imvrios Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Στις 13/10/2020 στις 7:13 ΜΜ, kyanokranos είπε Πάντως στο Shipping Calculator του mailboxde.com, αν βαλεις σαν shipping dimensions τις διαστασεις του ίδιου του kindle (που δε θα ειναι οι πραγματικες shipping dimensions) βγαίνει στα 80€ το πιο φθηνό (χωρις καν insurance) πακέτο, μαζί με τα postage costs. Για μενα δε συμφερει η επιλογή αυτή. Δεν απευθύνεται ειδικά σε εσένα το μήνυμα, απλώς σε κάνω quote γιατί το συζητήσαμε. Μπορεί να βοηθήσει κάποιον από εσάς που θέλει να πάρει ένα Kindle ή ότιδήποτε άλλο που η Amazon δε στέλνει Ελλάδα: το Kindle δε μου το έχει κάνει ακόμα dispatch η Amazon αλλά μου έκανε dispatch το Amazon Echo Studio. Αυτό είναι 4,2 κιλά. Και η mailboxde με χρέωσε 22€ για να μου το στείλει ασφαλισμένο στην Ελλάδα με Deutsche Post Weltpaket . Κόστος που το βρίσκω πολύ πολύ normal. Και όπως ανέφερα δεν είναι μόνο το κόστος το κριτήριο. Είναι και η διέξοδος παραλαβής αντικειμένου που δεν αποστέλλεται στην Ελλάδα. Θα ενημερώσω και για το χρόνο παράδοσης και αν πάει κάτι στραβά. 1
big7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Και έγχρωμα βιβλία πχ που θα με έψηνε πολύ να διαβάζω για τη σχολή τα ανοίγει? Θα δείχνει απλά ασπρόμαυρες τις εικόνες πχ?
smpt Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Στις 14/10/2020 στις 9:21 ΠΜ, klainmein είπε Οποιοδήποτε βιβλίο υπάρχει σε ηλεκτρονική μορφή μπορείς να το στείλεις στην amazon με email και να σου έρθει πίσω στο format που θέλουν τα kindle ή να βρειε ένα προγραμμα πχ calibre και να τα κανεις εσύ. νομίζω όμως ότι δεν δουλεύουν τα ελληνικά
VasilisEEE Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 6 λεπτά πριν, smpt είπε νομίζω όμως ότι δεν δουλεύουν τα ελληνικά Εχώ το Paperwhite εδώ και 5 χρόνια. Μια χαρά δουλεύουν τα Ελληνικά, εγώ του φορτώνω βιβλία από το Calibre. 1
DownUNDERground Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, imvrios είπε Μπορεί να βοηθήσει κάποιον από εσάς που θέλει να πάρει ένα Kindle ή ότιδήποτε άλλο που η Amazon δε στέλνει Ελλάδα: το Kindle δε μου το έχει κάνει ακόμα dispatch η Amazon αλλά μου έκανε dispatch το Amazon Echo Studio. Αυτό είναι 4,2 κιλά. Και η mailboxde με χρέωσε 22€ για να μου το στείλει ασφαλισμένο στην Ελλάδα με Deutsche Post Weltpaket . Κόστος που το βρίσκω πολύ πολύ normal. Και όπως ανέφερα δεν είναι μόνο το κόστος το κριτήριο. Είναι και η διέξοδος παραλαβής αντικειμένου που δεν αποστέλλεται στην Ελλάδα. Θα ενημερώσω και για το χρόνο παράδοσης και αν πάει κάτι στραβά. Πιο οικονομική: https://www.eshopwedrop.gr/ Τιμοκατάλογος: https://www.eshopwedrop.gr/files/terms/ESWD_GR_-_Tariffs_Applicable_Beginnig_1st_of_Apr_2020-GR.pdf Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2020 από DownUNDERground 1
imvrios Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 15 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Πιο οικονομική: https://www.eshopwedrop.gr/ Τιμοκατάλογος: https://www.eshopwedrop.gr/files/terms/ESWD_GR_-_Tariffs_Applicable_Beginnig_1st_of_Apr_2020-GR.pdf Πράγματι είναι πιο φτηνή. Αλλά δεν υπάρχει καν στο Trustpilot. Ενώ η mailboxde υπάρχει και έχει πολύ υψηλή βαθμολογία. Δε ξέρω αν μπορώ να τους εμπιστευτώ.
