Armoral Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 11 λεπτά πριν, akoinonitos είπε προτιμω την σχεδιαστικη προσεγγιση της dell ,πολυ καγκουρικο για τα γουστα μου Στην κάρτα όμως το Rgb το ήθελες. 24 λεπτά πριν, optimus prime είπε Εγω το Allienware θα παρω που ειναι κυρτο και μαλλον θα ειναι και το πρωτο που θα ερθει στο Ελλαδισταν.. Σε κυρτό δεν ενδιαφέρομαι πλέον να δω κάτι. Πανέμορφα είναι σε σχέση με τα επίπεδα αλλά καλύτερη η θέαση στα τελευταία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Θα διαφωνήσω μαζί σου σαν κάτοχος ultrawide. Οταν παιζω σε επιπεδο μόνιτορ πλεον με χαλάει.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Armoral είπε Στην κάρτα όμως το Rgb το ήθελες. Σε κυρτό δεν ενδιαφέρομαι πλέον να δω κάτι. Πανέμορφα είναι σε σχέση με τα επίπεδα αλλά καλύτερη η θέαση στα τελευταία. Δεν την πηρα για το rgb αλλα γτ δεν ειναι απο καουτσουκ σαν τις φθηνες nv Στα σοβαρα θεματα τωρα , θεωρω οτι η κυρτωτητα του dell ειναι τοσο οσο για 32" αν ηταν παραπανω θα με χαλαγε και εμενα ,σε συγκριση με την 32αρα tv που ειχα για μονιτορ οπως το βλεπω το dell απο τα βιντεο μου φαινεται καλυτερο. Οσο ανεβαινεις σε ιντσες νομιζω η κυρτωτητα βοηθαει. Και η tv μου που ειναι κυρτη μου αρεσει πιο πολυ απο τις επιπεδες για να κατσω να παιξω Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grisos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 22 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Προσωπικα δεν μου αρεσουν τα πολλα μπλιμπλικια ,ουτε η βαση της μου αρεσει ,καθαρα υποκειμενικα ειναι αυτα ,αλλα η dell εχει ενα εξτρα χρονο εγγυηση για burn in και λογικα χαμηλοτερη τιμη Είπαμε το κανε και η ASUS 3 ετη. Το θέμα είναι ότι το MSRP είναι ήδη πιο πάνω και Ελλάδα θα έρθει ακόμα πιο πάνω. Συν του ότι εμπιστεύομαι περισσότερο support Alienware και θα έχει στρώσει στο κομμάτι fw μέχρι να έρθει. Άντε ένα review από Optimum για το Alienware θέλουμε τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 8 λεπτά πριν, Grisos είπε Είπαμε το κανε και η ASUS 3 ετη. Το θέμα είναι ότι το MSRP είναι ήδη πιο πάνω και Ελλάδα θα έρθει ακόμα πιο πάνω. Συν του ότι εμπιστεύομαι περισσότερο support Alienware και θα έχει στρώσει στο κομμάτι fw μέχρι να έρθει. Άντε ένα review από Optimum για το Alienware θέλουμε τώρα. Δεν ερχεται ο ατιμος ο Μαρτης με τπτ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Δεν ερχεται ο ατιμος ο Μαρτης με τπτ Σιγά μην πάρεις 4k oled monitor για να παίζεις με την 7800xt.:D Πάντως σχετικά με το θέμα της κυρτότητας μετά από καιρό σε κυρτή οθόνη, όταν πήγα σε flat είχα την αίσθηση ότι οι γραμμές ήταν καμπυλωτές προς τα πίσω. Πίκρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, Armoral είπε Σιγά μην πάρεις 4k oled monitor για να παίζεις με την 7800xt.:D Πάντως σχετικά με το θέμα της κυρτότητας μετά από καιρό σε κυρτή οθόνη, όταν πήγα σε flat είχα την αίσθηση ότι οι γραμμές ήταν καμπυλωτές προς τα πίσω. Πίκρα. θα παρω 7900xtx μετα ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 11 λεπτά πριν, akoinonitos είπε θα παρω 7900xtx μετα ρε 4080 super είπαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis123 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Σε σχέση με το Dell το Asus και το MSI έχουν κάποια δυνατή διαφορά εκτός του curve? Γιατί από ότι βλέπω έξω MSI, Asus είναι ποιο ακριβά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Eτοιμαζουν firmware για το θεμα με το Dolby Vision.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Αν ήταν φλατ θα το σκεφτόμουν, για curved δεν ψήνομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Ναι παιδια μην ψηνεστε για να προλαβω εγω κανα κομματι οταν ερθει,, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου https://videocardz.com/newz/msi-meg-321urx-4k-240hz-qd-oled-monitor-to-cost-950-at-launch 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δεν βλεπω να διαφημιζει Dolby Vision η MSI.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Υποστηρίζουν τα Windows Dolby Vision? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα