Boubis1411 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Doctor foster ERTFLIX Κοινωνική σειρά κατ εμέ πολύ καλή. Δεν θα πω περισσότερα... Δείτε την!! 8.5/10 2
JDROGAS Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Balthazar (2018) https://www.imdb.com/title/tt9293466/?ref_=nv_sr_srsg_3 Προς ωρα νομιζω παιζεται μονο στο cosmote tv. Ιστορια ιατροδικαστη που η γυναικα του δολοφονηθηκε 12 χρονια πριν και απο τοτε αλλαξε η ζωη του...... 8.5/10 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Μου φαίνεται αξιόλογο για CW ή με γελούν τα μάτια μου? 2
Πανος999 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 The ripper Πολυ καλο ντοκιμαντέρ για τον αντεροβγαλτη τον νεοτερο που εδρασε στη Βρετανία.. 4 επεισοδια με αναφορες απο τους ντετέκτιβ κ τα τεραστια λαθη που κανανε! Τωρα σειρα θα παρει το nightstalker.. 2 1
xavier Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Στις 21/1/2021 στις 9:20 ΜΜ, Thresh είπε Μου φαίνεται αξιόλογο για CW ή με γελούν τα μάτια μου? δεν υπαρχει περιπτωση...το cw δεν απογοητευει ποτε το κοινο του .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 7 minutes ago, xavier said: δεν υπαρχει περιπτωση...το cw δεν απογοητευει ποτε το κοινο του . Είναι σε συνεργασία με το HBO Max νομίζω, υπάρχουν κάποιες ελάχιστες ελπίδες. 😛
star12 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μήπως ξέρει κανείς αν το manifest θα.χει άλλη σεζόν ?ακομα δεν έχω δει τίποτα στο IMDb για αν και αυτή έφαγε cancel
Lanike71 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Στις 17/1/2021 στις 2:22 ΜΜ, xavier είπε το Lupin είναι συμπαθητικο https://www.imdb.com/title/tt2531336/ Χάνει στις λεπτομέρειες φίλε...Αν ήταν πιο προσεγμένο, θα το έβλεπα. Ο ήρωας ξεγελά τους πάντες με τόση ευκολία, που απλά δε γίνεται πιστευτή. Το σταμάτησα στο 4ο επεισόδιο. 2
JDROGAS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, star12 είπε Μήπως ξέρει κανείς αν το manifest θα.χει άλλη σεζόν ?ακομα δεν έχω δει τίποτα στο IMDb για αν και αυτή έφαγε cancel Manifest season three will premiere on Thursday, April 1 on NBC in the US. As for those of us in the UK, season two arrived after the finale had wrapped up in the States, so we'd expect it to land on Sky One in July at the earliest. But the wait could be longer than that. 1
Lotof Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Της ταιριάζει γάντι ο ρόλος. 😅 Στις 8/2/2021 στις 9:06 ΜΜ, Lanike71 είπε Χάνει στις λεπτομέρειες φίλε...Αν ήταν πιο προσεγμένο, θα το έβλεπα. Ο ήρωας ξεγελά τους πάντες με τόση ευκολία, που απλά δε γίνεται πιστευτή. Το σταμάτησα στο 4ο επεισόδιο. Ήταν εκνευρίστηκα αφελές. Εγώ το άφησα στο δεύτερο επεισόδιο. 1
najinblue3 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Στις 21/1/2021 στις 8:20 ΜΜ, Thresh είπε Μου φαίνεται αξιόλογο για CW ή με γελούν τα μάτια μου? https://www.ign.com/articles/superman-and-lois-series-premiere-review τους αρεσε
bardull01 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 The stand.....ειναι καλο αλλα και παραξενο ταυτοχρονα
Fan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Sweet Home Δυνατό budget, πολλοί καλοί ηθοποιοί, πολύ καλή η ιδέα και η μουσική στο μεγαλύτερο μέρος. Όμως δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει τόσο σκουπίδι σενάριο. Μιλάμε ότι στα πρώτα επεισόδια δεν βλέπεις την ώρα να τελειώσει και δεν σε κρατάει με τίποτα για το επόμενο. Πρέπει να είσαι ήρωας για το φτάσεις στο 8ο επεισόδιο, όπου αρχίζει όντως να ανεβαίνει πολύ. Μόνο τα τρία τελευταία επεισόδια αξίζουν. Teen drama από τα lidl, δεν θα το πρότεινα αν και αφήνει προσδοκίες για τη δεύτερη σεζόν. 3/10 για τα πρώτα επεισόδια και 7/10 για τα τελευταία
Speculoos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Αν και είναι νέο για την επόμενη σεζόν, ανακοινώθηκε χτες ότι η Amazon ξεκινά τα γυρίσματα σειράς Mr and Mrs Smith (της γνωστής ταινίας με Μπραντ Πιτ και Τζολί) με τους Donald Glover και Phoebe Waller-Bridge στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. H Francesca Sloane (που έχει γράψει επεισόδια για το Fargo και το Atlanta και ήταν πίσω από τις μινι σειρές Seven Second και The First) έχει αναλάβει το δημιουργικό κομμάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα