optimus prime Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Το Αsus ειναι καλυτερο,εγω αυτο το συμπερασμα εχω βγαλει μετα και απο αυτο το βιντεο.. Επεξ/σία 29 Φεβρουαρίου από optimus prime 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Zus είπε Δεν έχω χρόνο να δω 32 λεπτά βίντεο. Τί λέει; Να την πάρουμε; Οχι κατι το καινουριο αν εχεις δει review απο ολα τα monitors ,οι διαφορες ειναι κυριως στην κυρτοτητα ,την τιμη και τα features ,ως προς την εικονα δεν υπαρχουν τρανταχτες διαφορες αφου το ιδιο πανελ φορανε ολα. Σαν overall καλυτερη για τα δικα του γουστα θεωρει την asus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 30 minutes ago, akoinonitos said: Οχι κατι το καινουριο αν εχεις δει review απο ολα τα monitors ,οι διαφορες ειναι κυριως στην κυρτοτητα ,την τιμη και τα features ,ως προς την εικονα δεν υπαρχουν τρανταχτες διαφορες αφου το ιδιο πανελ φορανε ολα. Σαν overall καλυτερη για τα δικα του γουστα θεωρει την asus. Δεν ειδες οτι εχουν ριξει την φωτεινοτητα στο allienware? Αντι για 250 nits fullscreen σε sdr πιανει 200-210,μονο σε ενα mode του διατηρει την φωτεινοτητα στα 250. Εαν δεν βγαλουν firmware μεσα στον Μαρτη να απενεργοποιεις το logo brightness με βλεπω να καταληγω στο Asus.. Επεξ/σία 29 Φεβρουαρίου από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, optimus prime είπε Δεν ειδες οτι εχουν ριξει την φωτεινοτητα στο allienware? Αντι για 250 nits fullscreen σε sdr πιανει 200-210,μονο σε ενα mode του διατηρει την φωτεινοτητα στα 250. Εαν δεν βγαλουν firmware μεσα στον Μαρτη να απενεργοποιεις το logo brightness με βλεπω να καταληγω στο Asus.. Βαζεις το creator αν θες παραπανω φωτεινοτητα οταν υπαρχει στατικο logo ,προσωπικα δεν με ενοχλει αυτο ,καλυτερα για περισσοτερη προστασια του πανελ. Επεξ/σία 29 Φεβρουαρίου από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 9 minutes ago, akoinonitos said: Βαζεις το creator αν θες παραπανω φωτεινοτητα οταν υπαρχει στατικο logo ,προσωπικα δεν με ενοχλει αυτο ,καλυτερα για περισσοτερη προστασια του πανελ. Οχι φιλε παντα θα υπαρχει στατικο logo και παντα η οθονη θα μενει στα 200.. Εγω ηδη θεωρω τα 250 οριακα στο 3423dw για πιο κατω ουτε να το συζητησω.. Προστασια τα πανελ εχουν,δεν προκειται να παθουν κατι εαν εσυ σαν χρηστης εισαι προσεκτικος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 15 λεπτά πριν, optimus prime είπε Οχι φιλε παντα θα υπαρχει στατικο logo και παντα η οθονη θα μενει στα 200.. Εγω ηδη θεωρω τα 250 οριακα στο 3423dw για πιο κατω ουτε να το συζητησω.. Προστασια τα πανελ εχουν,δεν προκειται να παθουν κατι εαν εσυ σαν χρηστης εισαι προσεκτικος. Ε πας σε asus η msi ,προσωπικα θα θα βαλω creators mode και θα φτιαξω τις ρυθμισεις μου εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου https://www.alternate.de/MSI/MPG-321URXDE-QD-OLED-Gaming-Monitor/html/product/100037361?sug=mpg 321 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CMOS_Z Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, optimus prime είπε Οχι φιλε παντα θα υπαρχει στατικο logo και παντα η οθονη θα μενει στα 200.. Εγω ηδη θεωρω τα 250 οριακα στο 3423dw για πιο κατω ουτε να το συζητησω.. Προστασια τα πανελ εχουν,δεν προκειται να παθουν κατι εαν εσυ σαν χρηστης εισαι προσεκτικος. Έτσι είναι.. Το θέμα με το Brightness που πέφτει και θέλει restart ή να πας χειροκίνητα το έφτιαξαν τελικά ή ακόμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 5 minutes ago, CMOS_Z said: Έτσι είναι.. Το θέμα με το Brightness που πέφτει και θέλει restart ή να πας χειροκίνητα το έφτιαξαν τελικά ή ακόμα; Σε ποιο μονιτορ αναφερεσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CMOS_Z Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 49 λεπτά πριν, optimus prime είπε Σε ποιο μονιτορ αναφερεσαι? Στο aw3225qf. Έχει/είχε ένα bug που μείωνε το brightness χωρίς λόγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 21 minutes ago, CMOS_Z said: Στο aw3225qf. Έχει/είχε ένα bug που μείωνε το brightness χωρίς λόγο. Αυτο δεν το εχω συναντησει μεχρι τωρα να το αναφερει καποιος. Αυτο που ισχυει ειναι οτι σκοπιμα η Dell ρυθμισε την οθονη ετσι ωστε να φαινεται στα τεστ των reviewers οτι διατηρει 250 nits ενω στην ουσια σε 100% παραθυρο ντιμαρει στα 200-210 nits σε ολα τα sdr modes εκτος απο το creator srgb. Tο ιδιο εχει κανει και στο 27αρι.. Επεξ/σία 1 Μαρτίου από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CMOS_Z Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 33 λεπτά πριν, optimus prime είπε Αυτο δεν το εχω συναντησει μεχρι τωρα να το αναφερει καποιος. Αυτο που ισχυει ειναι οτι σκοπιμα η Dell ρυθμισε την οθονη ετσι ωστε να φαινεται στα τεστ των reviewers οτι διατηρει 250 nits ενω στην ουσια σε 100% παραθυρο ντιμαρει στα 200-210 nits σε ολα τα sdr modes εκτος απο το creator srgb. Tο ιδιο εχει κανει και στο 27αρι.. https://www.reddit.com/r/OLED_Gaming/s/9TLClykyUJ Στο rtings πάντως έγραφε πως κρατάει 250 σε 100% πάντως, θα τα ξαναδώ γιατί δεν έχω πολύ χρόνο τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, CMOS_Z said: https://www.reddit.com/r/OLED_Gaming/s/9TLClykyUJ Στο rtings πάντως έγραφε πως κρατάει 250 σε 100% πάντως, θα τα ξαναδώ γιατί δεν έχω πολύ χρόνο τώρα. Την πατησαν και αυτοι προφανως γιατι στο τεστ οπως εδειξε ο τυπος στο βιντεο σε ολους 250 θα δειχνει οτι βγαζει. Οπως το εκανε αυτος ομως σωστα με real scenario και το επιβαιβεωνει και ο Hurdware Unboxed τα πραγματα φαινονται να ειναι διαφορετικα. Επεξ/σία 1 Μαρτίου από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grisos Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 15 ώρες πριν, akoinonitos είπε https://www.alternate.de/MSI/MPG-321URXDE-QD-OLED-Gaming-Monitor/html/product/100037361?sug=mpg 321 Για κλάματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Grisos είπε Για κλάματα! Ολοι κραζουν δεν γινεται αμερικη να εχει 900 δολαρια και οπουδηποτε αλλου να εχει μεχρι και 600 πανω Επεξ/σία 1 Μαρτίου από akoinonitos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα