Pr3D@t0R Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Είμαι κάτοχος ενός Synology DiskStation DS115j και έχει αρχίσει να δουλεύει "κόφτες" η ram και κάποιες φορές και η cpu. Υπάρχει τρόπος να αναβαθμιστεί η ram και γιατί όχι και η cpu του και αν ναι, πως? Ευχαριστώ προκαταβολικά Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2020 από Pr3D@t0R Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Αν είσαι με 2 SODIMM slots μπορείς να βάλεις 2Χ16gb, αν ειναι οι κανονικές μνήμες έχεις 4 slots 4Χ16gb (64gb). Το manual θα λέει με ακρίβεια αν υπάρχει αλλιώς άνοιξε το να ελέγξεις, θα βρεις και βίντεο στο YouTube αν δυσκολεύεσαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TR-909 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Στην κατηγορία αυτή το πιθανότερο είναι η ram να είναι κολλημένη πάνω στην πλακέτα οπότε δεν νομίζω να αναβαθμίζεται. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Οι σειρές J δεν αναβαθμίζονται... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pr3D@t0R Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Σας ευχαριστώ πολυ για τις άμεσες απαντησεις ............ παρότι μου κανατε την καρδιά περβόλι! 😜 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα