω? Ειπα το dldsr ΔΕΝ δουλευει με dp αλλα δουλευει με hdmi με τον περιορισμο των hz ,που βλεπεις να γραφουν το αντιθετο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 1 minute ago, akoinonitos said: Ρε αληθεια τωρα διαβαζεις τι γραφω? Ειπα το dldsr ΔΕΝ δουλευει με dp αλλα δουλευει με hdmi με τον περιορισμο των hz ,που βλεπεις να γραφουν το αντιθετο? Καλα παω να παιξω ενα game που κατεβασα τωρα γιατι δεν βγαζω ακρη μαζι σου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, optimus prime είπε Oυτε εγω τα βρισκω στον δρομο,δουλευω και τα βγαζω.. Εγώ δεν είπα ότι τα βρίσκεις στον δρόμο και μπράβο σου και μαγκιά σου. Απλά εγώ δεν γουστάρω αφενός να δώσω 2.000 για gaming monitor και αφετέρου να δώσω 1.000+ (μηνιάτικο μεικτό για κάποιους) και να μου έρθει σαπάκι. Απλά ελληνικά. Επεξ/σία 4 Μαρτίου από Zus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, CMOS_Z είπε https://www.exclusivestores.gr/products/detail/209-80-DEMSAW2725DF/dell-monitor-alienware-aw2725df-27-qhd-360hz-qd-oled-hdmi-dp-usb-c-height-adjustable-amd-freesync-3yearsw/ Διαθέσιμη για παραγγελία με παράδοση από 4 έως 7 ημέρες. Κοντοζυγώνει και η 32" θαρρώ... Επεξ/σία 5 Μαρτίου από Zus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Zus είπε Διαθέσιμη για παραγγελία με παράδοση από 4 έως 7 ημέρες. Κοντοζυγώνει και η 32" θαρρώ... Δεν ειναι διαθεσιμη για παραγγελια ,δεν μπορεις να την παραγγειλεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2 ώρες πριν, akoinonitos είπε Δεν ειναι διαθεσιμη για παραγγελια ,δεν μπορεις να την παραγγειλεις Έχεις δίκαιο, με παραπλάνησε το 4-7 μέρες παράδοση… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 13 λεπτά πριν, Zus είπε Έχεις δίκαιο, με παραπλάνησε το 4-7 μέρες παράδοση… ναι ειναι λιγο μλκια ,τι το εβαλαν αφου δεν μπορεις να το παραγγειλεις δεν ξερω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου Ετσι κανουν παντα οταν ξερουν οτι θα εχουν παραλαβη.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα