Προς το περιεχόμενο

Gaming Monitors News/Comparison

Masma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

προτιμω την σχεδιαστικη προσεγγιση της dell ,πολυ καγκουρικο για τα γουστα μου

Στην κάρτα όμως το Rgb το ήθελες.

24 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Εγω το Allienware θα παρω που ειναι κυρτο και μαλλον θα ειναι και το πρωτο που θα ερθει στο Ελλαδισταν..

Σε κυρτό δεν ενδιαφέρομαι πλέον να δω κάτι. Πανέμορφα είναι σε σχέση με τα επίπεδα αλλά καλύτερη η θέαση στα τελευταία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Armoral είπε

Στην κάρτα όμως το Rgb το ήθελες.

Σε κυρτό δεν ενδιαφέρομαι πλέον να δω κάτι. Πανέμορφα είναι σε σχέση με τα επίπεδα αλλά καλύτερη η θέαση στα τελευταία.

Δεν την πηρα για το rgb  αλλα γτ δεν ειναι απο καουτσουκ σαν τις φθηνες nv :P

Στα σοβαρα θεματα τωρα , θεωρω οτι η κυρτωτητα του dell ειναι τοσο οσο για 32" αν ηταν παραπανω θα με χαλαγε και εμενα ,σε συγκριση με την 32αρα tv που ειχα για μονιτορ οπως το βλεπω το dell απο τα βιντεο μου φαινεται καλυτερο. 

Οσο ανεβαινεις σε ιντσες νομιζω η κυρτωτητα βοηθαει.

Και η tv μου που ειναι κυρτη μου αρεσει πιο πολυ απο τις επιπεδες για να κατσω να παιξω 

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1

22 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Προσωπικα  δεν μου αρεσουν τα πολλα μπλιμπλικια ,ουτε η βαση της μου αρεσει ,καθαρα υποκειμενικα ειναι αυτα ,αλλα η dell εχει ενα εξτρα χρονο εγγυηση για  burn in  και λογικα χαμηλοτερη τιμη 

Είπαμε το κανε και η ASUS 3 ετη. Το θέμα είναι ότι το MSRP είναι ήδη πιο πάνω και Ελλάδα θα έρθει ακόμα πιο πάνω. Συν του ότι εμπιστεύομαι περισσότερο support Alienware και θα έχει στρώσει στο κομμάτι fw μέχρι να έρθει. Άντε ένα review από Optimum για το Alienware θέλουμε τώρα.

• Like 1

8 λεπτά πριν, Grisos είπε

Είπαμε το κανε και η ASUS 3 ετη. Το θέμα είναι ότι το MSRP είναι ήδη πιο πάνω και Ελλάδα θα έρθει ακόμα πιο πάνω. Συν του ότι εμπιστεύομαι περισσότερο support Alienware και θα έχει στρώσει στο κομμάτι fw μέχρι να έρθει. Άντε ένα review από Optimum για το Alienware θέλουμε τώρα.

Δεν ερχεται ο ατιμος ο Μαρτης με τπτ :lol:

• Like 1

1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

Δεν ερχεται ο ατιμος ο Μαρτης με τπτ :lol:

Σιγά μην πάρεις 4k oled monitor για να παίζεις με την 7800xt.:D

Πάντως σχετικά με το θέμα της κυρτότητας μετά από καιρό σε κυρτή οθόνη, όταν πήγα σε flat είχα την αίσθηση ότι οι γραμμές ήταν καμπυλωτές προς τα πίσω. Πίκρα.

1 λεπτό πριν, Armoral είπε

Σιγά μην πάρεις 4k oled monitor για να παίζεις με την 7800xt.:D

Πάντως σχετικά με το θέμα της κυρτότητας μετά από καιρό σε κυρτή οθόνη, όταν πήγα σε flat είχα την αίσθηση ότι οι γραμμές ήταν καμπυλωτές προς τα πίσω. Πίκρα.

θα παρω 7900xtx μετα ρε :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...