Προς το περιεχόμενο

Gaming Monitors News/Comparison

Masma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εάν δεν έχεις κυρτή οθόνη ότι ultrawide ανάλυση να βάλεις σε επιπεδο πανελ δεν θα επιτυχείς το ίδιο immersion.

Μπορεί να βολεύει κάποιους σε ορισμένα προγράμματα αλλά για gaming δεν αξιζει..

Επεξ/σία από optimus prime
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 ώρες πριν, optimus prime είπε

Εάν δεν έχεις κυρτή οθόνη ότι ultrawide ανάλυση να βάλεις σε επιπεδο πανελ δεν θα επιτυχείς το ίδιο immersion.

Μπορεί να βολεύει κάποιους σε ορισμένα προγράμματα αλλά για gaming δεν αξιζει..

Ανάλογα την απόσταση. Την 34άρα την είχα πιο κοντά και ναι εκεί το curved ήταν must. Η 42άρα στο 1m περίπου όχι τόσο αλλά ναι καταλαβαίνω το point σου και εως ένα σημείο συμφωνώ. Αν κάτι μου λείπει στην 34άρα ήταν που την είχα στα μούτρα μου σχεδόν με καμπύλη. (Αλλά ήταν και 1440p και έπρεπε να παιχτεί μπαλίτσα με dldsr)

Όπως όλα δείχνουν οι MSI θα είναι πιο φθηνές. Βέβαια δεν γνωρίζουμε τίποτα για εγγύηση. Παρεμπιπτόντως, ρώτησα στο κατάστημα της DELL στο Mall και μου είπαν για Μάρτιο κυκλοφορία των Alienware.

• Like 1

Στις 17/1/2024 στις 1:13 ΜΜ, camel555 είπε

Κάτοχος εδώ και 1 χρόνο της LG 27GP850P-B. Σούπερ ευχαριστημένος, προερχόμενος από Dell S2721DGFA.

Να ρωτήσω κάτι, αυτα τα 2 μόνιτορ μοιράζονται το ίδιο πάνελ η κάνω λάθος. Υστερα για κάτι καλύτερο από την 27gp850p-b που πάμε μετά?

7 λεπτά πριν, johnmt2 είπε

Να ρωτήσω κάτι, αυτα τα 2 μόνιτορ μοιράζονται το ίδιο πάνελ η κάνω λάθος. Υστερα για κάτι καλύτερο από την 27gp850p-b που πάμε μετά?

Δεν το ξέρω εάν έχουν το ίδιο πάνελ αλλά χρωματικά το LG έχει μεγάλη διαφορά με το Dell (στο srgb ειδικά).

Εξαρτάται τι εννοείς με το καλύτερο. Εγώ θα κοίταγα σε oled αλλά όχι πριν βγουν πιο προσιτές επιλογές και χωρίς τους κινδύνους της τεχνολογίας ή έστω με 5 έτη εγγύηση που να καλύπτει τα πάντα όμως...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτησω κατι ειναι προτιμοτερο να παω στις qd oled 32 ''4K h 27'' 2K στις καινουργιες τις Alienware η στην παλια 2Κ 32αρα QD OLED την DW που εχει gsynψ ultimate .Οι καινουργιες δεν εχουν

Ειδα video που δειχνει οτι δε παιζει τοσο σημαντικο ρολο αλλα αν εχει καποιος εμπειρια επειδη εγω απο οθονες δεν εχω ας μου πει

Στις 28/1/2024 στις 12:33 ΜΜ, Grisos είπε

Όπως όλα δείχνουν οι MSI θα είναι πιο φθηνές. Βέβαια δεν γνωρίζουμε τίποτα για εγγύηση. Παρεμπιπτόντως, ρώτησα στο κατάστημα της DELL στο Mall και μου είπαν για Μάρτιο κυκλοφορία των Alienware.

Θα τις φερει κανενα σκρουτζομαγαζο 10 μερες νωριτερα και θα τις βαλει 500€ πανω κλασσικα οπως και με τα laptop.

ΕΠειδη εβλεπα απο περισυ qd oled alienware γενικα ολοι ακομα και  με καποιο θεμα να ειχε εγραφαν τα καλυτερα σχολια για το service της DELL.Οθονες ειναι πολυ επιφοβο γενικα και την καλυτερη να παρεις μπορει να πετυχεις ελατοματικο κομματι light bleeding οτιδηποτε οποτε χρειαζεται ισως και περισσοτερο απο αλλες συσκευες να υπαρχει ενα καλο service

Στις 18/1/2024 στις 11:00 ΠΜ, akoinonitos είπε

27inch 1440p for god's sake  :ph34r:

