Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, onelonelystar είπε

How To Sell Drugs Online (fast)

3ος κύκλος... οι πρώτοι 2 είχαν αρκετό ενδιαφέρον και ήταν ωραίο γυρισμένο! για να δούμε τι γίνεται στον 3ο..

Ο τρίτος είναι κατώτερος .

Δημοσ.

Mare of Easttown

Κλασική mini σειρά με χωρισμένη γυναίκα αστυνομικό, που έχει άπειρα οικογενειακά προβλήματα.

Το βασικό σενάριο είναι πολύ καλό, η σειρά όμως ξεφτιλίζεται από τα side stories χωρίς λόγο. Θα μπορούσε αντί για εφτά επεισόδια να ήταν πέντε καλά χωρίς βλακείες

8.5/10 για το κεντρικό σενάριο 3/10 για τα side stories.

• Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
Στις 6/8/2021 στις 2:34 ΠΜ, Fan είπε

Mare of Easttown

Κλασική mini σειρά με χωρισμένη γυναίκα αστυνομικό, που έχει άπειρα οικογενειακά προβλήματα.

Το βασικό σενάριο είναι πολύ καλό, η σειρά όμως ξεφτιλίζεται από τα side stories χωρίς λόγο. Θα μπορούσε αντί για εφτά επεισόδια να ήταν πέντε καλά χωρίς βλακείες

8.5/10 για το κεντρικό σενάριο 3/10 για τα side stories.

Μια χαρά είναι κ τα side stories κ δίνουν νόημα σε πολλά που συμβαίνουν στη κεντρική ιστορία .

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.

Και μενα μου φανηκε εξαιρετικο το Mare of Easttown, απο την σαβουρα που τρωμε με τα superhero stories, τα sitcoms που μετα βια γελας και τις αστυνομικες σειρες μυστηριου που ο κεντρικος πρωταγωνιστης διαβαζει και το δισκο της Φαιστου με ενα μικρο στοιχειο, επιτελους μια αστυνομικη σειρα με αληθοφανεις χαρακτηρες, που τα σκατωνουν και δεν λειτουργουν ως απο μηχανης θεοι.

Επισης, η σειρα σε κανει να νοιαζεσαι για τους χαρακτηρες και δημιουργει υποβαθρο για να εξηγησει τις αποφασεις τους. Αυτο το equal part μυστηριο, equal part κοινωνικο δραμα ηταν εξαιρετικη επιλογη απο τα κυνηγητα με πιστολιδια χωρις νοημα που διαλεγουν παρομοιες σειρες.

• Like 7
  • Thanks 2
Δημοσ.

Ολοκλήρωσα χθες το Mare of Easttown, το οποίο ανακάλυψα από εδώ. 

Εξαιρετικό κατά τη γνώμη μου, όαση στις μετριότητες της φετινής σεζόν. Ακόμα πιο εξαιρετική η ερμηνεία της Winslet.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το είδα κι εγώ το Mare of E. και μου άρεσε πολύ, επιτέλους ξαναείδα την Kate Winslet που κυριολεκτικά ανεβάζει την ποιότητα όπου εμφανίζεται. Η μόνη επιφύλαξη που έχω:

Spoiler

να το δεις όταν δεν θέλεις να χαλαρώσεις με κάτι ελαφρύ, γιατί η αυτοκτονία είναι πολύ καυτό πρόβλημα - ειδικά με τις καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε.

Επεξ/σία από nik5163
Δημοσ.

Outer banks

Η λέξη σκουπίδι είναι λίγο.

Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις...

25+ χρονών ηθοποιοί που παίζουν τους ανήλικους, συνέχεια αφήγηση χωρίς λόγο, σενάριο χαμός, δήθεν αστείες σκηνές που σε κάνουν να ιδρώσεις από τη βλακεία.

Ήρωας οποιος φτάσει στο τρίτο επεισόδιο. Μέχρι εκεί κατάφερα εγώ.

2/10

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Fan είπε

Outer banks

Η λέξη σκουπίδι είναι λίγο.

Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις...

25+ χρονών ηθοποιοί που παίζουν τους ανήλικους, συνέχεια αφήγηση χωρίς λόγο, σενάριο χαμός, δήθεν αστείες σκηνές που σε κάνουν να ιδρώσεις από τη βλακεία.

Ήρωας οποιος φτάσει στο τρίτο επεισόδιο. Μέχρι εκεί κατάφερα εγώ.

2/10

χαχαχαχα

μιλαμε οτι πιο σκουπιδι υπαρχει μεσα στο νετφλιξ, το προμοταρουν τοσο πολυ και ειναι καθε μερα στα top κιολας :P 

σεναριο μηδεν, ηθοποιοι αταλαντοι, ο σκηνοθετης πρεπει να κοιμαται την ωρα που γυριζονται οι σκηνες σιγουρα.

μπορεσα με το ζορι να δω μεχρι το 3 επεισοδιο της πρωτης σεζον και μετα το εκλεισα γιατι καηκε ο εγκεφαλος μου

μονο τα αμερικανακια τα χαζα νομιζω θα το εβλεπαν αυτο εδω το πραγμα

1/10

Επεξ/σία από DWinchester
Δημοσ.
21 ώρες πριν, silvester81 είπε

To the north water αξίζει; Ειδα δυο επεισόδια και μου φαίνεται ενδιαφέρον .

εχω δει τα 4 πρωτα και τωρα ετοιμάζομαι για το 5ο. πολυ καλό

έχει κανείς άποψη για το 42 βαθμοι της cosmote? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, ennia είπε

έχει κανείς άποψη για το 42 βαθμοι της cosmote? 

Ναι, δεν βλέπεται. 

Επεξ/σία από HALF EVIL
Δημοσ.
Στις 18/8/2021 στις 10:33 ΜΜ, HALF EVIL είπε

Ναι, δεν βλέπεται. 

μετα τα 4 πρωτα επεισόδια έχω την ιδια αποψη. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
Στις 25/7/2021 στις 9:55 ΜΜ, stormrain είπε

Απλα εκτυλίσσεται στο Murder House, το σενάριο είναι παρεμφερές αλλα επιφανειακό σε σχεση με τη σεζον. Και λογικο δλδ αφου ειναι μονο 2 επεισόδια σε αυτο. Δωσε μια ευκαιρία, εμένα μου αρεσε.

Συγγνωμη μπορουμε λιγο να μιλησουμε για την αρπαχτη που ονομαζεται American Horror Stories παρακαλω?

Ειδα μολις το τελευταιο επεισοδιο. Απο ολη την σειρα τα 2 πρωτα ηταν συμπαθητικα. Το 3ο βλεποταν. Απο κει και επειτα η σειρα πηρε οχι απλως τον κατηφορο, καθοδο στην κολαση πηρε και οχι με  την καλη εννοια για ενα "horror" show. 

Το 4ο επεισοδιο απλα ΔΕΝ βλεποταν. Το 5ο ηταν πιο αδιαφορο κι απο μπογια που στεγνωνε (και δεν το εσωσε το οτι εφεραν την

Spoiler

Βillie Lourd,

την χαντακωσαν την κοπελα), ενω το 6ο βλεποταν οριακα αλλα κατηντησε γελοιο σε σημεια (ξανα: Μurphy το οτι εφερες τον

Spoiler

Cody Fern

δεν συγκαλυπτει πως η δημιουργια σου ηταν ανουσια). 

Και παμε τωρα στην παρωδια που λεγεται Game Over ή αλλιως "Τι ειδα ρε φιλε". Ο Murphy εδω ειχε σχεδον ξεπηδησει απο την οθονη της τηλεορασης μου, μου ειχε ανοιξει με τα δαχτυλα τα βλεφαρα και μου ελεγε ανα 5 λεπτα "Δες! Δες εδω, τωρα αρμεγω την αγελαδα και πονταρω στη νοσταλγια σου. Δες, εχω cameo, ΔΕΣ ΕΔΩ!". Σκουπιδι απο τα λιγα imo λοιπον το τελευταιο, σεναριακα διχως ουσια και λογο υπαρξης και νιωθω οικτο για τον

Spoiler

Dylan McDermott που τον ειχαν απλα να λεει ακυρα psychobabble και να αναφερει απλως ονοματα απο χαρακτηρες της πρωτης σεζον.

Πραγμα το οποιο εκαναν και random τυποι σε ολο το επεισοδιο, επειδη *reasons.

Αυτα. Δειτε το επειδη θελω να το συζητησω με κοσμο ειναι AHS φαση, αλλα ειναι απογοητευση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...