Axelq Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, klainmein είπε Ναι, αλλά δεν στέλνουν Ελλάδα αυτήν την έκδοση. Ξέχασα να προσθέσω την διευκρίνηση 😉 1
imvrios Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, klainmein είπε Όντως, δεν σε αφήνει και ας μην έχει special offers. 😕 Μπορείτε να φτιάξετε ένα λογαριασμό στο mailboxde.com . Θα σας δώσει διεύθυνση Γερμανίας, θα τα στέλνει εκεί το Amazon και θα σας τα προωθούν. edit: δε κρατήθηκα τελικά, πήρα ένα paper white με special offers στα 68€. Όπως τα υπολόγισα, με το κόστος για το package forwarding θα μου βγει φτηνότερα από τα 87€ του τίτλου. Θέλω να δω την πρόοδο που έχει κάνει το Kindle σε σύγκριση με το αρχαίο Kindle 3ης γενιάς με πληκτρολόγιο που έχω. Μια χαρά είναι και λειτουργεί ακόμα και έχει βγάλει τα λεφτά του με το παραπάνω. Ο μόνος λόγος που πήρα το Paperwhite είναι το φως. Το δικό μου δεν έχει. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2020 από imvrios 1
kyanokranos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, imvrios said: Μπορείτε να φτιάξετε ένα λογαριασμό στο mailboxde.com . Θα σας δώσει διεύθυνση Γερμανίας, θα τα στέλνει εκεί το Amazon και θα σας τα προωθούν. edit: δε κρατήθηκα τελικά, πήρα ένα paper white με special offers στα 68€. Όπως τα υπολόγισα, με το κόστος για το package forwarding θα μου βγει φτηνότερα από τα 87€ του τίτλου. Θέλω να δω την πρόοδο που έχει κάνει το Kindle σε σύγκριση με το αρχαίο Kindle 3ης γενιάς με πληκτρολόγιο που έχω. Μια χαρά είναι και λειτουργεί ακόμα και έχει βγάλει τα λεφτά του με το παραπάνω. Ο μόνος λόγος που πήρα το Paperwhite είναι το φως. Το δικό μου δεν έχει. Πάντως στο Shipping Calculator του mailboxde.com, αν βαλεις σαν shipping dimensions τις διαστασεις του ίδιου του kindle (που δε θα ειναι οι πραγματικες shipping dimensions) βγαίνει στα 80€ το πιο φθηνό (χωρις καν insurance) πακέτο, μαζί με τα postage costs. Για μενα δε συμφερει η επιλογή αυτή. Spoiler Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2020 από kyanokranos
imvrios Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 24 λεπτά πριν, kyanokranos είπε Πάντως στο Shipping Calculator του mailboxde.com, αν βαλεις σαν shipping dimensions τις διαστασεις του ίδιου του kindle (που δε θα ειναι οι πραγματικες shipping dimensions) βγαίνει στα 80€ το πιο φθηνό (χωρις καν insurance) πακέτο, μαζί με τα postage costs. Για μενα δε συμφερει η επιλογή αυτή. 76€ γιατί με παράδοση στη Γερμανία είναι και λίγο φτηνότερο το προϊόν. Ίσως λίγο παραπάνω αν διαφέρουν οι διαστάσεις. Και δε με ενοχλούν τα special offers γιατί είναι μόνο στην αρχική οθόνη. Έτσι κι αλλιώς είναι λίγο διαφορετικό γιατί πήρα μαζί και ένα fire tablet (87€, κλοπή) και ένα echo studio που δεν υπάρχει άλλος τρόπος να έλθουν Ελλάδα.
sveltos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Επειδή κάποιοι είμαστε λίγο άσχετοι με το σπορ αυτό, μπορούμε να αγοράζουμε ελληνικά βιβλία να τα διαβάζουμε εκεί? Και τι τιμές έχουν συνήθως? Συμφέρει σε σχέση με κανονικό βιβλίο? Ευχαριστώ.
klainmein Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Οποιοδήποτε βιβλίο υπάρχει σε ηλεκτρονική μορφή μπορείς να το στείλεις στην amazon με email και να σου έρθει πίσω στο format που θέλουν τα kindle ή να βρειε ένα προγραμμα πχ calibre και να τα κανεις εσύ. 1
imvrios Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, klainmein είπε Οποιοδήποτε βιβλίο υπάρχει σε ηλεκτρονική μορφή μπορείς να το στείλεις στην amazon με email και να σου έρθει πίσω στο format που θέλουν τα kindle ή να βρειε ένα προγραμμα πχ calibre και να τα κανεις εσύ. Τον ενδιαφέρουν αγορασμένα. Προσωπικά δε θα πρότεινα kindle για αγορασμένα ελληνικά ebooks. Όλα epub ή pdf με drm είναι. Μπορείς να το αφαιρέσεις αλλά δεν είναι να κάνεις αυτή τη δουλειά άμα έχεις δώσει χρήματα. @sveltos κάνε μία έρευνα πριν αγοράσεις. Παίρνεις μια ασπρόμαυρη οθόνη συγκεκριμένων διαστάσεων. Αυτό έχει επιπτώσεις στο τι μπορείς να διαβάσεις εκεί. Η ιδέα πάντως αυτή είναι. Στέλνεις / περνάς βιβλία στη στη συσκευή και τα διαβάζεις. Και για ανάγνωση είναι καλύτερη από tablet αρκεί να ξέρεις τι αγοράζεις και τι να περιμένεις. 2
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ποια η διαφορά του σε σχέση με ένα tablet ή ένα κινητό ρε παιδιά; e-books διαβάζω κάθε μέρα, αλλά ως τώρα δεν ασχολήθηκα με τέτοιου τύπου συσκευές. Τι περισσότερο προσφέρει αυτό; Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2020 από Ίων Δραγούμης
klainmein Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 20 λεπτά πριν, Ίων Δραγούμης είπε Ποια η διαφορά του σε σχέση με ένα tablet ή ένα κινητό ρε παιδιά; e-books διαβάζω κάθε μέρα, αλλά ως τώρα δεν ασχολήθηκα με τέτοιου τύπου συσκευές. Τι περισσότερο προσφέρει αυτό; Είναι πολύ πολύ πιο ξεκούραστο και φυσικά δεν έχει αυτή την αίσθηση που έχω εγώ ότι ό,τι διαβαζω ειναι κάτω απο ενα γυαλί, προσομοιάζει την αίσθηση που έχεις οταν διαβάζεις κανονικό βιβλίο, σαν αληθινή, χάρτινη σελίδα ένα πράγμα. Αν δεν το πιάσεις στα χέρια σου, δεν θα το καταλάβεις όσο περιγραφικός και να είμαι εγώ. 4 1
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Θα δω κάνα review για να δω αν θα μου δημιουργηθεί νέα "ανάγκη".. 😛
rofl Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 τα special οffers δεν δουλευουν ελλαδα ουτως η αλλως, και γιαυτο δεν στελνουν την εκδοση με special offers
Petrosmou Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Στο skroutz όμως το πουλάνε με special offers
afragorn Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 25 λεπτά πριν, Petrosmou είπε Στο skroutz όμως το πουλάνε με special offers Προμηθεύονται λογικά τις εκδόσεις με special offers που είναι φθηνότερες από τις κανονικές. 1
safer97 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Στις 14/10/2020 στις 10:38 ΠΜ, klainmein είπε Είναι πολύ πολύ πιο ξεκούραστο και φυσικά δεν έχει αυτή την αίσθηση που έχω εγώ ότι ό,τι διαβαζω ειναι κάτω απο ενα γυαλί, προσομοιάζει την αίσθηση που έχεις οταν διαβάζεις κανονικό βιβλίο, σαν αληθινή, χάρτινη σελίδα ένα πράγμα. Αν δεν το πιάσεις στα χέρια σου, δεν θα το καταλάβεις όσο περιγραφικός και να είμαι εγώ. Και να μην ξεχνάμε και τη διαφορά στην διάρκεια της μπαταρίας. Δεν υπάρχει σύγκριση καθώς στα e-book readers κρατανε για πολλές μέρες με μια φόρτιση.
klainmein Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 24 λεπτά πριν, safer97 είπε Και να μην ξεχνάμε και τη διαφορά στην διάρκεια της μπαταρίας. Δεν υπάρχει σύγκριση καθώς στα e-book readers κρατανε για πολλές μέρες με μια φόρτιση. Σωστό! 2-3 Εβδομάδες, όχι μέρες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα