Προς το περιεχόμενο

BASEUS MULIGHT DIGITAL DISPLAY POWERBANK 33W 30000MAH QUICK CHARGE 3.0 PD 3.0 White 27.90€ - Eshop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

BASEUS MULIGHT DIGITAL DISPLAY POWERBANK 33W 30000MAH QUICK CHARGE 3.0 PD 3.0 WHITE

https://www.e-shop.gr/baseus-mulight-digital-display-powerbank-33w-30000mah-quick-charge-30-pd-30-white-p-TEL.071384

Φτηνότερη τιμή στον skroutz: 43.85€

https://www.skroutz.gr/s/22288737/Baseus-Mulight-33W-30000mAh-Λευκό.html

Σίγουρα ο όγκος και το βάρος της είναι μεγάλο, αλλά πέραν αυτού θα ήθελα την γνώμη των ειδικότερων για το αν αξίζει σαν powerbank και σαν τιμή. 

Τεχνικά χαρακτηριστικά :

Συνδέσεις: 4x USB Type-A (έξοδος), 1x Type-C (έξοδος) 1x Micro-USB (είσοδος), 1x Type-C (είσοδος).

Χωρητικότητα μπαταρίας: 30000mAh/3.8V 114Wh.
 Ποσοστό μετατροπής ενέργειας: 75%.
 Τάση εισόδου: iP: 5V 2A Micro: 5V/2A 9V/2A 12V/1.5A Max. Type-C: 5V/2A 9V/2A 12V/1.5A Max.
 Τάση εξόδου: USB 1+2+3 5V/3A Max / USB4+Type-C: 5V/3A Max.
 Μέγιστο ρεύμα φόρτισης: 3A.

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, tazman75 είπε

BASEUS MULIGHT DIGITAL DISPLAY POWERBANK 33W 30000MAH QUICK CHARGE 3.0 PD 3.0 WHITE

https://www.e-shop.gr/baseus-mulight-digital-display-powerbank-33w-30000mah-quick-charge-30-pd-30-white-p-TEL.071384

Φτηνότερη τιμή στον skroutz: 43.85€

https://www.skroutz.gr/s/22288737/Baseus-Mulight-33W-30000mAh-Λευκό.html

Σίγουρα ο όγκος και το βάρος της είναι μεγάλο, αλλά πέραν αυτού θα ήθελα την γνώμη των ειδικότερων για το αν αξίζει σαν powerbank και σαν τιμή. 

Τεχνικά χαρακτηριστικά :

Συνδέσεις: 4x USB Type-A (έξοδος), 1x Type-C (έξοδος) 1x Micro-USB (είσοδος), 1x Type-C (είσοδος).

Χωρητικότητα μπαταρίας: 30000mAh/3.8V 114Wh.
 Ποσοστό μετατροπής ενέργειας: 75%.
 Τάση εισόδου: iP: 5V 2A Micro: 5V/2A 9V/2A 12V/1.5A Max. Type-C: 5V/2A 9V/2A 12V/1.5A Max.
 Τάση εξόδου: USB 1+2+3 5V/3A Max / USB4+Type-C: 5V/3A Max.
 Μέγιστο ρεύμα φόρτισης: 3A.

Στην τιμή που είναι αξίζει. 

Είναι από τις καλύτερες εταιρίες της Κίνας. Έχω χρησιμοποιήσει αρκετά προϊόντα. Όλα ήταν ποιοτικά. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Επιβεβαιώνω ότι προιόν έχω πάρει απο αυτήν την εταιρεία είναι πολύ καλό και έχω και στην κατοχή μου 2 powerbank απο αυτήν την εταιρεία και είναι πολύ καλά και τα 2.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, naimore είπε

και ποσες ωρες θα κανει να φορτισει το ιδιο αραγε;

πολλες ε;

10 ωρες λεει στην περιγραφή στο aliexpess 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα μπορει να φορτισει λαπτοπ με υποδοχη φορτισης type-c που λειτουργει στα 65 watt;

Ο φορτιστης, συγκεκριμενα, αναγραφει τα παρακατω που φαινονται στην εικονα. Το λαπτοπ ειναι το redmibook 16 ryzen edition (2020).

download2.png

Επεξ/σία από geiasass
Δημοσ.
28 minutes ago, foniki_melitzana said:

Λέει 33W, άρα φαντάζομαι όχι

Επίσης, έχετε υπ'όψιν ότι δεν μπαίνει σε αεροσκάφος αυτό το powerbank (είναι πάνω από το όριο των 100Wh)

ενδιαφερον.τα ελεγχουν αυτα?Ποτε δεν μου εχουν κοιταξει power bank 

Δημοσ.

Μπορειτε να τσεκαρετε το τροφοδοτικο της συσκευης σας, για να δειτε σε τι volts/amperes παιζει, κ μετα να δειτε αν υποστηριζει τον συγκεκριμενο συνδυασμο το power bank.

Εχω ενα αντιστοιχο baseus 45w/20000mah, κανενα παραπονο ειτε σε λαπτοπ, ειτε σε αλλες συσκευες.

Ωστοσο, αν δεν κανω λαθος, τα 30αρια power bank δεν μπαινουν σε καμπινα αεροπλανου (το οριο ειναι 26800 αν θυμαμαι καλα), οποτε οσοι το θελετε για ταξιδια, να το εχετε υποψιν.

Δημοσ.

Εγώ το παράγγειλα προχθές που έλεγε αναμένεται παραλαβή 12/10 .

Χθες ανανεώθηκε και έλεγε αναμένεται παραλαβή 13/10, καθώς και σήμερα το πρωί.

Μόλις το τσέκαρα τώρα , έγινε άμεσα διαθέσιμο οπότε λογικά όσοι παραγγείλαμε αύριο-μεθαύριο θα το εχουμε.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, foniki_melitzana είπε

Λέει 33W, άρα φαντάζομαι όχι

Επίσης, έχετε υπ'όψιν ότι δεν μπαίνει σε αεροσκάφος αυτό το powerbank (είναι πάνω από το όριο των 100Wh)

Οχι απαραίτητα. Και μενα το laptop 65watt δέχεται, αλλα και με φορτιστη των 30 watt ξεκινα να φορτιζει. Αργά εννοειται. Αν τα volt φτάνουν αυτά που ζητά ο κατασκευαστης, τότε ανοιγει την φορτίση και πέρνει οτι ζουμι μπορεί. Βεβαια αλλοι κατασκευαστες προηγουμενα χρόνια ειχαν κάνει τις type-c ιδιοτροπες στο ζήτημα αυτό, αλλα πλεον στα νεοτερα laptop δεν βλέπω θέμα.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, barman_ είπε

ενδιαφερον.τα ελεγχουν αυτα?Ποτε δεν μου εχουν κοιταξει power bank 

idk, αλλά αν το τσεκάρουν, μπορούν να μην σε αφήσουν να το πάρεις στο αεροπλάνο. Στο Βενιζέλος, μου σπάγανε τους όρχεις με τον έλεγχο στα φωτογραφικά (κάτι που δε μου κάνανε σε κανένα άλλο αεροδρόμιο απ'όσα έχω ταξιδέψει), οπότε ποτέ δεν ξέρεις ούτε ποια είναι η πολιτική, ούτε σε τι υπάλληλο θα πέσεις

4 λεπτά πριν, oletiras είπε

Οχι απαραίτητα. Και μενα το laptop 65watt δέχεται, αλλα και με φορτιστη των 30 watt ξεκινα να φορτιζει. Αργά εννοειται. Αν τα volt φτάνουν αυτά που ζητά ο κατασκευαστης, τότε ανοιγει την φορτίση και πέρνει οτι ζουμι μπορεί. Βεβαια αλλοι κατασκευαστες προηγουμενα χρόνια ειχαν κάνει τις type-c ιδιοτροπες στο ζήτημα αυτό, αλλα πλεον στα νεοτερα laptop δεν βλέπω θέμα.

ok, δεν ξέρω. Το δικό μου laptop (dell latitude 5570) δε δέχεται να φορτίσει με χαμηλότερη ισχύ από τα 65W

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...