Προς το περιεχόμενο

Gaming Monitors News/Comparison

Masma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

17 ώρες πριν, optimus prime είπε

Όποιος είχε κάποτε gsync μόνιτορ με τσιπάκι μπορεί να καταλαβει την διαφορά με το compatible.

Εγώ από όλα τα μόνιτορ που εχω/είχα το aw3423dw και το aw2721d μου έχουν δώσει την καλύτερη smoothιλα...

ετσι ειναι οπως τα λες πρωην κατοχος ημουν  του AW2721D .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

27inch 1440p for god's sake  :ph34r:

Αφού ακόμη πουλιέται 900 το 27αρι OLED της LG , τι περιμένεις να το πουλήσουν φτηνότερα.τυχερος ήμουν πού το αγόρασα στην ουσία 500 Black Friday και όσοι λένε ότι είναι dimm προφανώς έχουν πρόβλημα στην όραση.

• Like 1

5 λεπτά πριν, ICE-T είπε

.... όσοι λένε ότι είναι dimm προφανώς έχουν πρόβλημα στην όραση.

Βεβαια αυτό επηρεάζεται άμεσα και σε μεγάλο βαθμό από το δωμάτιο στο οποίο βρίσκεται ο καθένας. Σε εμένα για παράδειγμα το γραφείο είναι σε δωμάτιο που την ημέρα το βαράει ήλιος/έχει αρκετό φως. Σε άλλο δωμάτιο στο ίδιο σπίτι, που βλέπει ακάλυπτο, δεν το βλέπει καθόλου ήλιος. Με το QD-OLED, ερχόμενος από TN, σχεδόν σίγουρα την ημέρα θα έχω ένα κάποιο θέμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Grisos είπε

Βεβαια αυτό επηρεάζεται άμεσα και σε μεγάλο βαθμό από το δωμάτιο στο οποίο βρίσκεται ο καθένας. Σε εμένα για παράδειγμα το γραφείο είναι σε δωμάτιο που την ημέρα το βαράει ήλιος/έχει αρκετό φως. Σε άλλο δωμάτιο στο ίδιο σπίτι, που βλέπει ακάλυπτο, δεν το βλέπει καθόλου ήλιος. Με το QD-OLED, ερχόμενος από TN, σχεδόν σίγουρα την ημέρα θα έχω ένα κάποιο θέμα.

εγώ που έχω φώς στην αριστερή μεριά στο δωμάτιο δεν έχω πρόβλημα, νομίζω όσοι το χρησιμοποιούν σε κονσόλα έχουν πρόβλημα γιατί δεν έχουν πολλές δυνατότητες ρυθμίσεις στα χρώματα και στα επίπεδα φωτεινότητας, τώρα αν έχεις φωτισμό από μπαλκόνι να πέφτει ακριβώς πάνω στο μόνιτορ, νομίζω και τηλεόραση να έχεις,είναι λογικό να έχεις πρόβλημα πόσο μάλλον σε OLED .

Επεξ/σία από ICE-T

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αν μπορώ πλέον από τις 42 ίντσες να πάω στις 32 και ειδικά σε curved από ότι βλέπω. Νομίζω η διαφορά θα είναι εμφανής.

@Psycho_Warhead και όποιος έχει 42 ιντσών OLED συμφωνείτε;

Επεξ/σία από Armoral

4 λεπτά πριν, Armoral είπε

Δεν ξέρω αν μπορώ πλέον από τις 42 ίντσες να πάω στις 32 και ειδικά σε curved από ότι βλέπω. Νομίζω η διαφορά θα είναι εμφανής.

Σεβομαι απολυτα την αποψη σας για τις 42αρες και σιγουρα θα εχετε τρομερη εμπειρια θεασης οσοι την χρησιμοποιειτε, προσωπικα για desktop χρηση σε 16:9 δεν θα πηγαινα πανω απο τη συγκεκριμενη που ποσταρες. 32/4κ το τελειο ppi..

Λογικα θα ειναι απολαυση και αυτη και προφανεστατα την προτιμω αναφανδον εναντι μιας 42αρας oled. 

Yπενθυμιστικα προς χαριν της συζητησης παιζω σε 65αρα Β9 στα 2 με 2.5 μετρα στο σαλονι και στην 3423 στο γραφειο στα 60-70 εκ...

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, kostiger είπε

Σεβομαι απολυτα την αποψη σας για τις 42αρες και σιγουρα θα εχετε τρομερη εμπειρια θεασης οσοι την χρησιμοποιειτε, προσωπικα για desktop χρηση σε 16:9 δεν θα πηγαινα πανω απο τη συγκεκριμενη που ποσταρες. 32/4κ το τελειο ppi..

Λογικα θα ειναι απολαυση και αυτη και προφανεστατα την προτιμω αναφανδον εναντι μιας 42αρας oled. 

Yπενθυμιστικα προς χαριν της συζητησης παιζω σε 65αρα Β9 στα 2 με 2.5 μετρα στο σαλονι και στην 3423 στο γραφειο στα 60-70 εκ...

Προβληματισμός είναι γιατί η αλήθεια είναι ότι για χρήση PC αν και είναι εντυπωσιακή η 42άρα και άλλη αίσθηση κι εγώ νομίζω ότι το 32 4k είναι το ιδανικό για να μη γυρίζεις το κεφάλι δεξιά αριστερά και για να μην το κουνάς πάνω κάτω.

Επεξ/σία από Armoral
  • Like 1

7 ώρες πριν, Armoral είπε

Προβληματισμός είναι γιατί η αλήθεια είναι ότι για χρήση PC αν και είναι εντυπωσιακή η 42άρα και άλλη αίσθηση κι εγώ νομίζω ότι το 32 4k είναι το ιδανικό για να μη γυρίζεις το κεφάλι δεξιά αριστερά και για να μην το κουνάς πάνω κάτω.

Εξαρτάται πάντα και πως παίζει κάποιος, gamepad ή keyboard/mouse, και τι παίζει, shooters sims κονσολοπαίχνιδα. Δλδ. και γω αν δεν είχαν το μικρόβιο για shooters only άντε και κανά 3rd person, και έπαιζα ραλάκια ποδοσφαιράκια με gamepad θα πήγαινα άνετα στις 42". Τώρα όμως ακόμα και το 32" οριακό ακούγεται αλλά ιδανικό για δουλεία.

13 ώρες πριν, Armoral είπε

Προβληματίστηκα και εγώ πριν πάω σε 42". Η αλήθεια είναι όμως ότι σου λύνει τα χέρια διότι σου δίνει επιλογές. Θες να δουλεύεις σε μικρότερο παράθυρο και να τη χωρίσεις σε ζώνες ώστε να μην χρειάζεσαο και δευτερο monitor;  Γίνεται. Σου λείπει η ultrawide εμπειρία σε κάποια παιχνίδια και θες να την μετατρέψεις με custom resolution χωρίς να χάσεις μέγεθος; Done. Δεν υπάρχει γυρισμός για μένα.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...