ειναι στα 240Hz qd oled οποτε η τιμη ειναι λογικη

Επεξ/σία από plr77

6 ώρες πριν, plr77 είπε

Να ρωτησω κατι ειναι προτιμοτερο να παω στις qd oled 32 ''4K h 27'' 2K στις καινουργιες τις Alienware η στην παλια 2Κ 32αρα QD OLED την DW που εχει gsynψ ultimate .Οι καινουργιες δεν εχουν

Ειδα video που δειχνει οτι δε παιζει τοσο σημαντικο ρολο αλλα αν εχει καποιος εμπειρια επειδη εγω απο οθονες δεν εχω ας μου πει

Θα τις φερει κανενα σκρουτζομαγαζο 10 μερες νωριτερα και θα τις βαλει 500€ πανω κλασσικα οπως και με τα laptop.

ΕΠειδη εβλεπα απο περισυ qd oled alienware γενικα ολοι ακομα και  με καποιο θεμα να ειχε εγραφαν τα καλυτερα σχολια για το service της DELL.Οθονες ειναι πολυ επιφοβο γενικα και την καλυτερη να παρεις μπορει να πετυχεις ελατοματικο κομματι light bleeding οτιδηποτε οποτε χρειαζεται ισως και περισσοτερο απο αλλες συσκευες να υπαρχει ενα καλο service

ειναι στα 240Hz qd oled οποτε η τιμη ειναι λογικη

+ οτι, αν είσαι Αθήνα πάντα, πετάγεσαι Mall για Support. Πάντως ναι είναι η μόνη που χωρίς ντροπές δίνει 3 χρόνια εγγύηση. Δηλαδή στο τέλος της ημέρας καλύτερα να πληρώσεις λίγο premium για να έχεις καλύτερη υποστήριξη.

26 λεπτά πριν, Grisos είπε

+ οτι, αν είσαι Αθήνα πάντα, πετάγεσαι Mall για Support. Πάντως ναι είναι η μόνη που χωρίς ντροπές δίνει 3 χρόνια εγγύηση. Δηλαδή στο τέλος της ημέρας καλύτερα να πληρώσεις λίγο premium για να έχεις καλύτερη υποστήριξη.

σε οθονες ναι επειδη εχουν την ιδια τιμη παντου οι συγκεκριμενες.Σε laptop -desktop δεν αξιζει alienware απο Ελλαδα ειναι πολυ πιο ακριβα απο τις κανονικες τιμες

Στις 3/2/2024 στις 5:50 ΜΜ, Grisos είπε

Και άλλο ένα super αναλυτικό για την 32αρα Alienware:

1200 δολάρια είπε ο τύπος; Αν έρθει Ελλάδα με 1200€ την έχω αγοράσει day one.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Zus είπε

1200 δολάρια είπε ο τύπος; Αν έρθει Ελλάδα με 1200€ την έχω αγοράσει day one.

https://www.dell.com/de-de/shop/gaming/sac/monitors/gaming-monitors

1079€ ηρθε στη Γερμανια.Οπως εχω πει καμια επααφη τιμες alienware Γερμανιας -Ελλαδας αλλα σε οθονες ειναι πολυ κοντα.Δε στελνει Ελλαδα μονο αν εχεις γνωστο και το σκεφτομαι πολυ και εγω για αγορα και εχω και ατομο εκει.

Υπαρχουν σιγουρα εταιριες που το παραλαμβανουν για εσενα και το στελνουν αλλα δε ξερω ποσο κοστιζει

Επεξ/σία από plr77

5 ώρες πριν, plr77 είπε

https://www.dell.com/de-de/shop/gaming/sac/monitors/gaming-monitors

1079€ ηρθε στη Γερμανια.Οπως εχω πει καμια επααφη τιμες alienware Γερμανιας -Ελλαδας αλλα σε οθονες ειναι πολυ κοντα.Δε στελνει Ελλαδα μονο αν εχεις γνωστο και το σκεφτομαι πολυ και εγω για αγορα και εχω και ατομο εκει.

Υπαρχουν σιγουρα εταιριες που το παραλαμβανουν για εσενα και το στελνουν αλλα δε ξερω ποσο κοστιζει

Για την Ultrawide που κοιτούσα από Amazon Γερμανίας ζητούσαν 160€...

Δηλαδή σχεδόν όσο η τιμή με την οποία θα έρθει Ελλάδα. Νομίζω εκεί θα είμαστε, στα 1200€. Μακάρι να γίνει και κανένα θαύμα και να είναι στα 1.079€.

Και παρατήρησα ότι έχουν διατηρήσει την Ultrawide σε ακριβότερη τιμή από Ελλάδα, ενώ περίμενα να πέσει. Προφανώς θεωρούν ότι θα συνεχίσει να έχει το δικό της κοινό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...