Προς το περιεχόμενο

Dell 5567 - Παρέδωσε πνεύμα η κάρτα γραφικών

ideal09

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετά από 4 χρόνια με πάρα πολύ προσοχή σε όλους τους τομείς, το απαράδεκτο Dell 5567 με τον i7 7500u αχρηστεύτηκε παντελώς.

Όταν πρωτο-αγοραστηκε, είχε μια βίδα μέσα που δεν είχε λόγο υπάρξης, ήρθε τεχνικός την αφαίρεσε. Είπα δεν πειράζει.Στον ένα χρόνο λόγω θορύβου, ήρθε τεχνικός και άλλαξε τον ανεμιστήρα. Πάλι είπα δεν πειράζει.Όλα αυτά σε συνδυασμό με στραβούς μεντεσέδες λόγω τσάντας πλάτης(δεν έχει ευθύνη ο κατασκευαστής).

Τώρα ήρθε η στιγμή να συμβεί το μοιραίο. Αρχίσανε τα τυχαία freeze στα windows. Πέταξε blue screen για πρόβλημα στο hardware και κολλούσε ακόμα και στο usb για re- install των windows.

Εν τέλη το λάπτοπ στάλθηκε στα κεντρικά της Dell και το πόρισμα ήταν αστοχία στην κάρτα γραφικών του επεξεργαστή, την Intel HD620.

Εφόσον είναι κολλημένος ο επεξεργαστής γίνεται επισκευή; Γιατί για καινούρια μητρική πλακέτα που έψαξα δεν αξίζει. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον αυτό ή είμαι τόσο άτυχος;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτός είναι και ο λόγος που τα μηχανήματα τα αλλάζω κάθε μάξιμουμ 2 χρόνια. Για να έχω εγγύηση. Αν χαλάσει κάτι, θες τουλάχιστον 150-200€

2 ώρες πριν, Jason 93 είπε

Βιδα που δεν ειχε λογο υπαρξης μου φαινεται λιγο δυσκολο. Αλλο τοσο βεβαια και τα καμμενα γραφικα του επεξεργαστη.

Τεχνικος της Dell ηρθε, είδε οτι δεν εμπαινε πουθενάη βιδα, την έβγαλε και φύγε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...