klainmein Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Προσωπικά ψάρωσα και στην αρχή νόμιζα ότι είχε αυτοκόλλητο στην οθόνη... Τέλειο είναι ρε παιδιά, το παρέλαβα χθες το πρωί! Επίσης, προτιμώ να μην έχει καθόλου φως ή ελάχιστο φως ακόμη και στο σκοτάδι, τα led μου χαλανε την paperlike αίσθηση! Να ρωτήσω λίγο, αυτό με το email που έστελνες σε προσωποποιημενη διεύθυνση το pdf και σου το εστελναν πίσω σε μορφή για το kindle ισχύει ακόμη; Γιατί έστειλα ένα και δεν πήρα απάντηση. 2
imvrios Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 8 λεπτά πριν, klainmein είπε αυτό με το email που έστελνες σε προσωποποιημενη διεύθυνση https://www.amazon.com/gp/sendtokindle/email Να πω και για το mailboxde ότι με χρέωσε 18€ για το Kindle Oasis (η φτηνότερη επιλογή). Περίμενα χαμηλότερα έχοντας υπόψιν τη χρέωση για το echo. Όμως είναι επαγγελματίες. Τελικά επέλεξα να μου το στείλουν με UPS (21€). 14:27 με ειδοποίησαν ότι το έκαναν ship. Τέσσερα λεπτά μετά πήρα email από την ίδια τη UPS με ειδοποίηση για παράδοση την 29η Οκτωβρίου.
klainmein Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Ναι το είδα αυτό και περίμενα απάντηση με αρχείο αλλά άνοιξα τώρα το Kindle και μου το εβγαλε άμεσα να το κάνω download στη συσκευή! Τέλειο!
afragorn Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, klainmein είπε Προσωπικά ψάρωσα και στην αρχή νόμιζα ότι είχε αυτοκόλλητο στην οθόνη... Τέλειο είναι ρε παιδιά, το παρέλαβα χθες το πρωί! Επίσης, προτιμώ να μην έχει καθόλου φως ή ελάχιστο φως ακόμη και στο σκοτάδι, τα led μου χαλανε την paperlike αίσθηση! Να ρωτήσω λίγο, αυτό με το email που έστελνες σε προσωποποιημενη διεύθυνση το pdf και σου το εστελναν πίσω σε μορφή για το kindle ισχύει ακόμη; Γιατί έστειλα ένα και δεν πήρα απάντηση. Καλορίζικο και σε εσένα! Εμένα δε ξέρω τι διάολο έχει πάθει και έχει κολλήσει το tracking και δε δίνει άλλες πληροφορίες μετά τις 16/10. Μου φαίνεται πως χάθηκε ή έχει παραπέσει πουθενά και πρέπει να αρχίσω να το κλαίω...
klainmein Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 9 λεπτά πριν, afragorn είπε Καλορίζικο και σε εσένα! Εμένα δε ξέρω τι διάολο έχει πάθει και έχει κολλήσει το tracking και δε δίνει άλλες πληροφορίες μετά τις 16/10. Μου φαίνεται πως χάθηκε ή έχει παραπέσει πουθενά και πρέπει να αρχίσω να το κλαίω... Στην ups μπήκες να δεις;
afragorn Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, klainmein είπε Στην ups μπήκες να δεις; Δεν εντοπίζει καν τον αριθμό αποστολής... Spoiler
klainmein Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Κάτσε, τον αριθμό που βλέπεις στο mail της amazon όπου κάνεις tracking, τον βάζεις και δεν σου το δείχνει; Σου γράφουν ότι θα παραδοθεί με ups και δεν το δείχνει καν; Μίλησες με amazon customers support?
afragorn Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 37 λεπτά πριν, klainmein είπε Κάτσε, τον αριθμό που βλέπεις στο mail της amazon όπου κάνεις tracking, τον βάζεις και δεν σου το δείχνει; Σου γράφουν ότι θα παραδοθεί με ups και δεν το δείχνει καν; Μίλησες με amazon customers support? Ακριβώς. Το βαζω στη ups και δεν το εμφανίζει καν. Έστειλα στην αμαζον και μου είπε να περιμένω μεχρι τις 27 που ειναι η ημερομηνία παράδοσης και αν δε το παραλαβω να ξανα μιλήσουμε. Είπαν πως θα επικοινωνήσουν με τη μεταφορική για να επισπεύσει τη παραδοση. Και καλά... 😅
imvrios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Για να το κλείσω και για τη mailboxde, είναι άψογοι. Παρέλαβα σήμερα με DHL το Echo Studio, 8 ημέρες από την αποστολή. Έγραφε ότι Ελλάδα θα το έπαιρνα από τα ΕΛΤΑ αλλά ήταν σα να είχα αγοράσει από το Banggood. Feucht, 5 ημέρες εκεί, χθες έφτασε Ελλάδα και σήμερα μου το έφερε η DHL. 1
klainmein Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Στις 23/10/2020 στις 5:57 ΜΜ, afragorn είπε Ακριβώς. Το βαζω στη ups και δεν το εμφανίζει καν. Έστειλα στην αμαζον και μου είπε να περιμένω μεχρι τις 27 που ειναι η ημερομηνία παράδοσης και αν δε το παραλαβω να ξανα μιλήσουμε. Είπαν πως θα επικοινωνήσουν με τη μεταφορική για να επισπεύσει τη παραδοση. Και καλά... 😅 Είχες κανένα νέο;
afragorn Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 11 λεπτά πριν, klainmein είπε Είχες κανένα νέο; Ρε! Μύρισες τα νύχια σου; Ξέρεις τι ήρθε πριν μισή ώρα με ΕΛΤΑ κούριερ;;;;;;;;;;;;;;;;;;😊😊 Spoiler Υ.Γ. Στο tracking, δεν υπήρξε καμία εξέλιξη ακόμα και σήμερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα