Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Amazon Kindle Paperwhite Offer

Πρώτη φορά γράφω προσφορά, συγχωρέστε με αν έχω κάτι λάθος.

Prime member γίνεσαι δωρεάν για ένα μήνα, οπότε μπορεί να πάρει την προσφορά οποιοσδήποτε. 

Kindle Paperwhite | Waterproof, 6" High-Resolution Display, 8GB—with Special Offers—Black από Amazon Γερμανίας Χωρίς διαφημίσεις βγαίνει στα 87.72€ από 136.46€.

Βγαίνει στα €68.22 από €116.96 με διεύθυνση Γερμανίας με special offers. Τα special offers είναι στοχευμένες διαφημίσεις που εμφανίζονται όταν έχεις το Kindle κλειδωμένο. 

Το kids edition έχει επίσης φοβερή τιμή στα 53.59€ από 107.21€ (~ -50% δηλαδή) που δίνει cover + κυρίως 2-year Inclusive Warranty: If the device gets broken, we will replace it free of charge) αλλά θέλει διεύθυνση Γερμανίας πάλι. 

Τέλος το απλό kindle στα €58.47 και στέλνει Ελλάδα δωρεάν. (Βέβαια, αξίζουν τα ~25€ πάνω για το waterproof paperwhite που έχει και πολύ καλύτερο ppi).

Αν δεν ισχύει κάτι από τα παραπάνω ενημερώστε με. 

Επεξ/σία από klainmein
Διορθώσεις στο περιεχόμενο
  • Like 1
  • Thanks 3
  • Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημέρα, δεν το προχώρησα για να δω μέχρι τέλους αλλά λίγο πριν την πληρωμή βγάζει μήνυμα "Important: Please keep in mind that the Prime benefits are only available to customers in Germany and Austria". 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, για αυτο δεν με αφήνει να πάρω την έκδοση με διαφημίσεις ή το kids με 2years Inclusive Warranty, 1 χρόνο free content κλπ. Εμένα προχώρησε κανονικά στην αγορά του Paperwhite με 87.72€ με ελληνική διεύθυνση, ελληνική τράπεζα κλπ. 

Επεξ/σία από klainmein
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό μόνο τα 'δικά του' αρχεία διαβάζει? Σε pdf είναι οκ?

επίσης μπορείς να κρατήσεις καμία σημείωση ή να χρησιμοποιήσεις την οθόνη για κάτι άλλο?

Επεξ/σία από k_dinos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά το προχώρησα και πήρα και εγώ το paperwhite. Τέλεια τιμή... Το παιδικό δεν το στέλνουν Ελλάδα. Για τα αρχεία απλά χρησιμοποιείς πχ το calibre ή άλλο πρόγραμμα και τα μετατρέπεις σε mobi, azw3. Είναι πολύ καλό αλλά μόνο για να διαβάζεις βιβλία, όχι για σημειώσεις. Ευχαριστώ πολύ!! 

Υ.Γ. Απλά να μην ξεχάσετε να ακυρώσετε την αυτόματη ανανέωση του prime γιατί αλλιώς θα χρεωθείτε.

Επεξ/σία από BASILISP
  • Like 3
Δημοσ.

Καλημέρα, και εγώ παρήγγειλα ένα με την τιμή του τίτλου, και για όποιον ενδιαφέρεται για οικοσύστημα Alexa έχει πολυ καλες εκπτώσεις στα echo dot 3rd gen.

Ευχαριστούμε ts!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρότι έκανα το prime trial δε με αφήνει να στείλω το oasis (σε αντίθεση με το paperwhite) σε διεύθυνση ελληνική. Καμμιά ιδέα;

Επεξ/σία από gidi
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, gidi είπε

Παρότι έκανα το prime trial δε με αφήνει να στείλω το oasis (σε αντίθεση με το paperwhite) σε διεύθυνση ελληνική. Καμμιά ιδέα;

Όντως, δεν σε αφήνει και ας μην έχει special offers. 😕

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, gidi είπε

Κρίμα, δεν προχώρησα στο στάδιο της αγοράς, αλλά δεν υπήρχε καποια ένδειξη οτι δεν στέλνει Ελλαδα.

Δημοσ.

Καλησπέρα και απο εμένα. Εγώ πείρα αυτο https://www.amazon.de/dp/B07FQ4XCR1/ref=pe_3044161_519852831_TE_psd_dp_1 με τιμή 58,47 που είναι η απλή έκδοση και έβαλα για Ελλάδα κανονικά. Αν κατάλαβα καλά είναι η εκδοση χωρίς διαφημίσεις και αν κάνω λάθος να με διορθώσει κάποιος.

Τύπος Προσφοράς: Χωρίς ειδικές προσφορές. Όνομα ύφους: Χωρίς kindle απεριόριστο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

68€ κοστίζει με τα special offers, διαφημίσεις ουσιαστικά που μπορείς να βγάλεις με αυτόν τον τρόπο.

*Μόνο για κάτοικους Γερμανίας

Επεξ/σία από Axelq
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Axelq είπε

68€ κοστίζει με τα special offers, διαφημίσεις ουσιαστικά που μπορείς να βγάλεις με αυτόν τον τρόπο.

Ναι, αλλά δεν στέλνουν Ελλάδα αυτήν την έκδοση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...