DownUNDERground Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, imvrios είπε Πράγματι είναι πιο φτηνή. Αλλά δεν υπάρχει καν στο Trustpilot. Ενώ η mailboxde υπάρχει και έχει πολύ υψηλή βαθμολογία. Δε ξέρω αν μπορώ να τους εμπιστευτώ. Είναι δοκιμασμένοι.
afragorn Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Άμα παραλάβει κανείς, ας το πει, γιατί η δική μου παραγγελία μία εβδομάδα πήγαινε από facility σε facility μέχρι να φύγει τελικά τη Παρασκευή
whitesnake Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Τυχερός είσαι, εγώ όταν παρήγγειλα πριν μία εβδομάδα μου έδωσε ημερομηνία παράδοσης 9 Νοεμβρίου...
klainmein Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Εγώ υτο paperwhite το παρήγγειλα στις 13 και θα έρθει Δευτέρα λέει. Βέβαια Δευτέρα είναι κλειστά εδώ λόγω Αγίου Δημητρίου, επομένως Τρίτη λογικά. Ξεκίνησε από Αγγλία άλλαξε δύο facilities και μετά Ιταλία: Μιλάνο και Μπολόνια μέχρι Σάββατο ξημερώματα...Μάλλον κόλλησε covid από τα μέρη που πέρασε γιατί από το Σάββατο δεν έχω ενημέρωση...Ελπίζω να παραμείνει White και να μην ειναι τπτ χλωμό από την εξάντληση 😜
afragorn Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 10 λεπτά πριν, klainmein είπε Εγώ υτο paperwhite το παρήγγειλα στις 13 και θα έρθει Δευτέρα λέει. Βέβαια Δευτέρα είναι κλειστά εδώ λόγω Αγίου Δημητρίου, επομένως Τρίτη λογικά. Ξεκίνησε από Αγγλία άλλαξε δύο facilities και μετά Ιταλία: Μιλάνο και Μπολόνια μέχρι Σάββατο ξημερώματα...Μάλλον κόλλησε covid από τα μέρη που πέρασε γιατί από το Σάββατο δεν έχω ενημέρωση...Ελπίζω να παραμείνει White και να μην ειναι τπτ χλωμό από την εξάντληση 😜 Παναγία μου το γύρο της Ευρώπης θα κάνουν! Από Αγγλία τα πάνε Ιταλία; Με το πλοίο της γραμμής θα έρθουν; Καλού κακού να τα βουτήξουμε σε ένα κουβά αντισηπτικό πρώτα. Ευτυχώς είναι τα αδιάβροχα μοντέλα 😅
ThodorisZ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 10 ώρες πριν, klainmein είπε Εγώ υτο paperwhite το παρήγγειλα στις 13 και θα έρθει Δευτέρα λέει. Βέβαια Δευτέρα είναι κλειστά εδώ λόγω Αγίου Δημητρίου, επομένως Τρίτη λογικά. Ξεκίνησε από Αγγλία άλλαξε δύο facilities και μετά Ιταλία: Μιλάνο και Μπολόνια μέχρι Σάββατο ξημερώματα...Μάλλον κόλλησε covid από τα μέρη που πέρασε γιατί από το Σάββατο δεν έχω ενημέρωση...Ελπίζω να παραμείνει White και να μην ειναι τπτ χλωμό από την εξάντληση 😜 Και μένα έτσι ακριβώς, ίδια διαδρομή έκαναν..από Σάββατο έχει μείνει Μπολόνια. Με ημερομηνία παράδοσης την Παρασκευή το δικό μου 😛
klainmein Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, ThodorisZ είπε Και μένα έτσι ακριβώς, ίδια διαδρομή έκαναν..από Σάββατο έχει μείνει Μπολόνια. Με ημερομηνία παράδοσης την Παρασκευή το δικό μου 😛 Α, μεθαύριο;;; Με έφαγες μπαμπεσικα στη στροφή 😋 Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2020 από klainmein
afragorn Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Εγώ που το παρήγγειλα στις 12 πάντως έχει μείνει κολλημένο εδώ: Ποιά Μπολόνια και ποιο Μιλάνο μας λέτε; 😭
klainmein Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Εμένα σήμερα το πρωί 6:40 έφθασε Αθήνα στο final delivery station! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα