manolis_oxiboskos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Παιδιά πήρα μια κάρτα gigabyte rtx 1660 super oc ενώ ελεγα να πάρω την gigabyte rtx 1660 supper gaming oc . Η διαφορά τους είναι 1 fan παραπάνω 2 αυτή που πήρα 3 η άλλη. Και σκέφτομαι αξίζει να την στείλω πίσω και να περιμενω 5-7 εργάσιμες για την αλλη + τα έξοδα αποστολής ή δεν θα δω σχεδόν καμία διαφορά
Τέρης Α. Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 17 λεπτά πριν, manolis_oxiboskos είπε ή δεν θα δω σχεδόν καμία διαφορά Για πόσο O.C. μιλάμε;
Sakiz105 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 27 λεπτά πριν, manolis_oxiboskos είπε Παιδιά πήρα μια κάρτα gigabyte rtx 1660 super oc ενώ ελεγα να πάρω την gigabyte rtx 1660 supper gaming oc . Η διαφορά τους είναι 1 fan παραπάνω 2 αυτή που πήρα 3 η άλλη. Και σκέφτομαι αξίζει να την στείλω πίσω και να περιμενω 5-7 εργάσιμες για την αλλη + τα έξοδα αποστολής ή δεν θα δω σχεδόν καμία διαφορά διαφορά δεν θα δεις σε κάρτα με 120tdp. Άσε που η 2fan είναι και πιο ήσυχη. Ωστόσο εγώ στην θέση σου θα την έστελνα πίσω επειδή μερικές φορές είναι καλύτερα να πάρεις αυτό που θες και ας είναι ίδιο μόνο και μόνο για peace of mind
manolis_oxiboskos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Μπα αμα κάποιος μου λέει ότι διαφορά δεν θα δω και ότι η αυτή που πήρα είναι πιο ήσυχη μια χαρά μου κάθεται φίλε μου απλά σκέφτομαι αν αξίζει τον κόπο και την ταλαιπωρία για το value που θα πάρω αν πάρω 22 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Για πόσο O.C. μιλάμε; Ετσι λέγεται από την συσκευασία δεν ξερω λεπτομέρειες 9 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε διαφορά δεν θα δεις σε κάρτα με 120tdp. Άσε που η 2fan είναι και πιο ήσυχη. Ωστόσο εγώ στην θέση σου θα την έστελνα πίσω επειδή μερικές φορές είναι καλύτερα να πάρεις αυτό που θες και ας είναι ίδιο μόνο και μόνο για peace of mind Μπα αμα κάποιος μου λέει ότι διαφορά δεν θα δω και ότι η αυτή που πήρα είναι πιο ήσυχη μια χαρά μου κάθεται φίλε μου απλά σκέφτομαι αν αξίζει τον κόπο και την ταλαιπωρία για το value που θα πάρω αν πάρω
Zengar Zombolt Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 παρε οποια ειναι φθηνότερη διαφορα δεν θα δεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα