Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά πήρα μια κάρτα gigabyte  rtx 1660 super oc ενώ ελεγα να πάρω την gigabyte rtx 1660 supper gaming oc . Η διαφορά τους είναι 1 fan παραπάνω 2 αυτή που πήρα 3 η άλλη. Και σκέφτομαι αξίζει να την στείλω πίσω και να περιμενω 5-7 εργάσιμες για την αλλη + τα έξοδα αποστολής  ή δεν θα δω σχεδόν καμία διαφορά 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, manolis_oxiboskos είπε

Παιδιά πήρα μια κάρτα gigabyte  rtx 1660 super oc ενώ ελεγα να πάρω την gigabyte rtx 1660 supper gaming oc . Η διαφορά τους είναι 1 fan παραπάνω 2 αυτή που πήρα 3 η άλλη. Και σκέφτομαι αξίζει να την στείλω πίσω και να περιμενω 5-7 εργάσιμες για την αλλη + τα έξοδα αποστολής  ή δεν θα δω σχεδόν καμία διαφορά 

διαφορά δεν θα δεις σε κάρτα με 120tdp. Άσε που η 2fan είναι και πιο ήσυχη. 

Ωστόσο εγώ στην θέση σου θα την έστελνα πίσω επειδή μερικές φορές είναι καλύτερα να πάρεις αυτό που θες και ας είναι ίδιο μόνο και μόνο για peace of mind

Δημοσ.

Μπα αμα κάποιος μου λέει ότι διαφορά δεν θα δω και ότι η αυτή που πήρα είναι πιο ήσυχη μια χαρά μου κάθεται φίλε μου απλά σκέφτομαι αν αξίζει τον κόπο και την ταλαιπωρία για το value που θα πάρω αν πάρω 

22 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Για πόσο O.C. μιλάμε;

Ετσι λέγεται από την συσκευασία δεν ξερω λεπτομέρειες 

9 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

διαφορά δεν θα δεις σε κάρτα με 120tdp. Άσε που η 2fan είναι και πιο ήσυχη. 

Ωστόσο εγώ στην θέση σου θα την έστελνα πίσω επειδή μερικές φορές είναι καλύτερα να πάρεις αυτό που θες και ας είναι ίδιο μόνο και μόνο για peace of mind

Μπα αμα κάποιος μου λέει ότι διαφορά δεν θα δω και ότι η αυτή που πήρα είναι πιο ήσυχη μια χαρά μου κάθεται φίλε μου απλά σκέφτομαι αν αξίζει τον κόπο και την ταλαιπωρία για το value που θα πάρω αν πάρω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...