Προς το περιεχόμενο

Gaming Monitors News/Comparison

Masma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εντάξει παιδιά, συμβιβαζόμαστε και με τη 34’ widescreen όσοι δεν θέλουμε να σκάσουμε 1.500€ για monitor, όταν μάλιστα πριν μία εβδομάδα αγόραζες με λιγότερα 85άρα OLED από Πλαίσιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, Zus είπε

Εντάξει παιδιά, συμβιβαζόμαστε και με τη 34’ widescreen όσοι δεν θέλουμε να σκάσουμε 1.500€ για monitor, όταν μάλιστα πριν μία εβδομάδα αγόραζες με λιγότερα 85άρα OLED από Πλαίσιο.

Να αποκαλούμε συμβιβασμό εντος ή εκτός εισαγωγικών οθόνες του χιλιάρικου.. 

Κατανοείς την ειρωνεία ετσι;

Εν πάση περιπτώσει, για να κλείσω προσωπικά θεωρώ πως η 3225 θα έρθει αργά ή γρήγορα και στη χώρα μας και θα κοστίζει 1200 ευρω, όσο και στο εξωτερικό κοινως. Βαριά 1300 λόγω του υψηλότερου φπα.

Αν δεν,  υπάρχουν αρκετά oled monitor στην αγορά για να καλύψουν κάθε ανάγκη πλεον.. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, hurin είπε

Ρώτησα στην Dell στο Mall, δεν έχουν ιδέα 

Eιχα στειλει και εγω mail μου ειχαν πει μεσα στο Μαρτιο αλλα δεν ξερουν ποτε ακριβως .

Προσωπικα για το 3225qf μεχρι 1300 θα τα εδινα λογω κολληματος με την εμφανιση του ,αν ερθει πιο ακριβα θα παω στο 2725df ,MSI δεν παιρνω για κανενα λογο ,και η asus ειναι too much εμφανισιακα για τα γουστα μου. 

Δεν εμφανιζεται και τπτ απο μερια Lg ρε γαμωτο να δουμε και τα woled αν θα ερθουν με glossy coating

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1

3 hours ago, akoinonitos said:

Eιχα στειλει και εγω mail μου ειχαν πει μεσα στο Μαρτιο αλλα δεν ξερουν ποτε ακριβως .

Προσωπικα για το 3225qf μεχρι 1300 θα τα εδινα λογω κολληματος με την εμφανιση του ,αν ερθει πιο ακριβα θα παω στο 2725df ,MSI δεν παιρνω για κανενα λογο ,και η asus ειναι too much εμφανισιακα για τα γουστα μου. 

Δεν εμφανιζεται και τπτ απο μερια Lg ρε γαμωτο να δουμε και τα woled αν θα ερθουν με glossy coating

Οταν μιλαμε για τοσα χρηματα δεν θα κοιταζα προσωπικα woled πανελ..

Μονο qd oled...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, optimus prime είπε

Οταν μιλαμε για τοσα χρηματα δεν θα κοιταζα προσωπικα woled πανελ..

Μονο qd oled...

με βαση το review του rtings ειναι πιο ανθεκτικα στο burn in και δεν εχουν και θεμα με το φως ,κατα τα αλλα προτιμω τα πιο saturated χρωματα των qd.

Επεξ/σία από akoinonitos

Εμένα πάλι δεν μ' αρέσουν καθόλου τα κορεσμένα χρώματα, θέλω natural-like colors. Το σίγουρο είναι ότι τα HDR highlights φαίνονται πιο εντυπωσιακά σε QD-OLED λόγω των παραπάνω nits.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Εμένα πάλι δεν μ' αρέσουν καθόλου τα κορεσμένα χρώματα, θέλω natural-like colors. Το σίγουρο είναι ότι τα HDR highlights φαίνονται πιο εντυπωσιακά σε QD-OLED λόγω των παραπάνω nits.

Ε ειναι εντελως υποκειμενικα αυτα αναλογα με τα γουστα του καθενως, το θεμα ειναι αν θα ειναι glossy τα woled γιατι αν δεν ειναι ψιλοχανουν την αξια τους

Επεξ/σία από akoinonitos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 hours ago, akoinonitos said:

με βαση το review του rtings ειναι πιο ανθεκτικα στο burn in και δεν εχουν και θεμα με το φως ,κατα τα αλλα προτιμω τα πιο saturated χρωματα των qd.

Eγω βαση προσωπικης εμπειριας εχοντας και τα 2 πανελ και συγκρινοντας τα δεν προκειται να αγορασω ξανα woled εκτος και εαν κανουν καποια καινοτομια στο μελλον.

Τα χρωματα στα qd oled ειναι πιο φωτεινα και εαν ειναι καλιμπραρισμενα καλα φαινονται πιο φυσικα..

Βεβαια ειναι wide gamut και ειναι στην κριση του καθενα εαν το εκμεταλευτει αυτο.

Εγω προσωπικα δεν το κανω clamp,θελω οτι μπορει να μου δωσει να το δω.. 

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 2

2 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Ε ειναι εντελως υποκειμενικα αυτα αναλογα με τα γουστα του καθενως, το θεμα ειναι αν θα ειναι glossy τα woled γιατι αν δεν ειναι ψιλοχανουν την αξια τους

Και το semi-glossy στις qd-oled φοβερο δειχνει έχε υπόψη σου.

• Like 1

56 λεπτά πριν, kostiger είπε

Και το semi-glossy στις qd-oled φοβερο δειχνει έχε υπόψη σου.

Αν δεν με περιοριζε λιγο ο χωρος θα ειχα παρει ηδη το aw3423dwf και θα ειχα ξεμπερδεψει

• Like 2

Μωρέ με λίγη προσπάθεια το θέμα του χώρου θα το λύσεις.

Το γεγονός ότι είναι ultrawide, δηλαδή εντελώς ακατάλληλο για κάποια παιχνίδια και προγράμματα και το ότι πρέπει να συμβιβαστείς ανανγκαστικά με 2κ ανάλυση είναι που δεν λύνεται...

Στις 25/2/2024 στις 8:56 ΜΜ, Zus είπε

Μωρέ με λίγη προσπάθεια το θέμα του χώρου θα το λύσεις.

Το γεγονός ότι είναι ultrawide, δηλαδή εντελώς ακατάλληλο για κάποια παιχνίδια και προγράμματα και το ότι πρέπει να συμβιβαστείς ανανγκαστικά με 2κ ανάλυση είναι που δεν λύνεται...

Νταξει γουστα ειναι αυτα ,καποιοι την βρισκουν με τα ultrawide 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...