christakos07 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 14 λεπτά πριν, HateMe είπε Για να μην απαντάει, ήδη θα είναι στο πάτωμα και θα κλαίει. Δεν πειράζει. Κλέφτες θα γίνουν;
Predatorkill Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, christakos07 είπε Κλέφτες θα γίνουν; Γιατι τι αλλο ειναι τωρα;
Bitbit Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 αν δεν είναι τρολιά (με αυτά που βλέπω γύρω μου παίζει σοβαρά να μην είναι), χίλιες φορές να γεμίσουμε με τέτοιους κλέφτες παρά με "δανειολήπτες" σαν τον TS. Τον κλέφτη τον αντιμετωπίζεις, ο βλάκας είναι ανίκητος όμως 1
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 7 ώρες πριν, apsyxa είπε Ζητησα δανειο απο Τραπεζα στο εξωτεεικο. Μου ειπαν οτι η μεταφορα ξεκινησε την Παρασκευη σε ποσες μερες θα ολοκληρωθει; Και ποτε θα δω τα χρηματα στον λογαριασμο μου; Mπορεί να έρχεται οδικώς . Ελπίζω να μην πληρωσες πολλά. Βάλε και το λινκ αν θες.
christakos07 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Bitbit είπε αν δεν είναι τρολιά (με αυτά που βλέπω γύρω μου παίζει σοβαρά να μην είναι), χίλιες φορές να γεμίσουμε με τέτοιους κλέφτες παρά με "δανειολήπτες" σαν τον TS. Τον κλέφτη τον αντιμετωπίζεις, ο βλάκας είναι ανίκητος όμως Μεγάλη κουβέντα ανοίγουμε. Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα γενετήσιας βλακείας. Απλά υπάρχει ψηφιακός αναλφαβητισμός, ημιμάθεια και σε πολλές περιπτώσεις η ανάγκη σε κάνει να πιστεύεις σε φανταστικά πράγματα και πλάσματα.
archer100 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 7 ώρες πριν, apsyxa είπε Ζητησα δανειο απο Τραπεζα στο εξωτεεικο. Μου ειπαν οτι η μεταφορα ξεκινησε την Παρασκευη σε ποσες μερες θα ολοκληρωθει; Και ποτε θα δω τα χρηματα στον λογαριασμο μου; Για τι ποσο μιλαμε και ποια ηταν η διαδικασια;
Bitbit Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 24 λεπτά πριν, christakos07 είπε Μεγάλη κουβέντα ανοίγουμε. Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα γενετήσιας βλακείας. Απλά υπάρχει ψηφιακός αναλφαβητισμός, ημιμάθεια και σε πολλές περιπτώσεις η ανάγκη σε κάνει να πιστεύεις σε φανταστικά πράγματα και πλάσματα. Καλά ναι, ο απελπισμένος πιάνεται απ όπου βρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις