Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tribes of Europa

Βλέπω post apocalyptic λέω επιτέλους, όμως για αλλη μία φορά κατώτερο των προσδοκιών.

Σαν κεντρική ιδέα είναι καλή, το budget χαμηλό, αλλά όχι σε σημείο που γίνεται γελοίο και κάποια στοιχεία mad max που του δίνει πόντους.

Εκεί που όμως είναι απαράδεκτα ντροπιαστικό είναι στο σενάριο. Απόλυτα προβλέψιμο. Δεν έχει αφήσει κλισέ για κλισέ. Τα τρία γουρουνάκια και η κοκκινοσκουφίτσα είχαν περισσότερο σασπένς. Ουσιαστικά μαντεύεις από την αρχή του κάθε επεισοδίου τι θα γίνει σε τέτοιο βαθμό που λες δεν μπορεί να είναι αλήθεια.

Επίσης η μουσική epic fail συν ότι με το ζόρι προσπαθούν να περάσουν teen drama ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

Μόνο έξι επεισόδια, αφήνει υπόσχέσεις για δεύτερη σεζόν, αλλά δεν το βλέπω.

6/10

Δημοσ.

It's A Sin

https://www.imdb.com/title/tt9140342/

Το angels in america, ειναι μια απο τις πιο αγαπημενες μου σειρες...το it's a sin ειναι παρεμφερες, χωρις τα σουρεαλ στοιχεια,  δεν φτανει αυτο το επιπεδο, ουτε εχει το ιδιο λαμπερο καστ. Ωστοσο ειναι αρκετα αξιολογο και αξιζει να το δεις. Προφανως μαζι  με αρκετα χαρτομαντηλα...

• Like 6
Δημοσ.
2 ώρες πριν, xavier είπε

It's A Sin

https://www.imdb.com/title/tt9140342/

Το angels in america, ειναι μια απο τις πιο αγαπημενες μου σειρες...το it's a sin ειναι παρεμφερες, χωρις τα σουρεαλ στοιχεια,  δεν φτανει αυτο το επιπεδο, ουτε εχει το ιδιο λαμπερο καστ. Ωστοσο ειναι αρκετα αξιολογο και αξιζει να το δεις. Προφανως μαζι  με αρκετα χαρτομαντηλα...

18 λεπτά πριν, speedy23 είπε

Εχω ακουσει και γω τα καλυτερα για τη σειρα αυτη

Ψάχνω να βρω χρόνο και αντοχή για να το δω... 

• Like 2
Δημοσ.

Το είδα το It's a Sin. Ναι σε γενικές γραμμές μου άρεσε, πρέπει να το δει κάποιος.

Τι δε μου άρεσε:

Spoiler

α.  Τρελλό και αχαλίνωτο σεξ. ΟΚ, υπάρχουν και άλλοι τρόποι να μας δώσει να καταλάβουμε ότι κάθε μέρα  άλλαζαν σύντροφο.

β. Όπου πήγαιναν, συναντούσαν και ένα γκέι. Στη δουλειά, για ψώνια, σε υπηρεσίες.

γ. Πολλή-πολλή ευτυχία και χιούμορ, ακόμα και αν ήταν πάρα πολύ δύσκολες οι καταστάσεις. Μακάρι να είναι έτσι.

Τι μου άρεσε:

Spoiler

α. Η κυνικότητα στη  συμπεριφορά από τις οικογένειες και τους γιατρούς. Λυπηρό μεν, αλλά πρέπει να το δούμε τι γινόταν τη δεκαετία '80. Και δεν ξέρω αν φταίει το Νησί και οι κάτοικοι.

β. Η γκετοποίηση που διαφαίνεται αφού αναγκάστηκαν να ζουν στο ίδιο σπίτι με άλλους γκέι (και λόγω των οικονομικών προβλημάτων).

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ωραίο το It's A Sin, το είδα κι εγώ.

Επίσης, είδα κι αυτό.

It's Okay Not To Be Okay

Πάρα πολύ καλό με τις ιδιαιτερότητες φυσικά της κορεάτικης κουλτούρας (το αναφέρω γιατί κάποιο δυσκολεύονται με αυτο το στυλ). Τα πρώτα επεισόδια δείχνουν για κάτι αρκετά ανάλαφρο, στη πορεία η σειρά αποκτά αρκετό βάθος και αγγίζει πολύ ευαίσθητα ζητήματα χωρίς να γίνεται καταθλιπτική (αντιθέτως διατηρεί αυτό το ιδιαίτερο κορεάτικο χιούμορ).

Η πρωταγωνίστρια πανέμορφη, ο αυτιστικός αδερφός απίστευτη ερμηνεία.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 27/2/2021 στις 11:52 ΠΜ, Glikos είπε

https://www.imdb.com/title/tt7440726/         -      Your Honor

Πολύ καλή σειρά με δυνατές ερμηνείες. Την τέλειωσα χθες. Ο Bryan Cranston δίνει ρεσιτάλ.

Είμαι στο 6ο επ κ πραγματικά ειναι ίσως οτι καλύτερο εχω δει απο σειρά τον τελευταιο χρονο . Διαβάζω βέβαια για χάλια τελος αλλα μεχρι τωρα ειναι φοβερή . Κ φυσικά Bryan Cranston ρεσιτάλ .

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, totalius είπε

Είμαι στο 6ο επ κ πραγματικά ειναι ίσως οτι καλύτερο εχω δει απο σειρά τον τελευταιο χρονο . Διαβάζω βέβαια για χάλια τελος αλλα μεχρι τωρα ειναι φοβερή . Κ φυσικά Bryan Cranston ρεσιτάλ .

Αξίζει πολύ η σειρά. Κατ'εμέ για τις ερμηνείες και μόνο. Το σενάριο πάσχει σε κάτι σημεία αλλά οκ δεν με πείραξε τόσο. Το τέλος ήταν συμβολικό και δίκαιο, κατά την γνώμη μου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

https://www.imdb.com/title/tt13879466/?ref_=fn_al_tt_1

The One Netflix 

Δεν ειναι άσχημη η σειρά, θα αξιζε ένα 7/10 από μένα. Λιγο μεγαλύτερο budget να είχε και να ήταν περισσότερο  δουλεμενη στο σενάριο και στους χαρακτήρες θα πήγαινε πιο ψηλά. 

Αναμένουμε την δεύτερη σεζόν. 

• Like 1
Δημοσ.

Invisible city

Βραζιλιάνικη φαντασίας και κλάιν μάιν

Το πάλεψα 3 επεισόδια, χαζούλικο και δεν τραβάει με τίποτα. Δεν σε κρατάει να το δεις σε καμία περίπτωση.

Κρίμα γιατί άλλα βραζιλιάνικα είχαν δείξει πολύ θετικά στοιχεία (πχ. το 3%, το Onisciente κτλ)

3/10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...