Agouri Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, συγγνώμη αν η ερώτηση φαίνεται χαζή, Έχω θέμα με το σασμάν + το βοηθητικό στο 1999 Suzuki Samurai μου. Γείτονες και μαστόροι συνέστησαν να βρω εναν "μάστορά κιβωτιά" για να το ανακατασκευάσει. Πέρα από το να γίνω καμικάζι και να αναλάβω να αλλάξω όλα τα 50 ρουλεμάν στο σασμάν μόνος μου ακολουθόντας manuals και youtube videos, πως μπορώ να ψάξω και να βρω μάστορες που ειδικεύονται ΑΚΡΙΒΩΣ στα σασμαν και την ανακατασκευή τους? Αν γνωρίζετε, παρακαλώ τα φώτα σας. Όπως και το αν αυτοί οι μάστορες γενικά αξίζουν. Πχ τι γίνεται αν έχω σπασμένα ή τριμμένα γρανάζια? Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2020 από Agouri
Aris_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 θέλει και ειδικά εργαλεία δεν συνεφέρει σε ποια περιοχή εισαι ? να ρωτησω τιμή και τι ακριβός θέλει γράψε και μοντέλο κινητηρα και αυτοκινήτου από την αδεια
Agouri Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 31 λεπτά πριν, Aris_ είπε θέλει και ειδικά εργαλεία δεν συνεφέρει σε ποια περιοχή εισαι ? να ρωτησω τιμή και τι ακριβός θέλει γράψε και μοντέλο κινητηρα και αυτοκινήτου από την αδεια Καβάλα είναι το αυτοκίνητο, Αθήνα εγώ αλλά προτίθεμαι να μεταφέρω εγώ το σασμαν δωράκι οπουδήποτε, αρκεί να γίνει σωστή ανακατασκευή. Suzuki SJ Samurai 1999 είναι το αμάξι, κατασκευασμένο από την Santana (Ισπανικό, όπως τα λένε) και φοράει κινητήρα G13BA.
vamvakoolas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) γινεται ξερω εναν στο Μαρκοπουλο αν και δεν ειχα παει. Αν πας σε ενα συνεργειο suzuki (οχι αντιπροσωπεια) θα σου πουν. Εχουν μηχανουργειο και ειτε επισκευαζουν γραναζια ειτε κατασκευαζουν νεα οντως οπως γραφεις τους το πας και στο δινουν επισκευασμενο και βρισκεις καποιον και το περνα δεν ειναι τρελο κοστος ενω μερικοι δινουν και εγγυηση (απο 1-2 μηνες μεχρι 1 χρονο) στανταρ θα το προτιμουσα απο ενα μτχ σασμαν (με ανυπαρκτη εγγυηση και αγνωστη χρηση) Επισης μπορεις να πας σε μια πιατσα ταξι να ρωτησεις για μαστορες γιατι αποσο ξερω αρκετοι ταξιτζιδες εχουν κανει επισκευες Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2020 από vamvakoolas
thanasisxask Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 8 ώρες πριν, vamvakoolas είπε γινεται ξερω εναν στο Μαρκοπουλο αν και δεν ειχα παει. Αν πας σε ενα συνεργειο suzuki (οχι αντιπροσωπεια) θα σου πουν. Εχουν μηχανουργειο και ειτε επισκευαζουν γραναζια ειτε κατασκευαζουν νεα οντως οπως γραφεις τους το πας και στο δινουν επισκευασμενο και βρισκεις καποιον και το περνα δεν ειναι τρελο κοστος ενω μερικοι δινουν και εγγυηση (απο 1-2 μηνες μεχρι 1 χρονο) στανταρ θα το προτιμουσα απο ενα μτχ σασμαν (με ανυπαρκτη εγγυηση και αγνωστη χρηση) Επισης μπορεις να πας σε μια πιατσα ταξι να ρωτησεις για μαστορες γιατι αποσο ξερω αρκετοι ταξιτζιδες εχουν κανει επισκευες Και θα πάρεις αληθινή απάντηση... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα