Προς το περιεχόμενο

Gaming Monitors News/Comparison

Masma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Νεότερη ενημέρωση από exclusive stores για 3225 QF παραλαβή τέλη Μαρτίου και προπαραγγελίες εντός του πρώτου δεκαημέρου του Μαρτίου. 

Για τιμή, τσιμουδιά ακόμα...

• Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eγω το παρηγγειλα απο Dell France,μεχρι 15 Μαρτη μου γραφει οτι θα το εχω εαν εγκρινουν την συναλλαγη βεβαια...

Aκυρο,δεν στελνει εκτος Γαλλιας φαινεται..

Επεξ/σία από optimus prime

45 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Eγω το παρηγγειλα απο Dell France,μεχρι 15 Μαρτη μου γραφει οτι θα το εχω εαν εγκρινουν την συναλλαγη βεβαια...

Aκυρο,δεν στελνει εκτος Γαλλιας φαινεται..

κανενα dell store δεν στελνει εκτος χωρας ,προσπαθησα και εγω 

1 hour ago, akoinonitos said:

κανενα dell store δεν στελνει εκτος χωρας ,προσπαθησα και εγω 

Nαι ρε γαμωτο,με αφησε μπηκα paypal και οταν ολοκληρωσα αλλαξε την χωρα παραδοσης σε Γαλλια..

• Like 1

Τα δοκιμάσαμε αυτά από Γερμανία, φτάσαμε στο στάδιο πληρωμής με paypal και όταν βάλαμε διεύθυνση μας πέταξε στο exclusive store.

Τώρα ψάχνω μεταφορική. Δηλώνω διεύθυνση γραφείου τους στη Γερμανία, την στέλνουν εκεί και εκείνοι τη μεταφέρουν Ελλάδα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, Grisos είπε

Oι γρατσουνιες με προβληματιζουν η αληθεια ειναι, μηπως πρεπει να περιμενουνε κανα 2μηνο μπας και αλλαξουν τον τροπο πακεταρισματος ?

1 ώρα πριν, Zus είπε

Τα δοκιμάσαμε αυτά από Γερμανία, φτάσαμε στο στάδιο πληρωμής με paypal και όταν βάλαμε διεύθυνση μας πέταξε στο exclusive store.

Τώρα ψάχνω μεταφορική. Δηλώνω διεύθυνση γραφείου τους στη Γερμανία, την στέλνουν εκεί και εκείνοι τη μεταφέρουν Ελλάδα.

Γτ δεν το κανεις απο dell ιταλιας που ειναι και πιο κοντα?

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1

9 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Oι γρατσουνιες με προβληματιζουν η αληθεια ειναι, μηπως πρεπει να περιμενουνε κανα 2μηνο μπας και αλλαξουν τον τροπο πακεταρισματος ?

Αυτο ακριβώς. Δηλαδή είναι τραγικό και μπορούν να το λύσουν σχετικά εύκολα. Και έχουν υπάρξει πολλά περιστατικά απο reddit. Δηλαδή το Yes and No τα λέει όλα στο τέλος.

• Like 1

8 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Γτ δεν το κανεις απο dell ιταλιας που ειναι και πιο κοντα?

30€ ακριβότερη και το καράβι ενδεχομένως να αυξήσει και το κόστος της μεταφορικής.

Σε κάθε περίπτωση το θέμα με το πακετάρισμα και τις γρατζουνιές με έχει φρενάρει προς το παρόν.

Γιατί αν έρθει εδώ γρατζουνισμένη, σιγά μην πληρώσουν μεταφορικά από Ελλάδα για να την πάρουν πίσω...

Θα πρέπει να τη στείλω πίσω με την ίδια μεταφορική και να την παραλάβουν από τα γραφεία της. Μπλέξιμο... 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Εγώ δεν το άλλαξαν από την 3423dw, τώρα θα το αλλάξουν; 

Για όσους ψάχνετε τρόπο να φέρετε από έξω, δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Δεν θα τελειώσουν. Ας έρθει πρώτα oktabit να δούμε τιμές...

Επεξ/σία από CMOS_Z
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το καλο στο θεμα αυτο ειναι οτι δεν φαινονται οι γρατσουνιες απο οτι καταλαβα ,μονο σε σβηστο και απο κοντα τις παρατηρεις.

Σε λιγες μερες θα ξερουμε τιμες ,θεωρω οτι θα ειναι οπως στα υπολοιπα ευρωπαικα  dell stores  δεν βρισκω λογο να υπαρχει μεγαλη διαφορα αλλα ποτε δεν ξερεις 

Επεξ/σία από akoinonitos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Το καλο στο θεμα αυτο ειναι οτι δεν φαινονται οι γρατσουνιες απο οτι καταλαβα ,μονο σε σβηστο και απο κοντα τις παρατηρεις.

Αδερφέ, αν εγώ δώσω 1.200€ για gaming monitor και μου έρθει γρατζουνισμένο, όχι απλά θα απαιτήσω αλλαγή, αλλά θα πρέπει να μου δώσουν και κανένα κουτί Alienware για να ξεπλυθούν από την οργή μου. 🤬

Επεξ/σία από Zus
  • Like 1
  • Haha 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...