Grisos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Καλημέρες! Από την στιγμή που υπάρχει αντιπροσωπία στην Ελλάδα, δεν θα κολλούσα στα 150 ευρώ, ειδικά όταν έχω δώσει >1000 ευρώ. Επίσης η οθόνη είναι από τα προϊόντα που έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να την επιστρέψεις πίσω λόγω πληθώρας προβλημάτων. Ε, δεν θα ήθελα να έμπλεκα με επιστροφές Ευρώπη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plr77 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Zus είπε Για την Ultrawide που κοιτούσα από Amazon Γερμανίας ζητούσαν 160€... Δηλαδή σχεδόν όσο η τιμή με την οποία θα έρθει Ελλάδα. Νομίζω εκεί θα είμαστε, στα 1200€. Μακάρι να γίνει και κανένα θαύμα και να είναι στα 1.079€. Και παρατήρησα ότι έχουν διατηρήσει την Ultrawide σε ακριβότερη τιμή από Ελλάδα, ενώ περίμενα να πέσει. Προφανώς θεωρούν ότι θα συνεχίσει να έχει το δικό της κοινό. Βασικα τωρα που πατησα αν την δω γραφει 1119€ και ειναι απο σημερα διαθεσιμη πρωτη μερα κυκλοφοριας https://www.dell.com/de-de/shop/AW3225QF-monitor/apd/210-BLLV/monitors-monitor-accessories ναι αυτο που λες ισχυει στις οθονες ειμαστε σχετικα κοντα σε τιμες. Αν την παρεις απο Γερμανια θα μπορεις αν γινει οτιδηποτε να την αλλαξεις εδω Ελλαδα στο exclusivestore με την εγγυηση? 2 ώρες πριν, Grisos είπε Καλημέρες! Από την στιγμή που υπάρχει αντιπροσωπία στην Ελλάδα, δεν θα κολλούσα στα 150 ευρώ, ειδικά όταν έχω δώσει >1000 ευρώ. Επίσης η οθόνη είναι από τα προϊόντα που έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να την επιστρέψεις πίσω λόγω πληθώρας προβλημάτων. Ε, δεν θα ήθελα να έμπλεκα με επιστροφές Ευρώπη. δες λιγο την ερωτηση μου πιο πανω γνωριζεις? Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου από plr77 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 20 λεπτά πριν, plr77 είπε Βασικα τωρα που πατησα αν την δω γραφει 1119€ και ειναι απο σημερα διαθεσιμη πρωτη μερα κυκλοφοριας https://www.dell.com/de-de/shop/AW3225QF-monitor/apd/210-BLLV/monitors-monitor-accessories ναι αυτο που λες ισχυει στις οθονες ειμαστε σχετικα κοντα σε τιμες. Αν την παρεις απο Γερμανια θα μπορεις αν γινει οτιδηποτε να την αλλαξεις εδω Ελλαδα στο exclusivestore με την εγγυηση? δες λιγο την ερωτηση μου πιο πανω γνωριζεις? Η DELL έχει πανευρωπαική εγγυηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis123 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 26 λεπτά πριν, plr77 είπε Βασικα τωρα που πατησα αν την δω γραφει 1119€ και ειναι απο σημερα διαθεσιμη πρωτη μερα κυκλοφοριας https://www.dell.com/de-de/shop/AW3225QF-monitor/apd/210-BLLV/monitors-monitor-accessories ναι αυτο που λες ισχυει στις οθονες ειμαστε σχετικα κοντα σε τιμες. Αν την παρεις απο Γερμανια θα μπορεις αν γινει οτιδηποτε να την αλλαξεις εδω Ελλαδα στο exclusivestore με την εγγυηση? δες λιγο την ερωτηση μου πιο πανω γνωριζεις? Ναι κανονικά πρέπει να σε καλύψει εφόσον είναι αγορά ευρωπαϊκής Ένωσης, βέβαια ενα τηλ στην Dell Hellas γοα σιγουριά γιατί.... ελλαδισταν μπορεί να λένε μαιμουδιες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου https://videocardz.com/newz/asus-announces-2-year-warranty-for-oled-burn-in-issue-msi-pledging-3-year-warranty-for-oleds 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grisos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plr77 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) με +72 € σου δινει για 3 χρονια και αυτα αν θελει καποιος Προστασία από τυχαίες ζημιές και Keep Your Hard Drive προαιρετικά (μόνο για υπολογιστές) υποστήριξη υλικού με checkmark υπηρεσίας service checkmark επιτόπιες επισκευές - service μετά από απομακρυσμένη διάγνωση checkmark υπηρεσίας Παρακολούθηση και διαχείριση κρίσεων service checkmark Άμεση πρόσβαση σε μηχανικούς και τεχνικούς στην περιοχή service checkmark τεχνογνωσία λογισμικού και υλικού από μία μόνο πηγή Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου από plr77 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, plr77 είπε Βασικα τωρα που πατησα αν την δω γραφει 1119€ και ειναι απο σημερα διαθεσιμη πρωτη μερα κυκλοφοριας https://www.dell.com/de-de/shop/AW3225QF-monitor/apd/210-BLLV/monitors-monitor-accessories ναι αυτο που λες ισχυει στις οθονες ειμαστε σχετικα κοντα σε τιμες. Αν την παρεις απο Γερμανια θα μπορεις αν γινει οτιδηποτε να την αλλαξεις εδω Ελλαδα στο exclusivestore με την εγγυηση? Ρε τί λαμόγια είναι και οι Γερμανοί; Ανακοινώνουν τιμή 1.079€ και στο launching τη βαράνε 40€ πάνω; Μήπως τα 1.079€ ήταν για προπαραγγελία; Anyway, ας περιμένουμε να δούμε την τιμή που θα λανσαριστεί Ελλάδα, καθώς, 1.119€ + 160€ μεταφορικά, ανεβαίνει στο Θεό η τιμή με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται και σε όρους εγγύησης. Πάντως, επιμένω πως οποιαδήποτε τιμή πάνω από 1.200€ είναι dealbreaker και θα πρέπει να δούμε τις αντίστοιχες τιμές του ανταγωνισμού μετά. Μιλάμε για gaming monitor με συγκεκριμένο κοινό που μπορεί να διαθέσει τέτοιο ποσό για τη μούρλα του, μην τρελαθούμε κιόλας. Για εμένα το sweet spot είναι το 1.000άρικο, αλλά για τη συγκεκριμένη θα έκανα μία μικρή υπέρβαση. Οτιδήποτε πάνω από τα 200+ ξεφεύγει από τη μικρή υπέρβαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plr77 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 42 λεπτά πριν, Zus είπε Ρε τί λαμόγια είναι και οι Γερμανοί; Ανακοινώνουν τιμή 1.079€ και στο launching τη βαράνε 40€ πάνω; Μήπως τα 1.079€ ήταν για προπαραγγελία; Anyway, ας περιμένουμε να δούμε την τιμή που θα λανσαριστεί Ελλάδα, καθώς, 1.119€ + 160€ μεταφορικά, ανεβαίνει στο Θεό η τιμή με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται και σε όρους εγγύησης. Πάντως, επιμένω πως οποιαδήποτε τιμή πάνω από 1.200€ είναι dealbreaker και θα πρέπει να δούμε τις αντίστοιχες τιμές του ανταγωνισμού μετά. Μιλάμε για gaming monitor με συγκεκριμένο κοινό που μπορεί να διαθέσει τέτοιο ποσό για τη μούρλα του, μην τρελαθούμε κιόλας. Για εμένα το sweet spot είναι το 1.000άρικο, αλλά για τη συγκεκριμένη θα έκανα μία μικρή υπέρβαση. Οτιδήποτε πάνω από τα 200+ ξεφεύγει από τη μικρή υπέρβαση. Μπορεις αν εχεις κανενα να τη παρεις με τιμολογιο.Πληρωνεις κανονικα αρχικη τιμη και θα επιστραφει ο φορος μεσα στο χρονο αλλα θα παρει μηνες λογικα παρ ολα αυτα γλιτωνεις γυρω στα300 € σε αυτες τις τιμες που λεμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 6 λεπτά πριν, plr77 είπε Μπορεις αν εχεις κανενα να τη παρεις με τιμολογιο.Πληρωνεις κανονικα αρχικη τιμη και θα επιστραφει ο φορος μεσα στο χρονο αλλα θα παρει μηνες λογικα παρ ολα αυτα γλιτωνεις γυρω στα300 € σε αυτες τις τιμες που λεμε Θα είχε νόημα αν είχε απαλλαγή όπως συμβαίνει με τα laptop, τις κονσόλες και τα κινητά. Στα υπόλοιπα προϊόντα το ΦΠΑ απλώς εκπίπτει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plr77 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 6 λεπτά πριν, Zus είπε Θα είχε νόημα αν είχε απαλλαγή όπως συμβαίνει με τα laptop, τις κονσόλες και τα κινητά. Στα υπόλοιπα προϊόντα το ΦΠΑ απλώς εκπίπτει. παλι ομως τα παιρνεις πισω ουσιαστηκα αν κανει 1200 ευρω θα την παρεις 900+ απλα θα αργησει η επιστροφη.Δεν νομιζω να ειναι ασχημα να σου δωσουν 300 ευρω πισω μεσα στο χρονο χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, plr77 είπε παλι ομως τα παιρνεις πισω ουσιαστηκα αν κανει 1200 ευρω θα την παρεις 900+ απλα θα αργησει η επιστροφη.Δεν νομιζω να ειναι ασχημα να σου δωσουν 300 ευρω πισω μεσα στο χρονο χαχα Στη δική μου περίπτωση δεν έχει και πολύ νόημα. Έχω ήδη ένα πιστωτικό ΦΠΑ αρκετά υψηλό και δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να πουλήσω προϊόν, για να τιμολογηθεί και να τα πάρω πίσω. Anyway, είμαστε off topic. Πήρα exclusive stores και δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για ημερομηνία εισαγωγής στην Ελλάδα και φυσικά για τιμή... Νοις... Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου από Zus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grisos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Zus είπε Μιλάμε για gaming monitor με συγκεκριμένο κοινό που μπορεί να διαθέσει τέτοιο ποσό για τη μούρλα του, μην τρελαθούμε κιόλας. Μα αυτό που περιγράφεις ακριβώς εκμεταλλεύονται και βαράνε στο κεφάλι. Δλδ κάποιος που θα δώσει 1000 ευρώ για μονιτορ θα δωσει και 1200. Από και και πέρα η ASUS θα ναι σίγουρα κανά +200 στο launch. MSI και Giga ενδεχομένως να είναι κοντά στο 1000κο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Grisos είπε Μα αυτό που περιγράφεις ακριβώς εκμεταλλεύονται και βαράνε στο κεφάλι. Δλδ κάποιος που θα δώσει 1000 ευρώ για μονιτορ θα δωσει και 1200. Από και και πέρα η ASUS θα ναι σίγουρα κανά +200 στο launch. MSI και Giga ενδεχομένως να είναι κοντά στο 1000κο. Κοίταξε να δεις, εγώ έχω για τηλεόραση τη συγκεκριμένη την οποία αγόρασα το 2018 σε Black Friday, από Public αν θυμάμαι καλά, κοντά στα 1.300€. Το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι με την απόσταση από τον καναπέ χρειαζόμουν 65άρα αλλά δεν την έφτανα οικονομικά. Συνεπώς, αν είναι να δώσω πάνω από 1200€ για gaming monitor, αγοράζω 65άρα OLED tv και παίρνω την 55άρα και την καρφώνω στο γραφείο για gaming monitor. Δεν θα τους κάνω το χατήρι. 😜 Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου από Zus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grisos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, Zus είπε Κοίταξε να δεις, εγώ έχω για τηλεόραση τη συγκεκριμένη την οποία αγόρασα το 2018 σε Black Friday, από Public αν θυμάμαι καλά, κοντά στα 1.300€. Το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι με την απόσταση από τον καναπέ χρειαζόμουν 65άρα αλλά δεν την έφτανα οικονομικά. Συνεπώς, αν είναι να δώσω πάνω από 1200€ για gaming monitor, αγοράζω 65άρα OLED tv και παίρνω την 55άρα και την καρφώνω στο γραφείο για gaming monitor. Δεν θα τους κάνω το χατήρι. 😜 Ναι ρε συ, αλλά εδώ σκέψου συγκρίνεις ένα προϊόν που απευθύνεται πρακτικά στον οποιοδήποτε με ένα Gaming monitor που δεν απευθύνεται καν σε όλους τους gamers. Και μην ξεχνάμε ότι και τα πολλά Hz είναι ακόμα και σήμερα κάτι σαν ταμπού πόσο μάλλον σε 4k και σε OLED. Τέλος, για να ικανοποιήσει κάποιος τόσα Hz σε 4Κ βρίσκεται ήδη σε tier κάρτας, άρα και budget, 4080/90 ή 7900xtx. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα